Harry Bogomoloff

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Sandglass vermin .svg Päivitystä kaivataan!
Tämä artikkeli ei ole ehkä paskaa, mutta se kaipaisi kipeästi päivittämistä.
Lisätietoja: balkanintumma
Ole siis reippaampi kuin se, joka lisäsi tämän laatikon tähän, ja tuo artikkeli tähän päivään.
Wiki-deathstar.png
Tosikoille ja heille, joita aihe lähemmin kiinnostaa, on Wikipediassa artikkeli Bogosta.


Harry Bogomoloff eli "Bogo" eli "Molo" (s. Fredrik Barbarossan kuolinpäivänä 1944, HELSINKI!!!!1!!) on stadilainen kokoomuspoliitikko ja Helsingin kaupunginvaltuutettu. Koulutukseltaan Bogo on jääkiekkotieteiden maisteri ja valmistui kypsässä keski-iässä.

Bogo-Molo on tehnyt elämäntyönsä Helsingin jäähallin toimitusjohtajana (lue: talkkarina); hän on istunut ko. paikalla ahteri jäässä jo uudemmasta kekkosajasta alkaen. Bogon sydän onkin aina sykkinyt herrasmieslajina tunnetulle jääkiekolle, ja hänet on aateloitu Suomen Jääkiekkoleijonaksi numerolla 185. Kyseessä on nykyajan vastine Mannerheim-ristin ritariudelle. Aatelisarvon johdosta Bogoa tulee virallisissa yhteyksissä puhutella muodossa "Teidän Moloisuutenne".

Bogomoloff edustaa Kokoomuksen jääkiekkosiiven äärioikeistolaista laitahyökkäystä. Hänen poliittisen toimintansa keskiössä on ollut vahvimmin epäonninen ikuisuuspyrkiminen eduskuntaan. Bogon poliittisiin kestolinjauksiin kuuluu lisärahan vaatiminen jäällä harjoitettavalle väkivaltaurheilulle ja Helsingin pelastaminen sosiaalipummeilta ja maahanmuuttajilta, jotka hän kategorisoi luontevasti yhteen. Erityisesti johdonmukaisesti lisää uhreiluvaroja vaativaa Bogoa ottavat kypärään kerjäläiset, joiden auttaminen on moraalitonta, sillä "Suomi on itse noussut kurjuudesta menestykseen, tehköön toiset perässä".

Bogomoloff on syvän huolissaan järjestyshäiriöistä kaikkialla kaukalon ulkopuolella, ja hän onkin suositellut, että pätemis- ja määräilynhaluiset kaupunginosahitlerit perustaisivat itsenäisiä järjestyspartioita, jotta köyhät, maahanmuuttajat ja muu epäsosiaalinen aines saataisiin pidettyä poissa julkisesta tilasta - näkemys, jonka Bogo jakaa turkulaisen sielunveljensä Olavi Mäenpään kanssa. Bogomoloff on myös huolissaan joulun asemasta Suomessa. Hän pelkää, että tämä vuotuisjuhla, jonka mainostaminen alkaa vuosittain syyskuun lopulla, on vakavasti uhattuna ja saattaa hävitä. Bogomoloff kannattaa Suvivirren korottamista Suomen kansallislauluksi.

Harry Bogomoloff harastaa vaalimainospaikkojen keräilyä ja kovasta kantakirjastadilaisuudestaan tarinointia.

Shemale.jpg Tämä henkilöä käsittelevä artikkeli kaipaa tukevampaa ruokavaliota.
Voit auttaa Hikipediaa syöttämällä artikkelin henkilölle lisäkiloja.