Hikiaineisto:Herkkureseptejä

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Tämä sivu kuuluu Hikiaineistoon, akateemiseen käyttöön tarkoitettujen hyödyttömien ja tendenssimäisten lähdetekstien kokoelmaan.

MUNAVOI

LAITA VOI SULAMAA... SULATA VOI JOTAI 10MINSAA, ETTÄ SE O 2000% ASTEISTA... KAADA SULA VOI MUNAN PÄÄLLE. :---DDDD

KURKKUPAISTOS

OTA JÄÄKAAPISTA KURKKUA... OTA VOI JÄÄKAAPISTA... PISTÄ HELLA PÄÄLLE 20C, LAITA VOI SULAMAA... LAITA HELLAAN 200C, OTA KAAPISTA LASTA JA SEKOITA VOITA... TUNGE PALLEJA UUNIN LUUKU VÄLII JA LAITA MUNA SEISOMAA JA LEVITÄ VOITA LASTALLA MUNAN PÄÄLLE :----------------D

UUNIPERUNANT

LAITA JÄÄKAAPPI TÄYSILLE, OTA JÄÄKAAPISTA KILO PERUNOITA, KUORI PERUNAT... HALKAISE PERUNAT KAHTIA... OTA PAPRIKAA ESILLE KAAPISTA, PILKO SE HIENOKSI SIIVUKSI, ASETTELE PAPRIKAT HIENOSTI PERUNOIDEN PÄÄLLE... OTA 20KG VOITA KAAPISTA, LAITA LEVY NELOSELLE JA LAITA VOI SULAMAAN, SILLÄ VÄLIN LAITA NAUDANFILEPIHVIT MIKRIKSEE, SITTEN ODOTA 60H ETTÄ KAMAT O VALMIITA, OTA UUNISTA PERUNAT POIS, TARKISTA ETTÄ VOI ON SULANUT JA KIEHUU IHA VITUSTI, OTA MIKRIKSESTÄ FILETT POIS, SITTEN OTA FILEPIHVIT JA UUNIPERUNAT JA HEITÄ NE SEINÄÄ! KAADA NOPEESTI VOI MUNAN PÄÄLLE !!! :DDD:DD :-----------------------------------D

JUUSTOHERKKU

OTA NIINKU JUUSTOHÖYLÄ, RAASTA JUUSTOA HIEMAN KUPPIIN, OTA RYPSIÖLJY KAAPISTA JA HAKKAA SITÄ KORKKIA NII PASKAKS ETTÄ SE VITTU IRTOO! SITTE OTA PAKASTIIMESTA JÄITÄ, JA NUOLE NIITÄ ETTÄ SAISIT VÄHÄ COOL ORGGUJA, SITTE VEÄ PINAATTILETUT UUNII, NIITÄ VITU SAARIOIS-PASKAKYRPÄLETTUMULKKUJA JOTKA MAISTUU IHA KUSELLE, NI VEÄ NE UUNII NIINKU IHA VITU SISÄLLE JA SITTE KAADA RYPSIÖLJY PINTAA SITTE LAITA VOI SULAMAA, ANNA KAIKKIEN KAMOJE OLLA 30MINSAA JA NE KAMAT UUNISSA JOTAI 260'C SITTE SE VOI O SULANu, NI VEÄ SITÄ JÄÄTÄ TAAS VÄHÄ ORGGUJA, SITTE OTA JÄÄKAAPISTA SPIIDIÄ JA ALA DIPPAA MUNAA IHA VITUSTI SPIIDISSÄ SITTE SE POLTAA IHA VITUSTI JA SU MUNA MENE MELKEI POIKKI NI VEÄ SE UUNIKAMA SIELTÄ JA TUNGE MUNAA SIIHE LETU VÄLII ETTÄ SAISIT LISÄÄ PINTAA MUNAA ETTEI SE MEE POIKKI!!!! SITTE VEÄ NE SUN PAKSUKYRPÄS SIIHE PUNAJUURILIEMEE ETTÄ NÄYTTÄS VITTU SILTÄ ETTÄ SE SU SAATANA MUNAS O MENNY POIKKI JA IHA PASKAKS JA VALUU VERTA VAIKKA OIKEESTI SIINÄ O VAA 1000%-PALOVAMMOJA, SITTE VEÄ VÄHÄ VEITSI, JA SEKOTA VOITA, JA KAADA VOI MUNAN POÄÄLLE, SITTE SE LETTU SUOJAA SU MUNAA JOTAI 20SEKKAA NI SEN JÄLKEE SE PALAA PAKSKAKS ! :----DDDDDDDDDD OTA VÄHÄ JÄÄLLÄ ORGGUJA SIIHE KOLOO MIKÄ JÄÄ MUNAN TYNKÄÄ KU SE IRTOO.. SITTE TUNGE SE KOLO TÄYTEE SITÄ JUUSTOO NI SE SULAA JA SIITÄ SAAT UUDE TEKOMUNA JOKA ROIKKUU JA VENYY IHA SAATANASTI!!! JA JOS SITÄ OTTAA PODEE NI SAA MAUKASTA FIILISTÄ :----------D

TERSU BUTTER

OTA BUTTERIAS!!!!!!!!!!! ELI VOITA HAHAHAHA :------D SITTE LAITA VOITA SAATANA 10KG PAKETTI VITTU SALAAAATTIEN PÄÄLLE JA SITTE OTA PUNAJUURTA JA TUNGE SE PUNAJUURES PERSEESEE, SITTE PIERESKELE SIIHE PUNAJUUUREE HAJUA JA VITTU SYÖ SE PUNAJUURI, SITTE OTA TUOPPI MUNAS ALLE JA KUSE SE TUOPPI TÄYTEE SAATANA KIRPEETÄ KUSTA. SITTE OTA KURKKUVOITA 9G PAKETTI JA RIPOTTELE KURKKUVOIT SUN ORIGINAL 10KG pAKETIN PÄÄLLE JA LAITA VOI SULAMAA, LIISKAA KATTILAN JA HELLAN VÄLIIN PALLIS JA PASKANNA KATTILAAN JA LAITA SE KATTILA TÄYSILLE!!!!!! SITTE OTA RAAKAA LOHTA JA LAITA SE KIEHUU PASKOJEN SEKAA, HEITÄ SITTE NE PASKAT JA LOHET SEINÄÄ JA KAADA VOIT MUNAN PÄÄLLE.

ILTAPALA

OTA HELLASTA SÄHKÖJOHOT, TUNGE NE TERSKAN SISÄLLE NII ETTÄ TULEE SAATANAMOISET SÄHKÖISKUT, SEN JÄLKEE OTA KAAPISTA TILLIVOITA JA HIERO SITÄ TILLIVOITA SUN TERSKAN ALLE NII PALJO ETTÄ ALKAA KUTITTAA PERSEESTÄ! SITTE PASKANNA LATTIALLES JA DIPPAA 10KPL PORKKANOITA SIIHEN PASKAAN. LAITA UUNI 350 ASTEESEEN JA HYPPÄÄ ITE UUNII; OO SIELLÄ 10MIN NII KAUVA KU SUN NAHKA ALKAA MUSTUMAA.. SITTE OTA VOITA .. KEITÄ SE KATTILASSA SAATANA 100ASTEESSA NI KUUMAKS ETTÄ ALKAA KIEHUU JA TUNGE PERSEESEES NE VOIT ... SITTE OTA 6KG:N PAKETTI SINAPPIA JA KAADA NE ITTES PÄÄLLE .. LAITA SITTE VARPAAS VITU KUUMAA VETEE JA KUSE SINNE VETEE JA SITTE LAITA VOI KIEHUMAA JA KAADA NE MUNAS PÄÄLLE, JOS EI MUNAS PALA IRTI NII SITTE TEE UUVVESTAA TÄÄ KOKO ILTAPALA!!!!!!!!!!!!!

PERUNAKEITTO

VITTU! ALUKS OTA PINAATTIKEITTOPUSSI JA AVAA SE JA LEVITTELE SE YMPÄRI KEITTIÖNPÖYTÄÄ, SITTEN KAADA VETTÄ KEITTIÖNPÖYDÄLLE!!!!!!!!! OTA VAATTEET POIS JA KIERI SIINÄ PINAATISSA NII KAUVA KUNNES PERSEEN VÄLIIN MENEE PINAATTIA, SEN JÄLKEE AJELE MUNANKARVAT POIS JA PASKANNA PÖYDÄLLE, OTA SOKERIPAKETTI JA DIPPAA PINAATTIMUNAS SOKERIPAKETTIIN JA PIERESKELE SAATANASTI SAMAANAIKAAN (RUOKAHAJUT!!!!!!!!!!!) SITTEN OTA KEPPI JA TUNGE SE PERSEESEEN JA HUOM LAITA SE VOI JO SULAMAAN !!!!!!!!!! SITTEKU VOI ON SULANU NII LAITA SE MIKROON 11mINUUTIKS ETTÄ SAATANA VARMANA KIEHUU!!!!!!! SITTEN SEKOTA VÄHÄ KANANMUNIA SINNE VOIHI MYÖHEMMI JA LAITA MIKROON 10MINUUTIKS ETTÄ SAATANA KUUMENEE.. SITTE LÄPSYTTELE MUNAAS kEITTIÖNPÖYTÄÄ JA KUSESKELE YMPÄRI SUN KÄMPPÄÄÄ!!!!!!!!!!!! SITTE OTA VOI JA LAITA MUNAS PASKAN PÄÄLLE PÖYDÄLLE JA KAADA VOIT MUNAS PÄÄLLE NII ETTÄ PASKA KIEHAHTELEE ( JOS EI KIEHAHDA NII LAITA MUNAS KUUMAAN UUNIIN HETI SEN JÄLKEEN!!!!! )

AAMU LEIPÄ

HOMO!! .. ALUKS KÄY AAMU PASKALLA (ELÄ VEÄ VESSAA!!!) SITTEN VITTU OTA LOHTA JÄÄKAAPISTA JA REVI JÄÄKAAPIN OVI IRTI!!!!!!!!!!! LAITA LOHI VEDEN ALLE 1TUNNIKS NII ETTÄ SIITÄ HAIHTUU KAIKKI MAKU! SITTE OTA PUNAJUURTA 2 PURKKIA JA PIERASE NIIHI PURKKEIHI JA NOPEESTI KANNET KII!! .. SITTE OTA 9KG PAKETTI VOITA JA SULATTELE SITÄ KATTILASSA VIIS TUNTIA .. OTA NAHASTAS PALANE JA VEÄ SE MIKROO! 10MIN!!! OTA LAUTANE JA HAJOTA SE JA LAITA NE LASIN SIRUT TÖRÖLLEE SIIHE VITU LOHEE JOKA EI MAISTU MILLEEKKÄÄ!!!! SITTE!" OTA SILLIÄ JA LAITA NE MUNAS PÄÄLLE VIISTOTTAI JA KAADA VOIT MUNAN PÄÄLLE.

MATKA JUGURTTI

(SUOSITELLAAN ENNEN ULKOMAILLE LÄHTÖÄ) OSTA 10 PAKETIA JUGURTTIA KAUPASTA JA AVAA NIITTEN KANNET KOTONA...OTA MAITO PURKKI TYHJENNÄ SE JA KUSE SINNE SISÄLLE .. OTA 2 KURKKUA JA LAITA VITTU HELLA TÄYSILLE!!!! HEITÄ TONNIKALA PURKKI IKKUNASTA LÄPI JA KAADA JUGURTIT HELLALLE!!!!! LAITA VOIT PIKKUHILJAA KIEHUMAAN MIKROON JA KAADA KOKISTA NÄNNIES PÄÄLLE ETTÄ NÄNNIS SIHISEE!!!!!!!!! SITTE LAITA VITTU LEVYT TÄYSILLE (+1000 ASTETTA) JA ISTU PALJAALLA PERSEELLÄ NIITTE PÄÄLLE NII ETTÄ PERSE SIHISEE, SITTE TUNGE KOKISTA PERSEESEES JA KIRISTÄ NARULLA TERSKAS!!! .. OTA VOIT! .. KAADA PIKKUHILJAA MUNAS PÄÄLLE (VAIN JOS TERSKA ON VIOLETIN VÄRINEN!!!!) JA HYPPÄÄ UUNIIN 15MINUUTIKS ALASTI JA HEITÄ 20KG PERUNASÄKKI IKKUNASTA ULOS JA VEÄ VOLTTI PARTSILTA ALAS!!!!!!

TRAPETSITAITEILIJAN BROILERIPIHVIT RIISILLÄ

SAATANA!!!! OTA KUPPI RIISIÄ JA VITTU KAADA MAITOA SINNE SEKAA SAATANA! SITTE VITTU LAITA SINNE SAATANA VITTU KALAPATUKOITA JA ITTU PIHVIÄ VITTU SEKAA JA SEKTOA NE VITU PITKÄLLÄ METALLI KAUHALLA SAATANA, VITTU SITTE OTA HELVETTI BENSAA JA ITTU LEVITÄ SITÄ VARTALOLLE JA VENAILE ETTÄ SE KUIVUU VÄHÄSE.. SITET VITU HOMO LAITA VITTU VOITA SAATANA IHA HELVETISTI UUNIIN SULAMAAN SEMMONEN VITU ISO 50KG MÖHKÄLE JA VITTU .. SITTE SAATANA VEÄ UUNI 1000000' ASTTETTA VITTU JOS PYSTYY SITTE!!!!!! VITTU DIPPAA ESINAHKAS SINNE VITU KUPPII JA SYTYTÄ ITTES TULEEN!!!!!!!!!!!!!!!!!! SÄÄ PALAT NIIKU ITTU 30mIN :_----------------------------------------------------------------------D JA SITTE MEE KYYKKYYN UUNIN ÄÄREEN JA AVAA SE VITU UUNIN LUUKKU JA NE VITTU NE SULANEET VOIT TULEE VITTU PAINEELLA SUN MUNAS PÄÄLLE JA NÄNNIES PÄÄLLE JA VITTU BENSA VIELÄ PALAA SEN 20MIN SUN IHOLLA!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-------------------------------------------------------------------------DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ILTAKAHVIT SOKERILLA

OTA KAHVIPAKETTI, TYHJENNÄ PURUJA MUKILLINEN MUKII JA VITU HOMO JUO SE !!!! LAITA UUNI _TÄYSILLE_ VITTU.. OTA JÄÄKAAPISTA SOKERIA JA VITTU SIROTTELE SITÄ SOKERIA UUNIN POHJALLE NII VITU PALJO ETTÄ SAATANA LENTELEE PITKI VITU KEITTIÖÖ!!!!!!!! VITTU OTA SITTE HIIVAA / SUOLAA / KALAPASTEIJAA JA VITTU VOITELE OMAS PERSEESS HIIVALLA !!!!! JA VITTU OTA SUOLAT JA TUNGE SE PURKKI PERSEESEE !!! JA VITTU OTA KALAPASTEIJA JA KIERITÄ SE SUN MUNAS YMPÄRILLE !!!!!!! OTA _VOITA_ VITTU !!! SIT VITTU LAITA SE VITU VOI SULAMAA SINNE UUNII TAI HELLALLE VITU MULUKKU JA VITTU NII KAUA SULATA SITÄ KU SE VITTU KIEHUU !!!!! JOS SE KIEHUU!!!!!!! UPOTA TERSKAS SINNE _HETI!_ SITTEN . JOS TERSKAS O VITU PALANU NII VITTU AJELE PARTAKONEELLA PERSEES !!!!!!! JOS SUN PERSESSÄ ON VITTU SE SUOLAPURKKI NII KUUMENNA PERSEEREIJÄS YMPÄRYSTÄ SYTKÄRILLÄ JA SAMAAN AIKAA KAADA VOIT MUNAS PÄÄLLÄ OLEVIE KALAPASTEJOITTE PÄÄLLE !!!!! .. JOS EI TULLU LÄPI JA POLTTANU MUNAAS, NII KAADA LOPUT VOIT RAAALLE MUNAllE - JA SULATA NÄNNIS KUUMALLA RAUDALLA!

MAALAIS VERKKARIT

OTA PERUNAT SUORAA VITU MULTAMAALTAS, JA VEÄ NE VITTU KULHOO!!!!!!!!!! ELÄ HUHTELE (NYPI MULLAT JA LAITA NE ESINAHKAS ALLE!!!!!!!!!) VITTU SEN JÄLKEE OTA KAUHA JA TUNGE SE PERSEESEES, OTA HIIVAA, SOKERIA JA SYÖ NE!!!! VENAA 30MIN JA SULTA ALKAA TULEE PERSEESTÄ HELVETIN LÖYSÄÄ PASKAA!!!!!!!!!!! JA KAUHA TUKKII PERSEeSE JA SIELTÄ VÄLEISTÄ VALUU PASKAA, OTA SANKO! PASKO SANKOO HELVETI PAINEELLA TULEVAT KURAPASKAT JA OTA KURKKUA JA DIPPAA NE PASKAAAN!!!! LAITA PAKASTIMEEN KURKUT JÄÄTYMÄÄN JA TUNGE MUNAS MIKROO ETTÄ MUNAN NAHKAA TULEE ULTRAVIOLETTI SÄTEILYJÄ JA TERSKAS ON IHA VIOLETTI!!!!1, SEN JÄLKEE KÄRTSÄÄ SYTKÄRILLÄ PALLIKARVAT JA MEE MAKUULTEE!!!!!!!!!11 OTA VITU KUUMA PANNULLINEN ViTU KUUMAA VOITA JA KAADA NE PERSEEREIKÄÄ!!!!!!!111 SEN JäLKEE PASKAA VIELÄ SOKERI HIIVA PASKAA ETTÄ LENTELEE YMPÄRI KEITTIÖTÄ !!!!!!!!!!!!!!! JA KAADA PASKAAMISEN JÄLKE HETI VOIT MUNAN PÄÄLLE !!!!!vittu!!

PEDOFIILI POTAATIT

OTA PEDO !!!!! VEÄ SITÄ TURPAA, HAKKAA SE MAAHA IHA PASKAKS JA VITTU KUSE SEN PÄÄLLE !!!!! SITKU SE O TAJUTTOMANA NII VITTU TEE SIITÄ ÄIJÄSTÄ VITU ISO KULHO MIHI VITTU VEÄT VITU KIEHUVAT VEDET !!!!!!! LÄMMITÄ SYTKÄRILLÄ SEN ESINAHKAA NII KAUA KUNNES SEN MUNA ALKAA STONDAA JA UPOTA SEN KYRVÄN KOLOON PATTEREITA... JOS SEN PALLIT EI ALA JÄYKISTYY NII TUNGE NE OVEN VÄLII !!!!!!!! OTA LEHTISALAATTIA JA PERUNAA JA LAITA SALAATIT PEDOKULHOON JA PASKAA SINE KULHOON!!!!!! LAITA VOI VITUN TÄYSILLE SAATANAN LUJALLE VITTU TÄYSILLE !!!!!!!!!!! JA SITTE KAADA TESTI NÄYTÖS PEDON nÄNNEILLE !!!!! JOS EI ÄIJÄ HERÄÄ NIIN PASKAA SEN SUUHU !!!!!! (PEDO EI SAA HERÄTÄ) .. KAADA VOIT MUNAS PÄÄLLE !!!!!!!!! JA OTA AUTO, HEITÄ PEDO MEHTÄÄ JA LAITA VIDEO KAMERA KUVAAMAA SITÄ MITÄ SE HUUTAA KU SE ALASTI HERÄÄ KESKELTÄ MEHTÄä IHA PASKANA !!!!!HAHAAHAHHAAHAHAHHAHAAHGHAGHGAHAGAHGAGHAGHGAHGAHAGHGAHGAHAHAGHGAHAG

IISIT LOHET

JOS OOT AKKA NII HEILUTTELE TISSEJÄ 20MIN ETTÄ NE VÄHÄ LÖYSTYY !!!!!!!! SEN JÄLKEE KU NE O IHA VITU RENTONA NII VITTU IME VÄHÄ NÄNNEJÄS!!!!!!! JOS VITTU OOT JOKU SAATANA HOMO!!!!!!!! NII VITTU KOHOTTELE VITTU PALLEJAS NII ETTÄ VITTU NIISTÄ TULEE SAATANA JYTYT TISSIT !!!!!!!! SEN JÄLKEE KUSE ITTES PÄÄLLE JA HIERO PASKAA SILMIEN ALLE!!!!!!! JOS VITTU ET TEE TOTA NII VITTU SAATANA JÄÄ RESEPTISTÄ PUOLET KÄYTTÄMÄTTÄ !!!!!!! OTA VITTU 80KILONE HAUKI JA TUNGE SE PERSEESEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! VITTU JOS SE LOHI EI SAATANA LÄMPENE PERSEESSÄ NII VITTU TUNGE KYRPÄ OVEN VÄLII JA PAMAUTA NII KOVAA OVI KII ETTÄ PASKA LENTÄÄ PERSEESTÄ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! LAITA VOI SULAMAA.. VENAILE VITTU NII KAUA ETTÄ SITÄ VOITA TIRSKUU PITKI KÄMPPÄÄ SILLEE ETTÄ 80% KEITTIÖSTÄ O VOISSA !!!!!!!!!!!!!!!! VITTU LAITA MIKROSTA SOLARIUMIT TÄYSILLE NII ETTÄ SAA VITTU IHOSYÖVÄ !!!!!!!!!!!! VEÄ YKS PERUNA MIKROO JA OTA KAINALOSTA VITTU SEMMONE PALA MISSÄ O KARVAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TUNGE SE VITU PALA PERUNAN SISÄLLE JA TUNGE SE PERSEESEE JA KAADA VITTU KUUMA VOI MUNAN VÄLII!!!!!!!!!!!!!!!!

LEFFA POPKORNIT

VITTU JOS SÄÄ OOT MENOSSA JOHONKI VITU LEFFAA NII VITTU SÄÄ SAATANA TARVIIT JOTAI HELVETI POPKYRPIÄ VITU HUORA!!!!!!!!!!!! NO VITTU OSTA MIKROPOPKORNIPUSSI JA LAITA SE MIKROON 1H !!!!!!!! NII KAUA KUNNES MIKRO SYTTYY PALAA !!!! SITKU MIKRO O IHA VITU PASKANA NII VITTU DIPPAA VITTU PALLIS NIIHI SAATANA MIKRON TULIKUUMII PALASII!!!!!!!! VITTU SITTE KU SUN PALLIT SAATANA O IHA VITUN PASKANA NIIN OTA VOI JA RUNKKAA VOI PAKETIN SISÄÄ!!!!!!! LAITA VOI TAKAS VITTU JÄÄKAAPPII JA JÄÄKAAPIN LAITAT NII VITUN TÄYSILLE ETTÄ SAATANA JÄÄTYY PUOL KÄMPPÄÄ!!!!!!!!!! OTA YKSI MAISSITÄHKÄ JA VITTU TUNGE SITÄ NII KAUAN PERSEESEE KUNNES SIITÄ O JÄLELLÄ SE VITUN PASKA RAATO !!!!!!!!! OTA RAATO JA NIPISTÄ NÄNNEJÄS!!!! LAITA UUNI VITUN KOVALLE JA LAITA BENSAA UUNIIN!!!!!!PIÄ TÄYSILLÄ SE VITUN UUNI!!!!!!!!!!!!!!!! VITTU HIERO ITTES PÄÄLLE 50LITRAA BENSAA JA TUNGE MAISSIN JÄMÄ KYRPÄS SISÄÄ JA VITTU LEVITTELE HUORAN PILLUA JA LAITA VOIT UUNIN INEE NIIN VITUN TÄYSILLE ETTÄ ON KUUMEMPI KU AURINGOSSA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JOS SULLA ON VOKKIPANNU NIIN HAJOTA SE VITU PASKA !!!!!!!!!!!!!!! LEIKKAA NÄNNIS IRTI JA KAADA AURINGON LÄMPÖSET VOIT MUNAN PÄÄLLE!!!!!!!!!!!!! JOS MUNAS NAHKAA EI TUU DAMAGEE, NII KUORI ESARIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TSILLIT KEVYT-VOI-VOI-VIIPALEET (90'c tsilli)

VITTU!!! NUKU KOKO YÖ PAKASTIMESSA VOI PAKETTI PERSEESSÄ!!AAMULLA HERÄÄT JA PASKOT NII KAUA KUNNES VOI PAKETTI SULAA PERSEESTÄ IRTI!!!!!!!! OTA VOI PAKETTI VITTU PASKASESTA PAKASTIMESTA!!!!....... HEITÄ SE VOI VITTU NII KOVAA SEINÄÄ ETTÄ SEINÄSTÄ IRTOO TIILET VITUTU!!!!!! JOS EI TUU SEINÄÄ REIKÄÄ NII VITTU PORAA SIIHE SAATANA 14CM PORALLA VITTU KOLO NII ETTÄ KYRPÄ VITTU TAITTUU KU PANET SIIHE!!!!!!!! PANE SEINÄÄ 2H!!!! AJA KARVAT VITTU PORALLA MUNISTA JA KUSE ÄMPÄRII!!!!!!!! OTA PIIRAKKA UUNISTA.. IHA VITU SAMA MIKÄ PIIRAKKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! OTA VESSANPÖNTÖN ISTUINKANSI JA HEITÄ IKKUNASTA LÄPI!!!!!!!!!!!!!! JA DIPPAA MUNAS PIIRAKKAA!!!! LAITA UUNII 90'C!!! LAITA VOITA NII PALJO UUNII ETTÄ SE TÄYTTYY!!!!!!!!!! SITT VITTU VEÄT UUNIIN NII VITU TÄYSILLE KU IRTOO JA OTAT SAATANA SÄHÄRIT VITTU SÄHKÖJOHOSTA MUNAAS!!!!!!!!!!!!! HAKKAA PALLIS KIINNI HELLAN NUPPEIHI JA AVAA UUNIN LUUKKU!!!!!!!!!!!!!!!! MUNAN JA VITTU REISIE PITÄIS PALAA NII PASKAKS ETTÄ VITTU PAKARAJÄNTEET JÄÄ!!!!!!!! MUT JOS EI PALA, NII VITTU TUNGE LEIPÄÄ ESINAHAN ALLE JA SYTYTÄ TULEE!!!!!!!!!!!!!!!!! BENSALLA!!!

IHA JEES KALAKEITTO

PASKO HOUSUUS!!!!!!!!!!!!!!!!!!! VEÄ KÄTEE JA JUO SPEKUS !!!!!!!!!!!!!!! OTA KATTILA, TÄYTÄ SE KALAKEITOLLA!!!!! TUNGE PILLI PERSEESEES JA PIERASE KALAKEITTOON!!!! JOS KUPLII VITUSTI, SE O OK!!!! JOS EI, NI PILKO NÄNNIS SEKAAN!!!!!!!!!!!!! LEIKKELE SAKSILLA PAKAROITTE _KAIKKI_ KARVAT!!!! OTA KUPPI, HEITÄ VIILIT KUPPIIN!!!! HEITÄ VEITSI SEINÄÄN NII ETTÄ SE JÄÄ KIINNI!!!!!!!! JA LAITA KUPPI ROIKKUMAA VEITSESTÄ!!!! VEÄ KÄTEE NII KAUA KUNNES SPEKUT LENTÄÄ SINNE KUPPIIN!!!!!!!!! LAITA VOI PAKASTIMEE !!!!!! JÄÄDYTÄ SE NII VITU JÄISEKS ETTÄ VITTU TYPPIKI O KUUMAA!!!!!!!!!!! JA VITTU SITTE LAITA SE VITU JÄINE VOI SAATANA MIKROO VITTU JA MIKROON AJAKS 2 PÄIVÄÄ!!!!!!!! 2 PÄIVÄ PÄÄSTÄ MYY SPEKU VIILIT NAAPURILLE JA KAADA VOI MUNAN PÄÄLLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JÄLKKÄRIKS VOIT IMEE VAIKKA OMAA PASKAAS!!!!!!!

PATA KIUSAUS

OTA PATA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! VEÄ SE KIRVEELLÄ PASKAKS ! KESTÄÄ 4H, LAITA VOIT SILLÄ VÄLI KIEHUMAA TULIKUUMAAN VETEE!!!!!!!!!!!!! REVI JÄÄKAAPISTA OVI!!!!!!!!!!!! JA TEIPPAA SE SELKÄÄS!!!!!!!!! HYPPÄÄ VOLTTI MUNA KÄESSÄ JA KUSE SEN JÄLKEE KULHOO!!!!!!!! LAITA KULHOON RANSKALAISET JA PUOLIKAS HK!!! TUNGE TOINE PUOLI HKSTA PERSEESEES JA TÖKKÄÄ NUPPINEULA PERSEESEES!!!!!!! OTA PADAN KAHVA JA TÖKI SILLÄ HKTA PERSEEN SISÄÄ JA SAMALLA KAADA KUSIVOIT MUNA PÄÄLLE!!!!!!!!!!!!!!! ANNA JÄÄHTYÄ 10min JA IME KYRPÄS PUHTAAKS!!!

PUBLIC KEITTO

VEÄ VITTU KÄTEE KAKS PÄIVÄÄ PUTKEE JA OTA KAIKKI VITU SPEKUT TALTEE!!!!!!!!!! PAISKO NÄNNEJÄS VASARALLA NII KOVAA ETTÄ NAAPURIT HERÄÄ!!!!!!!!!!!!! JOS EI HERÄÄ!!!!! NII VITTU PANE SEINÄÄ NII KAUA KUNNES HERÄÄ JA TULEE OVELLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KÄY OSTAA NAPPIKUULOKKEET KAUPASTA JA TUNGE NE PERSEESEE HETI!!!! VITTU KÄVELE HOUSUT KINTUSSA PORTAAT YLÖS JA PANE POSTILUUKKUAS!!!!!! PILKO MAKKARA KATTILAAN!!!!!!! LAITA VOI ERI KATTILAAN NII KUUMALLE ETTÄ VITTU UUNI SYTTYY TULEEN!!!!!!!!! HEILUTTELE KYRPÄÄS LIEKIN PÄÄLLÄ JA VITTU SAMAA AIKAA VITTU KAADA TEELUSIKALLINEN KUUMAA VOITA MUNAN PÄÄLLE!!!!!!!! JOS UUNI JÄÄ PALAMAAN VIELÄ PITKÄKS AIKAA NII SAMMUTA SE PASKALLAS !!!!!!!! OTA PASKAT JA KIERI LATTIALLA !!!!! VITTU PANE PAKASTINTA JA SAMAA AIKAA KAADA VOIT MUNAN PÄÄLLE PAINEELLA !!!!!!!!!!!!!!! VITTU SYTSÄÄ VIELÄ PALLIKARVAS!!!!!!

PRINSSINAKIT

VITTU HERÄÄ AAMU KAHEKSALTA JA VITTU PIÄTTELE AAMUKUSTAS!!!! VITTU TEIPPAA ILMASTOINTITEIPILLÄ MUNAS VITTU NII KIINNI ETTÄ KU YRITÄT KUSTA NIIN SATTUU IHA SAATANASTI KYRPÄÄS !!!!!!!! RUUVVAA 5 RUUVVIA KYRPÄÄS KIINNI JA REVI NE SAMANTIEN IRTI!! OTA PAKETTI PRINSSINAKKEJA PAKASTIMESTA JA SULATA NE PERSEESSÄS !!!!!! HEITTELE PRINSSINAKIT PITKI KÄMPPÄÄS JA IRROTA TEIPIT MUNASTA !!!!! KUSE AAMUKUSEET SOHVALLES JA TEIPPAA KETSUPPIPULLOT REISIIS !!!!!!!! OMPELE KYRPÄS PALLEIHIN KIINNI JA OTA YKS PRINSSINAKKI LATTIALTA !!!!! JOS PRINSSINAKKI O PEHMEE NII VITTU PURISTELE REISISTÄS KETSUPPIA PITKI SÄNKYÄS!!! MUT JOS SE O KOVA NII VITTU HAKKAA KIRVEELLÄ KOTIOVES PASKAKS !!!!!! LAITA PARI KILOA VOITA SULAMAA KATTILAA VITTU 800 ASTEESEE!!!!!!! KUSE PISTOKERASIOIHI JA VITTU KAADA VOITA SILMÄÄS!!!!!!!!! MEE PAKASTIMEES !! JÄÄDYTÄ KYRPÄS KIINNI SINNE JA KAADA VITU KUUMAT VOIT MUNAS PÄÄLLE!!!!!! KOKEILE ONKO PERSEES PEHMEE JA TUNGE SE PRINSSINAKKI PERSEESEES!!!!!!!!

HOMEJUUSTO SÄMPYLÄ

ALA VALMISTAUTUMAA 1 KUUKAUTTA ENNEN TÄHÄN!!!!! VITTU OTA HOMEJUUSTOS, HIERO VITTU SE KOKO VITU JUUSTO ITTEES!!!!!!! HENGAA 1 KK AJAN NE HOMEJUUSTOT INESSÄ JA VITTU PASKANA PÖNTÖN KANNELLE !!!!! KÄY PASKALLA!!!!! OTA SÄMPYLÄ JA PYYHI SILLÄ PERSEES!!!! SYÖ SE SÄMPYLÄ JA NÄPÄYTÄ LUUNAPPI PALLEIHIS !!!!!!! LÄMPPÄÄ SYTKÄRILLÄ KYRPÄÄS !!! JOS EI PINTAS TUMMU NII VEÄ MUSTALLA SPRAY MAALILLA (KYRVÄN PITÄÄ OLLA MUSTA!!!)!!HAKKAA KIRJALLA KYRPÄÄS NII VITU KOVAA ETTÄ KYRPÄS MUUTTUU MUSTASTA PUNASEKS!!!!!! LÄVISTÄ OIKEE NÄNNIS MUTTERILLA!!!!! JA SYVÄJÄÄDYTÄ ITTES!!!!!!! LÄMMITÄ ITTES 2VUODEN PÄÄSTÄ VITU KUUMALLA VOILLA!!!!!!!!

SAUNA MAKKARA

ENNEN SAUNOMISEN ALOITTAMISTA LÄMMITTELE PALLEJAS PALAVILLA TULITIKUILLA JA TEIPPAA MAKKARAPÖTKÖ OTSAAS! OTA PAKASTIMESTA VOITA JA ASETA SE VITUN JÄINEN VOI KATTILAAN HELLALLE! SIT VÄÄNNÄT SE HELLAN NIIN VITUN TÄYSILLE ETTEI PYSTY OLEEN METRIÄ LÄHEMPÄNÄ SIITÄ ILMAN ETTÄ SYTTYY SAATANA PALAAN!!!!! SIT PISTÄ OVET JA IKKUNAT KII JA TIIVISTÄ NIIDEN RAOT VITTU RUSINOILLA!!! SIINÄ VAIHEESSA KUN VOIT ALKAA KIEHUMAAN NIIN OTA KAAPISTA MAITOA JA KAADA SE VAROVASTI KAUHAAN, SIT HEITÄ SITÄ MAITOA HELLALLE! OTA KAAPISTA SALAATTIA JA ALA HAKATA ITTEES SILLÄ!!!!! SYTYTÄ TUKKAS PALAMAAN JA TIIVISTÄ PERSEESKIN RUSINOILLA! HEITÄ TAAS SITÄ MAITOA HELLALLE JA VOITELE ITTES SINAPILLA, SIT HYPPÄÄ HELLALLE PAISTUUN JA KAADA SULA VOI YHELLÄ LIIKKEELLÄ MUNAN PÄÄLLE.

TEEVEE PÄIVÄLLINEN

JOS SULLA ON VIELÄ TELEVISIO NII VITTU JUOKSE PÄÄ EDELLÄ SIIHEN! OTA PÄÄS POIS TELEVISIOSTA JA HEITÄ TOOSA IKKUNAN LÄPI PIHALLE !!!! SIIRRY PIKKUHILJAA KEITTIÖÖN!!!! OTA JÄÄKAAPISTA MAITOA JA JUO SITÄ MAITOA VITTU 200L NIIN ETTÄ SITÄ TULEE KOKO AJAN PERSEESTÄ JA SUUSTA !!!!!!! LAITA HELLA TÄYSILLE, NII ETTÄ ON AINAKI 7000%ASTEISTA JA LAITA KATTILA LEVYLLE VITTU NIIN TÄYSILLE ETTÄ SAATANA SULAA KOKO KATTILA!!!!! LAITA VOIT HELLALLE KIEHUMAAN, SIT HYPPÄÄ KEITTIÖN PÖYDÄN YLI JA KUSE SAATANA SILMÄÄS !!!! SYTYTÄ PÖYTÄLIINAS PALAAN JA SOITA PALOKUNTA !!!!! TEIPPAA PAISTINPANNU NAAMAAS JA KAADA VOIT MUNAN PÄÄLLE!!!!!!! RIKO OVES KIRVEELLÄ VALMIIKS PALOKUNNALLE JA VEÄ KUNNON VOLTTI KIRVEEN KAA PARTSILTA ALAS!!!!!!!!!!!!!

ROMMIRUSINAVAAHTO

VATKAA ALUKS VÄHÄ MUNAA :-------DDDD LAITA HELLA TÄYSILLE, OTA JÄÄKAAPISTA SEMMONEN 5KG PAKETTI VOITA JA PISTÄ VOIT LEVYLLE KIEHUMAAN. KÄY VESSASSA, SOITA SIELT VESSASTA KÄNNYKÄLLÄ KAVERILLE JA KÄSKE SITÄ KATTOON PARTSILTA ULOS KU SATAA, SIT HEITÄT SEN KÄNNYKÄN NOPEESTI PÖNTTÖÖN, SIT KISKO HOUSUT YLÖS JA MEE TAKAS KEITTIÖÖN. KERÄILE PAKKASESTA JÄITÄ, MURSKAA NE NAAMALLAS JA LAITA NE JÄÄT PERSEESEEN! LAITA PARI LITRAA KERMAA KULHOON JA VISPAA NE MUNALLAS KERMAVAAHDOKS :-------D ÄLÄ OTA ROMMIA KUN SULLEI KUITENKAAN OO SITÄ VITU TAMPIO!!!!!! LEVITÄ KERMAVAAHDOT IKKUNOIHIN JA OTA KAAPISTA RUSINOITA, HEITTELE RUSINAT RANDOMILLA YMPÄRI KÄMPPÄÄ JA KAADA NOPEESTI VOIT MUNAN PÄÄLLE.

KLUP SANDWICH

PISTÄ LEIPÄKONE KÄYNTIIN (TARTTET LEIPÄÄ TÄHÄN) PISTÄ HELLA KUTOSELLE JA KOKEILE PERSEELLÄS AINA VÄLILLÄ ONKO SE LÄMMIN! SIT KUN SUN PERSE SIHISEE NII SE ON LÄMMIN!!!! OTA KAAPISTA SALAATTI JA LEIKKAA SE SUIKALEIKS! SILLÄ VÄLIN KUN HELLA KUUMENEE NII SIT SÄ OTAT SAATANA JÄÄKAAPISTA RETIISEJÄ JA ALAT TUNKEA NIITÄ 1 KERRALLAAN PERSEESEEN!!! TARKISTA ETTÄ SE HELLA ON VARMASTI IHAN VITUN TÄYSILLÄ, JOS EI OO NIIN IRROTAT VIRTAPIUHAN JA OTAT SIITÄ KUNNON SÄHÄRIT PALLEIHIS NIIN ETTÄ VITTU OPIT PISTÄÄN SEN SAATANA TARPEEKS TÄYSILLE!!! KUN HELLA ON TARPEEKS LÄMMIN, NIIN OTA KAAPISTA PARI KILOA VOITA JA PISTÄ NE KATTILAAN JA KATTILA HELLALLE!!! VITTU OTA VAALEAA LEIPÄÄ, LEIKKAA SIITÄ MUNANPAKSUISIA VIIPALEITA JA HEITÄ NE VIIPALEET UUNIIN! OTA KAAPISTA KANANSUIKALEITA JA PISTÄ NE KANATKIN UUNIIN NIIDEN VITUN LEIPIEN PÄÄLLE!!!!! SIT KU ALKAA OLLA VALMISTA, OTA LEIVÄT UUNISTA JA NOSTA NE PÖYDÄLLE! ALA LAITTAAN SAATANA NIIDEN PÄÄLLE VAROVASTI SALAATINLEHTIÄ JA NIITÄ VITUN RETIISEJÄ!!!!!!! DIPPAA PÄÄS KATTILAAN, SIT LAITA LEIVÄT VADILLE, LAITA MUNASKIN SILLE JA KAADA SULA VOI MUNAN PÄÄLLE! MAISTA KOKEEKS PARI RETIISIÄ, JA JOS NE MAISTUU PASKALTA NIIN VITTU MENI PIELEEN, JOS MENI NIIN VITTU VISPAA ITTES TEHOSEKOITTIMESSA HILLOKS!!! JA JOSSÄÄ BITU HOMO SAIT KLUP SANDWICHIN MAISTUVAKSI NI MEE HOMO PANEE JYRKI SUKKULAA PERSEESEE VITUN KOURMEEKOKKI SAATANA!!

RUOTOISA HERKKUSALAATTI

MEE TUKKUUN JA OSTA SELLANEN TUKUSTA SAATAVA VOI PAKETTI JOKA ON KOLME KILOO!! KOTONA LAITA SE PAKETTI PAPEREINEEN SULAMAAN KATTILAAN JA LAITA UUNIIN NIIN PALJON TEHOJA KU UUNISTA LÄHTEE. SIELLÄ SE SULAA HITAASTI KU SULLA KESTÄÄ NIIN PITKÄÄN SALAATIN LAITTO. OTA ESILLE KOLME KURKKUA JA KOLME TOMAATTIA. SITTEN OTA ISO KAALI!! PILKO KAIKKI VOI VEITSELLÄ. OTA UUNISTA VÄHÄN SULAA VOITA TEE LUSIKALLA JA ROPISUTTELE SILLÄ PISAROITA SUN MUNAN PÄÄLLE. SITTEN LAITA NE PILKOTUT KAALIT, TOMAATIT JA KURKUT JA LAITTELE KULHOON. SITTEN OTA KAUPASTA OSTETTU ERITTÄIN RUOTOINEN SIIKA. SEN PITÄÄ OLLA SITTE VÄHINTÄÄN KAKSI KILONEN. OTA SE SIIKA PAKETISTA JA HUUHTASE SITÄ SULASSA VOISSA!! !!!!TULEE VOIHIN MUKAVA KALAN LIMAN MAKU JOKA TULEE SITTEN MYÖHEMMIN SUN MUNAN PÄÄLLE. SEN SIIAN TULEE OLLA KYPSÄ. SEN VOI SITTEN PILKKOO. ÄLÄ RUODI SITÄ KALAA VAAN RUOTOINEEN SILPPUAT SINNE KULHOON VIHANNESTEN SEKAAN. OTA VÄHÄN AURINGONKUKAN SIEMENIÄ JA LAITA SEKAAN. PYÖRÄYTÄ KOKO SETTI KULHOSSA!!!!!!!!! SITTEN OTA UUNISTA KATTILA JOSSA ON KOLME KILOO SULANUTTA VOITA. OTA KATTILA KÄTÖSIIN JA KAADA LURAUS MUNAN PÄÄLLE. JOS EI HETI ALA MUNA PUNOTTAA NIIN KIEHUTA LISÄÄ!!!!!!!!! SEN PITÄÄ OLLA VITUN KUUMAA!!!!!!! SITTEN KUN VOI ON KUUMAA JA MUNA PUNOTTAA LAITA SITÄ SINNE SALAATTIKULHOON. NÄIN SULLA ON RUOTOISA JA RUOKAISA SALAATTI. LOPUKS DIPPAA SUN MUNAA SIINÄ KULHOSSA JOSSA ON SALAATTIA JA KOLME KILOO SULAA VOITA. SITTEN SULLA ON PALLEISSA PALOVAMMAT JA VOIT KAATAA SULAN VOIN KULHOSTA MUNAS PÄÄLLE.

NALLE KARKIT

OSTA 50 LITRAA GELATIINIA, 10 PAKETTIA RUOKOSOKERIA JA 9 PAKETTIA VOITA. OTA MYRKYLLINEN TUSSI JA TUNGE SE VITTU PERSEESEES!! TÄN JÄLKEEN IMPPAA LIIMAA JA HIERO GELATIINIA PERÄAUKKOOS JA KAADA PERÄÄN SUOLAHAPPOA!! OTA SIT SOKERIT JA KAADA NE KATTILAAN JA AMMU HAULIKOLLA HELLAN KYTKIMET PASKAKS NIIN ETTÄ SAAT NIISTÄ SÄHKÖISKUN!!! VITUN HOMO LÄMMITÄ VOITA JA PASKAA MIKROSSA JA KAADA SULA VOI MUNAN PÄÄLLE. KORISTELE VITTU STRÖSSELEILLÄ JA HYPPÄÄ JÄRVEEN!!