Harper's Island

Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Harper's Island (suom. Harppörssin Ailändi) on lastenohjelma, jota esitetään joka sunnuntaiaamu Kakkosella. Se kertoo kolmekymppisestä Abbysta, jonka henkinen ikä on kuitenkin ehkä seitsemän, sillä hänestä on eri mukavaa tehdä niin sanottuja jekkuja muille ihmisille. Abbyn paras ystävä Henry on menossa naimisiin Trishin, (ruman tytön, josta ei pidä) kanssa. Häät tapahtuvat Harper's Islandin saarella. Abby tahtoo nähdä häät, mutta koska häntä ei ole kutsuttu, hän tulee salaa. Saarella olo ei kuitenkaan ole yhtä juhlaa, vaan siellä alkaa kuolla raa'asti ihmisiä. Lapset järkyttyvät aina uudestaan ja uudestaan, mutta tahtovat nähdä silti joka jakson.

Harper's Islandin jaksoilla on mauttomia nimiä, jotka liittyvät siihen, minkälainen ääni syntyy Abbyn syödessä herkullista patonkia. Esimerkkeinä mainittakoon ainakin Sploosh, Crackle, Twhack sekä Ka-Blam.

Vuonna 2004 kuvattu Harper's Island on noussut kulttimaineeseen ainakin Aasiassa, koska siellä se on opettanut lapsille sen, miltä näyttää silmitön väkivalta. Harper's Islandin Aasian pienet lapset osaavat tarvittaessa käyttää lapiota pään irti hakkaamiseen tai sitoa miehen laivan potkuriin.

Female-UN.jpg Sinä olet lesbo ja tämä artikkeli on tynkä, koska tässä laatikossa lukee niin.
Laajentamalla artikkelia saat laatikon ehkä katoamaan
.