Hartwall Limonadi Päärynä

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Hartwall Limonadi Päärynä on Oy Hartwall Ab:n virvoitusjuoma joka on hyvää Lähde?

Alkuperäinen Original 1½l / ½l (pullosta riippuen) Pärön[muokkaa]

Hartwall Limonadi Päärynä: Alkuperäinen Original 1½l / ½l (pullosta riippuen) Pärön on Hartwallin päärynänmakuinen virvoitusjuoma. Aluksi Hartwall Limonadi Päärynää myytiin vain säälittävän kokoisissa 0,5 litran pulloissa tämän maukaan juoman ystävien suruksi, mutta nyt viimeinkin vuoden 2014 maaliskuussa allekirjoittanut teki kaupoissa havaintoja suuremmista 150 cl:n pulloyksilöistä.

Hartwall Limonadi Päärynä on vihreän väristä, josta johtuen voi erehtyä kuvittelemaan myös pullon olevan vihreä, mutta todellisuudessa pullo on läpinäkyvän värinen.

Hyvyys[muokkaa]

Hartwall Limonadi Päärynän hyvyys perustuu sen hyvänmakuisuuteen, jonka tähden Hartwall Limonadi Päärynä on hyvää [1].

Virvoitusjuomana Hartwall Limonadi Päärynä ei ole erityisen kuuluisa, kuten jotkut toiset virvoitusjuomat, se ei ole tunnettu sairauksien parantajana tai Joulupukin keksijänä. Hartwall Limonadi Päärynä on näistä asioista huolimatta hiomaton timantti, joka pitää vain löytää hapokkaiden nesteiden viidakosta.

Alalajit[muokkaa]

Hartwall Limonadi Vadelma[muokkaa]

Hartwall Limonadi Vadelma on vadelmanmakuinen virvoitusjuoma, jota on jo vuosien ajan myyty sekä pienissä ½ litran ja isoissa 1,5 litran pulloissa siitä huolimatta, että Hartwall Limonadi Päärynä on huomattavasti paremman makuinen juoma. Hartwall Limonadi Vadelma on väritykseltään vaaleanpunaista läpinäkyvän värisessä pullossa.

Hartwall Limonadi Omena (ennen Hartwall Omena Limonadi)[muokkaa]

Hartwall Limonadi Omena on omenanmakuinen virvoitusjuoma jota myöskin Hartwall Limonadi Vadelman tapaan on myyty sekä pienissä ½ litran ja isoissa 150 cl:n pulloissa vuosien ajan ennen Hartwall Limonadi Päärynää. Ennen Hartwall Limonadi Omenan nimi oli Hartwall Omena Limonadi, väritykseltään se on mustaa läpinäkyvän värisessä pullossa. Hartwall Limonadi Omena on vanhin ja kaikkein paskimman makuinen limonadi näistä kolmesta.

Etikettien värimuutokset[muokkaa]

Hartwallin Limonadi Päärynä, Hartwallin Limonadi Vadelma ja Hartwallin Limonadi Omena -pullot ovat kokeneet etikettien värimuutoksia vuosien aikana:

Etikettien värimuutokset

Kuvasta voitte havaita Hartwall Limonadi Omenan nimimuutoksen, sekä sen että aluksi Hartwall Limonadi Päärynän ja Hartwall Limonadi Omenan etikettien ympyrät olivat keltaisen värisiä, mutta Hartwall Limonadi Vadelman ympyrä oli vaaleanpunaisen värinen.

Etiketit ympyrän ympäriltä olivat sinisen väriset, mutta nykyisin ne edustavat juomien värejä: Hartwall Limonadi Päärynä on vihreän väristä, ja sen etiketti on vihreä keltaisella ympyrällä, Hartwall Limonadi Vadelma on vaaleanpunaisen väristä, ja sen etiketti on vaaleanpunainen keltaisella ympyrällä, ja Hartwall Limonadi Omena, tuo virvoitusjuomien häpeäpilkku, on mustan väristä ja sen etiketti on musta keltaisella ympyrällä.

Myös pullojen korkit ovat muuttuneet väritykseltään juomilleen sopivimmiksi, Hartwal Limonadi Päärynän korkki on vihreän värinen, Hartwall Limonadi Vadelman korkki on vaaleanpunaisen värinen, ja Hartwall Limonadi Omenan, tuon virjoitusjuomamaailman mutantin, korkki on musta. Alunperin Hartwall Limonadi Päärynä, Hartwall Limonadi Vadelma, ja Hartwall Limonadi Omena -pullojen korkit olivat sinisen värisiä.

Kuka on vastuussa tapauksesta Hartwall Limonadi Omena?[muokkaa]

Top Secret.png
Tämä artikkeli tai osio sisältää huippusalaiseksi luokiteltua tietoa, ja sen tuhoaminen ja levittely voivat johtaa vakaviin seurauksiin!

Hartwall Limonadi Omenan pahuus perustuu sen pahanmakuisuuteen, jonka tähden Hartwall Limonadi Omena on pahaa[2].

Hartwall Limonadi Omena on virvoitusjuomien ja ylipäätään kaiken kurkusta kaadettavan kuvottavinta sorttia. Sen yhteys Hartwall Limonadi Päärynään on kansallinen hätätila ja katastrofi.

Hartwall Limonadi Omenan kauheus melkein oikeuttaisi haastamaan Oy Hartwall Ab:n oikeuteen rikoksista ihmiskuntaa vastaan, mutta koska he ovat myöskin Hartwall Limonadi Päärynän takana, annettakoot heille anteeksi tämä hiilihapollisten juomien virhe. Tästä huolimatta Oy Hartwall Ab:n tulisi erottaa tai vähintään ruoskia ne henkilöt, jotka tämän kamalan litkun kehittelivät.

Triviaa[muokkaa]

  • Hartwall Limonadi Päärynää ja muitakin virvoitusjuomia on myös myyty ⅓l kokoisissa Tapio Wirkkalan suunnitelemissa desingpulloissa.

Katso myös[muokkaa]

Viitteet[muokkaa]

  1. Perustuu täysin puolueettomaan ja objektiiviseen, empiiriseen tutkimukseen jonka otanta on yksi henkilö
  2. Perustuu viitteiden ensimmäisen kohdan tutkimukseen