Hiki

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Hienostuneet neidot tietävät saunoa hienkeräyspussit yllään. Sitten on kiva mennä vaikka uima-altaaseen polskuttamaan.
Kongon presidentti Joseph Kabilan tapa hikoilla on kultivoitunut. Kabila puristaa illalla kalsareistaan 3 litraa hikeä jaettavaksi vähäosaisille.

Hiki on ainetta, jota ihminen tai gorilla panttaa viimeiseen asti. Se on kehon viides humööri veren, rään, keltaisen ja mustan sapen lisäksi. Sen edustama luonteenpiirre on kerrassaan erinomainen huumorintaju ja hauskuus, kuten vierailemasi sivuston nimestäkin ilmenee.

Hikoilu

Hikoilu on eräs tapa erittää virtsaa. Hikoilussa ja virtsaamisessa ovat kyseessä samat ainesosat mutta eri poistumistiehyet. Hikoilu on todettu terveelliseksi ja elimistöä vähemmän kuluttavaksi tavaksi poistaa virtsaa, ja hikoilulle on tietyissä yhteiskunnissa valmistettu omia harjoituspaikkoja, saunoja.

Hikoilun alalajeja

Kylmä hiki

Kylmä hiki on tavanomaista hikeä harvinaisempi erite ja voi niin muodoin aiheuttaa hengenvaaran. Kylmän hikoilun aiheuttaa luurangon saama myönteinen sieluntila. Luuranko vajavaisesti kehittyneenä luomakunnan olentona päästelee hymyjä vain juhlatilanteissa. Hymyillessään se ei jaksa enää pidätellä jopa vuosia keräämäänsä arvokasta eliksiiriä, vaan siltä pääsee hiki. Harvinaisuudestaan johtuen kylmä hiki on arvokasta kauppatavaraa ja sitä myyvät vain hyvin varustetut luontaiseritekaupat. Markkinoilla on valitettavasti halpoja piraattituotteita, jotka yleensä ovat holtittomasta luotonannosta kiinnijääneen pankinjohtajan hikeä tai koiran tahi lehmän kuonosta pipetillä poimittua uutetta, jota on pakastinkäsittelyllä yritetty muokata aidon tuotteen oloiseksi. Kylmän hiellä ulkoisesti siveltynä on todettu monia elintoimintoja virkistäviä vaikutuksia. Urho Kekkonen havaitsi Moskovan matkallaan että aine toimii erinomaisesti myös perässähiihtäjien karkotteena ja siitä alkaen aine on ollut valtiomiesten suosiossa. Yleensä aitoa kylmää hikeä onkin varaa ostaa vain presidentti-tason miehillä.

Pallihiki

Pallihiki on ihmisen hikilaaduista miellyttävin. Sitä erittyy pallien, eli kassien, eli kivespussien pinnalta alueella olevien karvojen pintaan. Koirat haistelevat toistensa pallihikeä ja tunnistavat siten toisensa. Ihmisistä samaa tekevät vain homoseksuaalit sekä ne, jotka kerjäävät verta nenästään. Yhteiskunta ei hyväksy ihmisten tunnistamista pallihien avulla. Naisilla ei ole pallihikeä.

Miesten urheillessa ensimmäisenä hikoaa perse, sitten pallit. Sen takia lätkäkopissa on mukavan miehekäs tuoksu, kun alasuojat poistetaan. Pallihikeä ei yleensä näe ulospäin kuten muita hikiä, joten sen takia se on salakavala pirulainen.

Hienon naisen hiki - tiedemaailmaa hämmentävä ilmiö

Laadukas testiryhmä suoraan linnan juhlista

Hienon naisen hikeä ei ole toistaiseksi havaittu luonnonvaraisena, kuten ei vastaavaa kaasupurkaustakaan. Laboratorio-olosuhteissa on kuitenkin saatu muodostettua lyhytkestoinen kyseisen hikityypin isotooppi. Teoriaa testattiin viime viikolla Otaniemessä. Valtion Teknillinen Tutkimuskeskus palkkasi kuusi itsenäisyyspäivän vastaanotolta seulottua hienoa naista tarkoituksenaan muodostaa asianomaiset päästöt laboratoriokokeissa.

Hämmentävä lopputulos

Näennäisesti koetilanteessa onnistuttiin tuottamaan sekä hiki- että kaasupurkauspäästöt ja hetken laboratoriossa vallitsi innostuneen nuuhkiva ilmapiiri. Pian kokeen valvoja heitti kuitenkin kylmää vettä koelaboratorin kiukaalle ja totesi että päästön täsmällisestä ajanhetkestä alkaen koehenkilöitä ei voitu enää luokitella hienoiksi naisiksi. Kokeen jälkeen laboratoriossa havaittiinkin vain lörpötteleviä, hieman tuoksahtelevaisia naisia, jotka laboratoriomestari toimitti kartanolle tuulettumaan. Dosentti, päästötutkija Alfons B. Hunajainen on vaatinut syyteharkintaa kokeen toimeenpanijoille perusteella että tutkimusmäärärahat oli turhan löysin perustein pistetty haisemaan.

Hikky

Hikky on puhekielessä eräänlainen synonyymi miespuolisille henkilölle joka on nörtti, mutta poikkeaa hieman siitä siten, että hikky hikoilee helpommin. Monet olettavat hikky-sanan olevan lyhennös Hikipedian käyttäjästä, mutta ovatkin väärässä, sillä sana on tullut Japanin kielen sanasta hikikomori. Se tarkoittaa suomeksi hikikomeroa, eli maailmasta syrjäytynyttä nuorta, ja siksi Ylilaudalla hikoillaan enemmän.

Virkansa puolesta hikoilevia