Hikikirjasto:Helpot ratkaisut hankaliin asioihin!

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Tämä kirja on lainattu Hikikirjastosta.
myöhästymismaksut ovat tähän mennessä jo 209,40 euroa ja kasvavat koko ajan.

Tämä uusi ja mullistava ohje neuvoo tekemään mielikuvituksellisesti ja hyvin helposti mahdottomiltakin tuntuvia asioita. Innovatiivisuudemme avulla kaikki sujuu varmasti kuin vettä vaan! Jos et onnistu tehtävissä tarvittavien varusteiden kanssa, saat rahasi takaisin. Eh... Hehhehhee... Ei vaine, ilmaistahan tämä on!

Tarjoamme myös erityisen moraalisen opetuksen, jonka tajuat, kun olet yrittänyt antamaamme tehtävää. Opettavaisuus on täysin oma ideamme.

Limonaatipullon pölliminen kaupasta[muokkaa]

Välineet: taskukokoinen Hikikirjaston HikiTimeTravel!®-aikakone

Kävele kaupan ovesta sisään ja hakeudu virvoitusjuomakaapin luokse. Paina kätesi kiinni (jää)kaappiin ja siirrä itsesi ja jääkaappi johonkin kaukaiseen aikaan, jolloin koko kauppaa ei enää/vielä ole, eikä lähistöllä ole ristin sielua. Kun olet siirtynyt ajassa, avaat kaapin oven ja otat haluamasi limpparipullon käteesi. Suljet jääkaapin oven, kävelet paikalle, joka siinä ajassa, josta lähdit, on syrjäinen sivukatu. Jätä pullo siihen. Sitten siirryt jääkaapin luo ja siirrät sen ja itsesi aikaan noin kaksi nanosekuntia sen jälkeen kun katosit alkuperäisestä kaupasta. Kukaan ei huomaa, että yksi pullo puuttuu, kun vain kävelet ovesta ulos (ja ostat itsellesi hyvän suklaapatukan tai muun palkinnon hienosta varkaudesta!). Menet sivukadulle ja siirryt ajassa niin kauas, että pöllimäsi maukas juoma on vieressäsi. Sitten siirrät sen ja itsesi siihen aikaan, josta lähditkin. Menet kotiin ja nautit limonaadin (joka maistuukin hyvin pahalta).

Opetus: Älä nauti tunteettoman massatuotannon elintarvikkeita.