Hevinatsit

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Hevinatsit (homo metallum-laboriosus populussosialismus) tunnistaa kaljusta, pilottitakista ja ns. metrohousuista. Hevinatsien luonteenpiirteeseen kuuluu pakollinen huutelu jokaiselle, joka ei käytä ns. natsi- eli metrohousuja ja pilottitakkia. Tämän takia he ovat myös erittäin tyhmiä: pakollinen rasismi muita kulttuureja kohtaan johtaa siihen ettei voi sivistää itseänsä mitellään muulla tavalla kuin Adolf Hitlerin kasvatusmenetelmillä.

Hevinatsit haastavat myös erittäin vilkkaasti riitaa. Tämän takia he ottavat (varsinkin humalassa) usein turpaansa hoppareilta ja muilta ihmisiltä, joille he ovat menneet huutelemaan. Tämä turpaanottaminen johtuu taas siitä, että hevinatsi ei käy/pysty käymään punttisalilla liian tupakan polttamisen sekä laiskuuden takia. Eräänä syynä pidetään myös hevinatsien haurasluisuutta, joka johtuu taas siitä, että heidän äitinsä eivät ole imettäneet heitä riittävän pitkään.

Hevinatsit nauttivat itsetehtyjä keitoksia, jotka sisältävät usein alkoholia. Tämän keitoksen maistamisen jälkeen heistä tulee "voittamattomia". Keitos on eräänlaista päänaukomisjuomaa, jonka tarkoitus on pakottaa hevinatsi huutelemaan mahdollisimman usealle vastaantulijalle.

Hevinatsit eivät mielellään liiku yksin, koska heillä ei ole kovinkaan hyvä itsetunto. Heidät on jalostettu ajattelemaan siten, että mikäli heitä on mahdollisimman paljon, niin he voivat voittaa kenet tahansa. Hevinatsien itsetuntoa raastaa myös se, että he käyvät usein turkkilaisissa pizzerioissa syömässä. Se, miksi natsit syövät ulkomaalaista ruokaa, pitsaa, ja käyvät turkkilaisessa ravintolassa, on mysteeri.