Han Solo

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Han Solo
Han Solo & Chewbacca.jpg
"Olemme vain ystäviä"
Koko nimi: Han "Solo" Teleporno
Syntymäaika: 1297 jälkeen Lucasin
Syntymäpaikka: Corellia
Uskontokunta: jediläisyys
Kuolintapa: jäi aikakoneen alle
Hiusten väri: kalju
Saavutukset: wookieiden karvanvaihtopäivä
Miksi mainitaan
Hikipediassa:
wookieiden karvanvaihtopäivä
Pilkkanimet: wookienrakastaja, sooloilija

Han Solo asui Corelliassa arvostettuna tullimiehenä ja perheenisänä vaimonsa Leia Organan kanssa. Han joutui luopumaan työpaikastaan kun hän (Han) liittyi wookieiden kansalaisoikeusliikkeeseen Imperiumia vastaan. Tämän taistelun keulahahmoina olivat hän (Han) ja Chewbacca. Chewbacca oli pelastanut Hanin (sic) hengen kun wookieiden orjakauppaa pyörittänyt Jabba Huttilainen oli onnistunut tyrmäämään Han Solon hännällään. Lopulta, vuosien taisteluiden jälkeen, wookiet saivat keisarilta oikeuden yhteen karvanvaihtopäivään kuukaudessa.

Han Solo televisiotähtenä[muokkaa]

Työtön ja kreivi Deekun vaikutuksesta alkoholisoitunut Han Solo onnistui lopulta pääsemään Star Wars Late Night Live talk showhun Coruscantiin. Hän sai pienen sivuosan hassusti coruscantin murretta viäntävänä Harrison Ford -nimisenä puuseppänä. Hän saavutti suuren suosion katsojien keskuudessa ja pian hänestä (Han) tuli koko shown kovapalkkaisin tähti.

Hanin arkkivihollinen, Darth Vader, vie tämän tuplameetvurstin. Tämän jälkeen pizzapalan sijasta pakasteeseen joutuikin Han itse. Niin siinä käy, kun on ahne...

Rikollisura[muokkaa]

Han Solo käytti omistamaansa Millennium Falcon-alusta pääasiassa salakuljetukseen Imperiumin hallitsemilla alueilla, ollen siinä sangen huono, koskapa joutui aika-ajoin dumppaamaan salakuljettamansa huumeet avaruuteen ennen pakenemistaan Tähtihävittäjiltä. Tämän kaltaisten asioiden takia hän joutui pomonsa Jabba Huttin vihoihin. Rikollistovereidensa avulla Solo murhasi Jabban ja suuren osan hänen työntekijöistä Tatooinella, henkilökohtaisesti ainakin Boba Fettin (jonka heitti sarlacin kuoppaan) ja Creedo Tetsu juniorin, jonka hän ampui kylmäverisesti varoittamatta Mos Eisleyn baarissa. (Jälkeenpäin on tullut väärennettyjä valvontakameratallenteita joita on muokattu antamaan vaikutelma, että Creedo olisi ampunut ensin).

Katso myös[muokkaa]

Shemale.jpg Tämä henkilöä käsittelevä artikkeli kaipaa tukevampaa ruokavaliota.
Voit auttaa Hikipediaa syöttämällä artikkelin henkilölle lisäkiloja.