Metallimusiikki

Hikipediasta
(Ohjattu sivulta Hevi)
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Thor.jpg
VAROITUS! – tämä artikkeli on metallimusiikin jumalan, Jurpan suojeluksessa, joten älä vandalisoi sitä, tai hän tulee kännissä riehumaan kotiisi ja pistää paikat tasaisiksi!!!

”Tästä ette hevillä selviä!”

~Poliisi näsäviisastelee metallibändin pidätyksen yhteydessä

”Also known as putting "sick" in "music"”

~Kenen tahansa hevarin kotieläin

Eikö kukaan ole huomannut, että hevi on kuollut, itsensä tappama, säälittävä vallanpitäjien ja keskinkertaisten molojen renki, surkea miesportto luovuttajien hautausmaalla. Ois pirulauta ees sitä, ois ees masokistisaatana, mutta ei. Se on huonoa kesäteatteria ja mielistelevää rypemistä tavanomaisissa ratkaisuissa ja 1800-luvun väsyttävimmissä itsetiedottomissa misogyynifantasioissa, ja ennenkaikkea pettänyt ktoonisen kohtunsa astumalla päivänvaloon ja huoraamalla viihdevisailuissa ja iskelmäkavalkaadeissa. Tartu saatana mikkiin.[1]

Metallimusiikki[2] on kurahousuissa putkivahvistimella väännettyä halveksittavaa audiopaskaa, jonka oikeutuksen turvaa sen suosio. Suosio perustuu siihen, että muutkin ihmiset haluavat olla typeriä. Rockmetalli on musiikillisesti kyvyttömien yksilöiden itseilmaisua, joka herättää kuulijassa lähinnä myötähäpeän tunteita. Rockmetallin ystävät pitävät kovasti Barbie-aiheisista elokuvista, joissa tyhmyys ja tyhmyys yhdistyvät mahdollisimman luonnollisella ja samalla hyvin julmalla tavalla.

Metallimusiikki on haarautunut hyvin moneksi erilaiseksi alatyyliksi, joiden ihailijoilla saattaa olla hyvinkin erilainen alakulttuuri.

Jotkut painavan musiikin ystävät ovat ajatelleet, että musiikkityylin kovimpien fanien täytyy itsekin olla painavia ja ovat käyttäneet sitä tekosyynä loputtomalle syömiselle. Kaikkein painavimmat metallifanit saattavat painaa jopa yli 500kg. Musiikissa tärkeää osaa näyttelevät pelottavan näköiset norjalaiset hiustenleikkuuta kaipaavat ja keijukaisasuihin pukeutuneet henkilöt sekä BWAARGH-vokaalit ja triangelit. Musiikin tarkoitus on saada ihmiset tappamaan toisiaan. MOT:n tekemän tutkimuksen mukaan heavy-musiikin kuuntelijat, joita myös hevareiksi kutsutaan, syyllistyvät useimmiten saatananpalvontaan, natsismiin, vihan lietsontaan vähemmistöjä kohtaan, kasvis-syöntiin ja muunlaiseen ekoterrorismiin. Painavan metallin painavien kuuntelijoiden yhdistävä tekijä on usein myös pitkälettisyys, jota harrastetaan, jotta voitaisiin pyörittää pään karvoitusta rytmikkäästi ja uhkaavasti musiikin tahdissa ja tarvittaessa peittää ruma naama (joka on raskaan metelin ystävien keskuudessa yleinen ongelma). Muita yhteisiä tekijöitä ovat huono ryhti, balettiharrastus ja punaiset silmämunat (MOT:in mukaan). Lajin mutaatioita ovat kuulemma sarvipäisyys ja torahampaat. Painavaa metallia kuuntelevat naiset ovat usein yksinäisiä gootteja. Voi olla, että nämä ovat myös painavia johtuen MP3-soittimensa kantaman raskaan metallin massasta.

Lyriikat[muokkaa]

Luotettavat lähteet ovat tutkineet metallimusiikin lyriikoita ja todenneet niiden sisältävän lähes poikkeuksetta saatanallista sanomaa. Yleisen paheksunnan vuoksi metallimuusikot muuttivat tyyliään ja saivat hevin kuulostamaan yhtä harmittomalta kuin Mikko Alatalon tai Vesa-Matti Loirin kappaleet, mutta he piilottivat pirullisen sanomansa lyriikoihin väärinpäin. Helluntaiseurakunta löysi myöhemmin nämä saatanalliset säkeet ikään kuin vahingossa. Vuonna 1986 helluntaiherättäjä ja innokas metallimusiikin kuuntelija Niilo Yli-Vainio sattui uskonpöhnässään vahingossa painamaan soittimensa reverse-nappia ja huomasi ensimmäisten joukossa metallimusiikin piilosanomat, joita voi löytää mm. kappaleista Metallica – Yortsed & Kees, Motörhead – Sedaps fo Eca ja Ozzy Osbourne – Innostunut Sonni.

Tunnusmerkkejä[muokkaa]

Oheinen teksti esittelee metallin alalajeja ritari & prinsessa -vertauksella niin, että sinäkin ne ymmärrät.

Lähtökohta: Kaunis prinsessa on vangittuna linnaan, jota vartioi lohikäärme. Tarina saa erilaisia kuljetuksia, kun erilaiset ritarit saapuvat pelastamaan neitoa. Silloin tällöin myös oudot italialaiset putkimiehet koettavat pelastaa prinsessoja, joilla on mitä eriskummallisempia nimiä, kuten prinsessa Persikka.

Päähenkilö saapuu tekoaneeminen ilme naamalla ja kiva Jussi69:lle ominainen musta pystytukka ojossa, lausuu kimeällä äänellä muutaman emometallistisen homolorun sekä yrittää epätoivoisesti esittää nuorta kapinallista, minkä seurauksena lohikäärme paskantaa hänen päälle, vaihtaa sukupuolensa ja tunkee kumihansikkaat kädessä viemäriin. Prinsessa myös suuttuu ja sanoo ennen emohomon viemäriin tunkemista, että "haluan MIEHEN ja hommaa pahvi elämä".

 • DEATHCORE

Sankarimme saapuu paikalle nyrpeänä isänsä volvolla lukuisien breakdownien säestämänä, näkee lohikäärmeen ja muistaa että lohikäärme varasti sankarin hiuslakan ja hutkaisi sankariamme viime Job For A Cowboyn keikalla nassukkaan ja pani sankarimme ex-tyttöystävää. Sankarimme nostaa lippiksensä lipan kohti taivasta ja hyökkää naurettavan suuret venytetyt korvanlehdet hulmuten kevättuulessa lohikäärmeen kimppuun ja tappaa sen polkaisemalla lohikäärmeen hampaat kurkkuun katukiveystä vasten. Saapuessaan sisälle linnaan sankarimme tajuaa että prinsessaa eivät kiinnosta hänen kaltaisensa tapaukset, koska yleensä naisilla on tapana pitää tyylikkyydestä sekä ajoittain myös hyvästä musiikista.

Päähenkilö ratsastaa leveässä haara-asennossa, alumiininen munansuojus vaaleanpunaisten trikoiden etumusta aiheettoman suurennäköiseksi tehden Viialaan yksisarvisellaan, vinkuu kuin joku puristaisi palleista, pelastaa prinsessan ja lopulta syö omat sukkahousunsa.

Vaikea mennä tuomitsemaan. Ovatko Power metal -piirit sisäsiittoisia hinttejä, vai äärimmäisen miehekkäitä sotureita?
 • T(H)RASH METAL

Niin kuin nimestäkin voi päätellä, tämä tyyli on täyttä roskaa. Päähenkilö saapuu likaisella roska-autolla, kuristaa lohikäärmeen, juo pullon viinaa, raiskaa pelastaa prinsessan ja lopulta yrittää kuunnella Sodomia klikillä, siinä kuitenkaan onnistumatta.

 • LIGHT METAL

Päähenkilö tulee pinkillä skootterilla paikalle, vetää Olli Hermania sukkahousujen ja discopallon läpi perseeseen ja juo pillimehua. Hän kiillottaa lohikäärmeen hampaat valkaisuaineella, hakee Faster Pussucatin seepratrikoot ja tyydyttää lohikäärmettä niillä persvakoon. Lopussa ottaa saippuakuplapiipun ja imee sitä lähtiessään homoilemaan LA:n yöelämään. Prinsessa jättää heterona välistä.

 • HEAVY METAL

Päähenkilö saapuu Birminghamista ruosteisella Ford Caprilla, kuuntelee Churchillin puheen ja historian omaperäimmän heavy metal -biisi Aces Highin. Hän kertoo edustavansa työläistaustaista NWOBHM:ä (new wave of British heavy metal), joka tosin pari vuotta myöhemmin vaihtoi nimensä OWOBHM (old wave of British heavy metal) ja viimeiset 30 vuotta on tunnettu nimellä KKWOBHM (ketäänkiinnostamaton brittiläinen hevimetalliveivi). Päähenkilö vetää naamalle Steve Harrisin paskakikkurat ja seepratrikoot ja ottaa lopulta Guinness-baarin ulkopuolella väkisin 55w haisevan baarilotkon, kun ei vapaaehtoisesti irronnut.

 • FOLK METAL

Koukkunokkainen päähenkilö saapuu lapasotka kädessä, typerä virne ja paskaraidat naamalla ja alkaa soittamaan ukuleleä ja kanteletta yhteisduettona. Päähenkilöllä on kivan mauton valkoinen parta ja kivat paskaiset valkoiset hiukset, johon on vesiväreillä piirretty Suomen lippu. Lohikäärme nukahtaa (koska väsyy kyseisiin kakkanaamoihin), tunkee heidät juuttisäkkeihin ja upottaa kaurapeltoon. Sen jälkeen Väinämöinen tulee lapasotkan kanssa, he ikäänkuin yhteisestä sopimuksesta kiroavat ristiretket ja huutavat yhteen ääneen: "MÄ OLEN LALLI!". Lopulta he siirtyvät kylän päässä järjestettäviin kekrijuhliin, jossa tarjoillaan mm. ohrapuuroa ja sahtia. Prinsessaa ei voisi vähempää kiinnostaa ja hän ilmoittaakin tapahtuneen jälkeen ryhtyvänsä vapaaehtoisesti frigidiksi.

 • VIKING METAL

Päähenkilö saapuu paikalle muovinen viikinkikypärä päässä viikinkilaivaa onnettomasti jäljitellyllä kumiveneellä, örisee jotain Thorista ja Valhallasta ja yrittää panna prinsessaa väkisin. Prinsessa ei kuitenkaan pidä rumista ja likaisista ihmisistä vaan vetää avarit päin jäätikkösoturin rupista naamaa. Tämän jälkeen pettynyt ja ylipainoinen partasuu vetää pääkallosta 20 snapsipaukkua ja lähtee muovikypärä päässä Novaja Zemljalle, mutta uppoaa Kurskin mukana puolivälissä.

Päähenkilö saapuu ammattikoulusta valkopäisine pizzanaamoineen paikalle vatsa kuralla, yrjöää ja paskoo alleen, hieroo lohikäärmettä vasten kuraa, yrittää onnistumatta iskeä prinsessan. Saadessaan prinsessalta avarit naamaan ja käskyn mennä kouluttautumaan yrittää raiskata prinsessan 3cm pippelillä, mutta pippeli jää finneistä kiinni reisitaskuhousujen kulmaan ja myöhemmin oksennuksella verhoiltuun selkälippuun. Lohikäärme saa tarpeekseen ja toimittaa päähenkilön ihonhoitoklinikalle.

 • MELODINEN DEATH METAL

Tarina alkaa (ja loppuu) samalla tavalla kuin death metal, kunnes sankari ajaa Saab 96:lla Göteborgiin ja on vetävinään kitarasta pari melodista ääntä, vaikka ei oikeasti osaa soittaa yhtään mitään. Tämän jälkeen kuuntelee In Flamesin Come Clarity-albumin (voi miten hieno teos). Prinsessa ei huomaa mitään, koska normaalisti hänellä on tapana huomata ainoastaan merkittävät henkilöt. Melodisen death metallin antisankari kampaa seuraavaksi kivan ruotsipartansa ja lähtee pyhiinvaellusreissulle Gröna Lundiin.

Päähenkilö saapuu keskiyöllä, tappaa lohikäärmeen polttaa kirkot ja kaataa hautakivet. Tämän jälkeen hän ottaa prinsessan väkisin, juo hänen verensä rituaalissa, kiroaa hänet ja hänen sukunsa. Lopulta katoaa Oslon yöhön Musta Raamattu kainalossa, tappaa bändikaverinsa ja joutuu linnaan. Vuosien päästä pidätetään toisella mantereella joukkomurhan suunnittelusta. Prinsessa pitää tätä suunnattoman viehättävänä ja älykkäänä ja pimppi on avoin.

 • GORE METAL

Prinsessaa ja lohikäärmettä ei vain yksinkertaisesti kiinnosta.

 • DOOM METAL

Päähenkilö saapuu paikalle teennäisen hitaasti ja alavireisesti kuolemanmatalalla äänellä muristen ottamaan petollista prinsessaa kiinni. Prinsessaa ei kuitenkaan moinen hitaus kiinnosta, koska prinsessan mielestä on yleensä tapana, että mies kykenee tekemään edestakaista liikettä useamminkin kuin 1-2 kertaa minuutissa.

 • PROGRESSIVE METAL

Silmälaseilla verhoiltu teennäisiä yliopistosloganeita viljelevä ja niillä omasta mielestään itsensä älykkääksi tekevä päähenkilö saapuu yliopistolta pipo päässä Mike Portnoyn kuva perseeseen liimattuna ja heittää 26 minuutin kivan ja melodiattoman laskukoneella tehdyn rytminvaihdososuuden. Lohikäärme kuolee tylsyyteen puolen minuutin jälkeen. Prinsessaa alkaa tämän jälkeen kiinnostaa jopa kaljupäiset grindcore-uhoajat.

 • GLAM METAL

Päähenkilö saapuu discopallo kädessä, vaaleanpunaiset trikoot jalassa ja rintaliivit päällä hampaat valkaistuna. Lohikäärme nauraa itsensä kuoliaaksi ja prinsessa etsii edelleen MIEHIÄ.

Metallimusiikin purevaa ironiaa, haluaisitko sinäkin olla yksi näistä hurmaavan hypermaskuliinisista herroista? En minäkään.
 • NU METAL

Päähenkilö saapuu paskahousut puolitangossa pizzeriaan skeittilaudalla. Hänen Fubu-takkinsa juuttuu kuitenkin pizzauunin reunaan kesken Frutti di Maren paiston. Elastinen saapuu pyykkipojilla korviin venytettyine Amerikkahymyineen ja ostaa päähenkilölle uuden tuulitakin. Lohikäärmeen saapuessa paikalle alue on täynnä puolitankoon kärähtäneitä paskahousuja ja McDonaldsin hampurilaisetkin ylikuumentuivat. Prinsessa jättää välistä, koska hänellä on yleensä tapana deittailla miehiä vasta sen jälkeen kun kakka on otettu housusta pois. Senkin jälkeen ulkonäkö ja älykkyys ovat yleensä valttia.

 • LOVE METAL

Teennäistä punaviiniromantiikkaa tupakka suussa mikin ääressä keikaroiva päähenkilönä esiintyvä tyttö yrittää teeskentelyllä saada prinsessa omankseen. Emoileva goottihutsu on hetken aivan äimän käkenä kuunneltuaan läskibassoilla soitettua monotonista emopaskaa ja päälle vedettyä teennäisen romanttista "laulua".

 • GOTHIC METAL

Päähenkilö saapuu lohikäärmeen luokse kuutamoyössä kasvot kalpeina helvetin hidastempoinen metallimusiikki pöristen. Lohikäärme muuttuu kesyksi, ja päähenkilö pelastaa prinsessan itsensä viiltelyltä. Sitten he jököttävät kuutamon valossa kasvot meikkisinä ja palvovat kuolleiden henkiä. Sadun loppu saattaa ottaa (joissain tapauksissa pelkästään vaikuttaa) niin GORE METALISTA, POWER METALLISTA kuin BLACK METALISTAKIN. Joka tapauksessa kaunista ja synkkää on, muttei yhtä iilimatomaista kuin LOVE METAL -tarinassa. Loppujenlopuksi lohikäärme tulee järkiinsä ja juuri ennen suurta rakastelukohtausta teurastaa molemmat. Hilpeää, eikö totta?

 • INDUSTRIAL METAL

Päähenkilö saapuu paikalle lateksisessa astronauttipuvussa syntikkapelleilyn soidessa taustalla. Ensin hän muistuttaa lohikäärmettä siitä, että me kaikki elämme Ameerikassa, ja sitten alkaa toiminta: sankari ampuu kerran lohikäärmettä sädepyssyllä, ja se tietysti kuolla kupsahtaa. Sitten hän matkaa prinsessan kanssa utopistiseen tulevaisuuteen, jossa teknologia on ottanut vallan ihmisistä. Tulevaisuudessa joukko scifinatseja puhuvat pimeyden kohtaamisesta ja siitä miten pimeä tekee sitä, mitä parhaiten tekee. Tämä johtaa ikuiseen pimeyteen, jonka johdosta ihmisille opetetaan tulen merkityksestä. Joukko meikattuja, valkokasvoisia sficinatseja myös kieltää muiden, paitsi post-arjalaisten olemassaolon ja hylkäävät ajatukset näiden ei-post-arjalaisten suojelemisesta.

 • HORROR METAL

Päähenkilö saapuu King Diamondin kanssa aavevaunuilla paikalle, jossa lohikäärme jo odottaakin ovensuulla. King Diamond kertoo lohikäärmeelle kauhutarinan hänen vanhasta isoäidistään ja onnistuu pelottamaan lohikäärmeen pois. Mutta voi: prinsessa kuuli tarinan myös, eikä uskalla tulla ulos luolasta ennen kuin King Diamond on pessyt naamansa.

 • BATTLE METAL

Päähenkilö saapuu paikalle muovisen viikinkiarmeijansa kanssa päästäen säälittävän sotahuudon naama kurassa ja hyökäten lohikäärmeen kimppuun. Lohikäärme polttaa heidät tulella, nauraa paskaiset naurut ja upottaa kaupanpäälle muoviveneineen järveen. Prinsessan muuttuu vakaumukselliseksi lesboksi katsoessaan heitä. Loppujen lopuksi päähenkilö vetää kivat kitara-, syna- ja rumpu"battlet" kavereineen ja julkaiseen ne vielä YouTubessa. Prinsessaa ei kiinnosta ja youtubekin hyllyttää videot "heikon tason" takia.

 • J-ROCK

Päähenkilö tulee kirjavassa keikkabussissaan ärsyttävän musiikin säestyksellä, minkä jälkeen lohikäärme nauraa itsensä puolikuoliaaksi ja luikkii luolalleen hihittämään sankarin ulkoasulle. Sankarin huonoksi onneksi prinsessa on tehnyt harakirin huoneessaan nähtyään urhoollisen pelastajansa, ja niinpä urho meneekin kirjavalle keikkabussilleen lonkeropornorunkulle.

 • EPÄMETALLI

Sankarimme on tässä tarinassa Ari Koivunen, eli älä odota mitään menestyksekästä pelastusta. Hän saapuu paikalle hikisellä kolmipyörällään ja kutsuu prinsessaa nimeltä. Prinsessa tulee juosten ulos ja voivottaa päätään toivoen, ettei tuo ruikuli tuhoaisi hänen aivosolujaan ulinallaan. Sankari ruinaa prinsessalta, mutta saakin pienen läpsyn poskelleen ja ison potkun palleihinsa. (Lohikäärmettä ei tarinassa ollut, mutta äiti haki Arin pian pois).

 • WHITE METAL

Sankari saapuu paikalle uljaan sodanhaluisesti, manaa ristiä apuna käyttäen lohikäärmeen tiehensä ja yrittää voimakkaasti käännyttää prinsessan uskoon, mutta selviääkin, että prinsessa on ateisti, ja tarina loppuu onnettomasti, sillä sankarin täytyy Herraa ylistäen surmata prinsessa.

 • GRINDCORE

Kuulapää saapuu linnan edustalle mädäntyneellä leprasiirtolan laivalla, hän lähestyy lohikäärmettä ja aloittaa hillittömän grindkomppinäytöksen kalju kiiltäen mikä saa lohikäärmeen osallistumaan Kaustisten kuulakarnevaaleille. Kuulapää ryntää linnaan. Siellä hän huomaa prinsessan, joka tosin toteaa, että hänen mielestään kuulapäällä on yhtä monta aivosolua kuin hiusta. Ja lisäksi ei muutenkaan näytä hirveän hyvältä, kiinnostavalta eikä myöskään älykkäältä. Kuulapäätä ottaa pattiin ja hän menee paikalliseen räkälään kusemaan oluttuoppiin. Lohikäärme jättää myös välistä, koska hiukset eivät pala.

 • PORNOGRIND

Sankari saapuu linnan edustalle öristen eläimellisesti ja ratsastaen kiimaisella norsullaan. Norsu riisuu samalla kähmien sankarin, joka alkaa kiihkeästi rakastella lohikäärmeen kanssa norsun pakottaessa prinsessan katsomaan. Prinsessa oksentaa sankarin päälle, joka saa laatasta lisäpontta. Lopulta sankari nussii kaikki näistä, mukaalukien itsensä hengiltä vain tarinan metallimaisuuden ja jonkinasteisen raskauden säilyttämiseksi.

 • NEOKLASSINEN METALLI

Sankari saapuu rohkean sellonsa kanssa paikalle ja soittaa pitkää puolituntista konserttoaan niin kauan, kunnes lohikäärme on ampunut omat aivonsa pellolle. Sitten sankari löytää prinsessan niin ikään ammuttuna lattialta ja aloittaa kimppakivan sellon, ruumiin ja tietenkin itsensä kanssa.

 • PAKANAMETALLI

Sankari saapuu paikalle karhuntaljaan pukeutuneena ja noitarumpua paukuttaen. Havaittuaan lohikäärmeen olevan puolellaan nämä kaksi liittoutuvat ja tappavat yhdessä kristillisen prinsessan.

 • AVANT GARDE -METAL

Kaksipäinen sankari teleporttaa satanistien sponsoroiman portin läpi paikalle ja räjäyttää lohikäärmeen virkaa toimittavan keltaisen virtahevon turboahdetulla painepesurilla. Sitten hän raiskaa prinsessan telepaattisesti ja lentää lopuksi Kuun pimeälle puolelle polttelemaan palmunlehtisätkiä.

 • DANCE METAL

Sankari saapuu ystäviensä kanssa pomppien imelän pirteän melodian tahtiin. Hän kertoo lohikäärmeelle elämän, ah, niin kivoista puolista ja kehottaa lohikäärmettä tanssimaan kanssaan. Lohikäärme talloo koko seurueen maan rakoon vain kokeillaakseen, että olivatko nämä vitun urpot todellisia vaiko sienien aiheuttamia hallusinaatioita. Prinsessa huokaisee helpotuksesta, sillä hän ehti jo hetken pelätä joutuvansa lähtemään äskettäin kuolleen seurueen mukaan.

Sankari ratsastaa paikalle rengashaarniskaan pukeutuneena ja soittaa perinteisiä mökänpitovälineitä, kuten säkkipilliä, skalmeijaa ja kampiliiraa. Hevonen kuolee järkytykseen, lohikäärme lentää pois korviaan pidellen ja prinsessa heittelee sankaria mädillä tomaateilla ja käytetyillä terveyssiteillä.

 • ATSTEEKKIMETALLI

Päähenkilö saapuu Meksikosta sombreroihin ja kaktuksen piikkeihin pukeutuneena, silpoo lohikäärmeen kappaleiksi nuijallaan ja vangitsee espanjalaisen prinsessan. Lopuksi päähenkilö menee valtavan pyramidin huipulle, ottaa 20 Tequilapaukkua, lausuu kiroavan loitsun ja selittää täysin käsittämätöntä puutaheinää nahuatliksi ja uhraa prinsessan Huitzilopochtli-jumalalle repimällä tältä sydämen irti.

 • SUOMI-METAL

Parrakas, äärimmäisen ruma ja taiteellisesti sekä musikaalisesti täysin lahjaton päähenkilö saapuu täydessä jurrissa ruosteisella Wartburgilla lappeenrantalaiselle nakkikioskille, pitkällisen mutta tehottoman katkaisuhoidon jälkeen. Tämä nasaaliääninen, (vain)omasta mielestään erittäin hauska henkilö tapaa snägärijonossa lohikäärmeen, joka ei voi muiden asiakkaiden tavoin sietää näkemäänsä ja kärventää liekinheittimellään rumiluksen oranssin parran pois. Jäljelle jää lähinnä säälittävät oranssit amisviikset, joilla ei saa edes pilkun aikaan Ale Pubista säälipillua, vaikka yritys on hyvä. Prinsessalle päähenkilömme tekee harvinaisen säälittäviä ehdotuksia keskinäiseen sukupuoliseen kanssakäymiseen ("No eksä ny anna, lähetshä mun kha mun kherrostaloykshiöön tai Sakharan studiolle, meille vai theille *hik*") samalla yrittäen puristella prinsessaa pakaroista. Prinsessa vetää kuminaamaa litsarilla päinnäköä niin, että Kotiteollisuus ja Trio Niskalaukauskin + Stam2na kuulostavat hetken jopa välttäviltä. Sankarimme poistuu paikalta sossuun itsesäälin vallassa ja elämään pettyneenä ajaen autonsa lemiläiseen sähkötolppaan. Seuraavana aamuna hän yrittää riistää hengen itseltään hirttäytymällä, mutta epäonnistuu siinäkin, vaikka katto on liian matala ja köysi liian paksu. Lopulta A-klinikka kerää karvanaaman talteen, koska musiikkileikkikoulun pääsy oli liian vaikeaa korkeiden standardien vuoksi.

 • RUOTSI-METAL

Sankari saapuu Saabilla, ajaa linnan lävitse leikkien Duudsoneita ja soittaa ristiin göteborgilaista paska-deathiä + Europea. Auto menee paskaksi, eikä sankari pääse ulos. Lohikäärme syö auton, kuolee vatsakipuihin, ja prinsessa muuttaa Tukholman sijasta Turkuun ja kertoo jatkossa deittailevansa heteroita.

 • HAAMA-METAL

Sankari saapuu paikalle tuunamaan uutta PC:tä. Lohikäärme näkee tämän ja ottaa muutaman IT-kurssin sankarilta. Prinsessa alkaa hölöttää binääriksi paskaa. Sankari häksää prinsessan vankilan oven lukituksen ja pelastaa hänet.

 • KRISTILLINEN METALLI

Paikalle tulee musisoiva profeetta aasillaan ja osoittaa lohikäärmettä sormellaan höristen omiaan. Prinsessa vaatettaa itsensä auringolla, ja lohikäärme alkaa jahdata häntä. Prinsessa pakenee erämaahan, jossa hän viettää seuraavat kaksi ja puoli vuotta, ja tätä aikaväliä yritetään täyttää soololla jos toisellakin. Lopulta Jumalan käsi ojentuu taivaista ja viskaa lohikäärmeen tuliseen järveen. Prinsessa vie profeetan isänsä kuninkaan luokse, ja tämä lupaa Jumalalle valtakunnan ja puoli neitoa. Profeetta ei sano mitään tähän, vaan antaa heille nimmareilla varustetut Raamatut. Sen jälkeen lohikäärmeet julistetaan synniksi ja vietetään tuhat ylistyksentäyteistä rauhan vuotta.

 • SPEED METAL

Paikalle saapuu T(H)RASH METAL-sankari virtaviivaisessa nahka-asussa formulallaan. Alta aikayksikön nostaa perskankkunsa mokomasta rakkineesta ja teilaa loharin kipulääkkeiden yliannostuksen, fanaattisten japanilaisten ja koston enkelin avulla. Prinsessaa sankari köyräisee pikaisesti ja viiden minuutin sisässä suorittaa samaa urotyötä jossain todella kaukana.

 • PÖRINÄHEVI

Paikalle saapuu Sodomia soittava sankari paskaisessa roskakuskin univormussa ajaen paskaksi ajettua, huonokuntoista ja likaista tuningladaansa. Auton ärjyntä pelottaa lohikäärmettä, mutta vielä enemmän tämä kauhistuu rasvatukkaista lihavaa setää, joka autosta astuu ulos. Tämä väläyttää lohikäärmeelle keltaruskeaa hammasriviään ja kärmes kuolee silkasta hajusta. Ukko alkaa paukutella tornin ovea, jotta prinsessa päästäisi tämän sisälle. Tietämättään prinsessa onkin ehtinyt jo hypätä toispuoleisesta ikkunasta taittaen niskansa.

Tunnettuja metallimusiikkiyhtyeitä[muokkaa]

Aiheesta muualla[muokkaa]

Viittaukset[muokkaa]

 1. http://cmx.fi/kysy/single.php?d=201501127040
 2. jota toisinaan erehdytään kutsumaan heviksi