Hikinews:"Jeesus" ei suojellut Räsästä

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Tämä sivu on osa Hikinews-palvelua.

13. tammikuuta 2015

Räsäsen korvaamattomat, kulttuurillisesti ainutlaatuiset, selfietkin menetettiin.

Bittitaivas - Päivi Räsäsen facebookprofiili on kadonnut. Räsänen, joka on tunnetusti kieltämässä kaikkea, tuli facebookin kolmasti kieltämäksi. Syylliseksi epäillään hakkereita ja kultaista sääntöä. "Olen käyttänyt korkeinta mahdollista suojausta", Räsänen totesi haastattelussa. "Salasananani on ollut "Jeesus"" hän totesi kyynel silmäkulmassaan. Siksi murtautuminen parhaaseen suojaukseen onkin yllättänyt kansanedustajan. Varmempaa suojaa ja parempaa turvaa kun saa kristitty hakea, eikä löydä.

Äkillisen tilanteen vuoksi haastatteluun pikapikaa saatu äkkipikainen Petri Karisma kommentoi kohua "Oma kantani tietoturvaan on se, että "Peelzepub" suojaa paremmin." Tämän erinomaisen salasanasuojaamisen vuoksi vapaa-ajattelu on hyvin suojassa. "Sinne oli laitettu tiukat ehdot kirjautuessa. Facebook-sivuilleni ei voi kirjoittaa kukaan muu kuin minä. Sinne ei millään kaikkivaltiaallakaan ole pääsyä." intoilee Karisma vapaasti ajatellusta salasanastaan.

Päivi Räsänen saa kuitenkin lohtua vakaumuksestaan. Hänen facebookprofiilinsa ei ole kuollut vaan jatkaa olemassaoloaan bittitaivaassa, ikuisesti. Täältä Jumala tai facebookin omistaja voi sen ihmeenomaisesti uudelleen henkiin herättää maan päällekin, vanhurskaan ylösnousemukseen. Jatkoa varten Räsänen lupaa panostaa tietoturvaan entistäkin enemmän. ""Virsi 492" hengessä voin sanoa että onni täällä vaihtelee, "TaivaanIsä" suojelee."

Lähteet[muokkaa]