Hikikirjasto:Näin tulet rikkaaksi!

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Tämä kirja on lainattu Hikikirjastosta.
myöhästymismaksut ovat tähän mennessä jo 209,50 euroa ja kasvavat koko ajan.

Haluatko miljonääriksi? Lukitsetko vastauksen? Vastaus on... (rummutusta ja 30min tauko vähintään yhdellä mainoskatkolla) Oikein!! Totisesti, Kukapa ei haluasi kultaista vessanpöntön kantta, ikuista WoW-peliaikaa, tietokonetta josta tulee sinistä valoa sisältä tai oikeaa shakkipeliä, jossa kannibaalit syövät toisensa? Jos haluat, niin tämä on oikea Hikikirja sinulle!

Rahan säilöntä[muokkaa]

Tämä on todella tärkeä asia. Jottet kuluttaisi rahojasi väärin, kerron tämän ennen kuin kerron kuinka saada rahaa. Ensimmäinen ja tärkein: Jos aiot säästää, älä pistä rahojasi pankkiin vaan tee mielummin oma rahasäiliö! Pankki ottaa korkoa säästöistäsi ja jokuhan voi ryöstää pankin! Rahasäiliö täten paljon parempi vaihtoehto. Tosin rahasäiliön rakentamiseen voi mennä vähän rahaa. Jossei sinulla ole rahaa, voit hautaa rahat kuten merirosvotkin tekivät (Mieluiten saarelle!). Silloin sinun täytyy piirtää huolellisesti kartta. Jotta kartasta tulisi oikeanlainen, tee näin:

 • Lisää helppoja merirosvoarvoituksia. Esimerkiksi: Mikä lintu osaa puhua? ARR!!
 • Pistä myös vihjeitä. Esimerkiksi: Se alkaa "Papu" ja loppuu "kaija" ARR!!!
 • Piirrä kartan reunoille pääkalloja sun muita merirosvosymboleja.
 • ARR!!
 • Kunnon merirosvoaarteeseen liittyy aina kirous. Se pelottelee ahneet pois aarteen luota. (Huom! Älä tee kirouksesta liian pelottavaa, muuten et itsekkään uskalla ottaa rahoja!!)
 • Lopuksi polta kartan reunat. (Huom! vain reunat! Nyt ajattelet "Joojoo", mtta seuraavaksi ajatteletkin "hupsista!")
 • Kaikkein paras piilopaikka kartalle on varmasti lasten muropaketti. Kukapa sitä sieltä katsoisi?

Rahan hankkiminen[muokkaa]

Rahan hankkimiseksi on monia keinoja, mutta kerron tässä vain parhaat ja helpoimmat.

 1. Oma kultti. Tämä on ihan hyvä keino saada rahaa, mutta ei ole enää oikein muodissa. Jos se ei sinua haittaa niin luepa tämä. Jos olet karismaattinen ja synnynnäinen johtaja, tästä tulee helppoa ja sinun täytyy vaan vakuuttaa herkkäuskoiset (katso: Väittely). Jos taas et ole, sinun täytyy toimia salamyhkäisesti, eikä kukaan saa nähdä sinua. Varoitus: saatat joutua kirjoittelemaan pari kirjaa rahojesi eteen. Muista kirjassa seuraavat ohjeet:
  • Muista lisätä porsaanreikä. Esimerkiksi: "Jos teidän rukouksiinne ei vastata, Jumala vain koettelee teidän uskoanne."
  • Keksi hassuja sääntöjä. Esimerkiksi: Vedä housusi alas kolme kertaa aina kun kukko kiekuu
  • Ole epämääräinen. Näin kukaan ei ymmärrä mitä tarkoitat. Esimerkiksi: "Ihminen on aika tyhmä eläin ja samalla oikeastaan todella viisas."
 2. Keksi UFO-juttu Tähän tarvitset jonkin verran tieteellistä tietoa ja nörttimäisen ulkomuodon. Rahat saat tekaisemalla videoita esimerkiksi näin: kuvaa mitä tahansa hehkuvaa (vaikka kännykkääsi) pilkkopimeässä kännykän kameralla (tai jollain vielä huonommalla), jolloin se näyttää ufolta. Sitten myyt videon jollekkin UFO-hörhöille tai jollekkin TV-kanavalle. Voit myös tehdä kokonaisia dokumentteja sun muita. Hyvä idea on myös tehdä oma nettisivu.

  Tässä muutama vinkki nettisivua varten:
  • Tee sivusta mahdollisimman mystisen ja salaperäisen näköinen. Tällöin tiedot ovat salaisen oloisia.
  • Keksi oma salakieli. Silloin siitä tulee vieläkin salaperäisempi.
  • Pistä sinne foorumi. Joukossa tyhmyys tiivistyy.
 3. Keksi salaliittoteoria Tämä on kenties kaikista helpoin tapa. Et tarvitse älyä tietoa tai karismaa. Salaliittoteoria on helppo keksiä. Esimerkiksi salaliittoteoria voisi olla että SUPO kirjoitti tämän artikkelin ja yrittää siinä saada salaliittoteoriat näyttämään tyhmiltä. Sanon vain että FBI, CIA, NSA, KGB tai joku vastaava lavasti jotain niin saat varmasti huomiota ja rahaa kun kirjoitat siitä kirjan.
 4. Voita lotossa Oikeastaan tämä on ylivoimaisesti helpoin tapa, sinulla täytyy olla vain rohkeutta! Ota ensin pankista lainaa (väitä että otat asuntolainaa) mahdollisimman paljon ja sitten osta koko rahalla lottokuponkeja. Päättele mikä luku tulee seuraavassa lottoarvonnassa ja pistä kaikkiin kuponkeihin sama lukusarja (kaksi 7 oikein on tupla lottorahat eli 100000 kertaa 7 oikein on 10000 kertaa lottorahat!!) Voitto on takuu varma.
 5. Keksi Ostos-TV -tuote Tähän tarvitsee hieman mielikuvitusta. Tyypillinen ostos-TV tuote on Ab-(jotain houkuttelevaa). Laite myy varmasti jos vain noudatat näitä ohjeita:
  • Mainos kestää vähintään 45min.
  • Siinä on paljon lihaskimppuja ja Playboy-muijia.
  • Hanki joku B-luokan näyttelijä tai muu julkkis kertomaan kuinka hän laihdutti sillä.