Haaremi

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Haaremi tarkoittaa sitä, että jollakulla on oikea remmi henkilöitä, joiden haaroja hän käyttöönottaa seksuaalisten nautintojen saavuttamiseksi niin, että mukana tulee normaali toisen elämän huomioonottaminen. Yleensä haaremeja on vain miehillä, koska naisia kiinnostavat vähemmän primitiiviset ja eläimelliset asiat.[1]

Tämä kuva on argumentti tunnistamisen vaikeudesta, ei tekosyy saada tissejä tähän juttuun!

Haaremi on käytössä etenkin islaminuskoissa maissa. Syyksi kulttuurintutkijat ovat arvelleet sitä, että näissä maissa naiset pukeutuvat yleensä kaapuihin, joista näkyy silmät - jos nekään. Tämän vuoksi heitä on vaikeaa ellei mahdotonta erottaa toisistaan. Kun tämä laitetaan yhteen sen kanssa, että näissä maissa naisen on vain toteltava ja seurattava miestä, käy helposti sekaannuksia. Tämän vuoksi on kehittynyt systeemi, jossa naista ei jätetä heitteelle, vaan otetaan osaksi perhettä.

Toisen selityksen mukaan syynä on naisten iltainen päänsärky. Kun naisia on enemmän, löytyy ehkä jopa yksi, jolla ei ole päänsärkyä. Ehkä.

Toisaalta haaremi voidaan nähdä myös tutkimusmenetelmänä: Koska nainen on mutkikas ja mielenkiintoinen ilmiö, ei johtopäätöksiä ja päätelmiä voida tehdä vain yhden kokoisen otoksen perusteella. Kun nainen otetaan naimisiin, saadaan luottamusta ja "väliä". Ja kun näitä naisia saadaan paljon, saadaan otoksen kautta suurempi luottamusväli. Suurimpien haaremien omistajat pitävätkin parisuhteensa luottamusväliä[2]erittäin hyvänä.

Katso myös[muokkaa]

Viitteet[muokkaa]

  1. Esimerkiksi sisustus ja vaatekaupat: Monenko apinan olet nähnyt tekevän niitä? Monenko apinan uskot kykenevän niihin? Entäpä seksi ja oluen juominen? Niinpä!
  2. josta seuraa myös kannanoton uskottavuus ja laatu