HPK

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

HPK - Hämeenlinnan Pallokerho[muokkaa]

Information.gif Tämä artikkeli ei ehkä ole paskaa, muttei se mikään loistavakaan ole.
Pienellä työllä tästä artikkelista saa sellaisen. Jatkokeskustelua keskustelusivulla.
Stop hand.png Tämä artikkeli on psykiatrisen hoidon tarpeessa.
Voit auttaa Hikipediaa antamalla sille terapiaa.

”-Mittee...? Onks' siullai' piimää pohkeissa...?”

~Hpk:n edustusjoukkueen pelaaja toiselle jääharjoituksissa. Kommentti kuvastaa Arlan meijeriä, joka sekin sijaitsee Hämeenlinnassa. Muiden maitotuotteiden ohella, Arja anteeksi Arla valmistaa AB-kortillisille omaa piimää.

Tämä artikkeli käsittelee tappioisaa miesten S&M/L-likkajoukkuetta. Voittoisaa Naisten LentoPalloJoukkuetta ei käsitellä.

Kuvan Hpk:n pelaajan paita on punertunut verestä siten, että oranssi peliväri on muuttunut punaisempaan.

Kautena 2017-2018 on S&M/L jaeskellut HPK:lle uuden liudan uusia korkonimiä (tietenkin pekonien eli pelikieltojen ohella): HeikkoPeikkoKerho, Heepokkeet, Härpäkkeet. HPK (suom. HaPoKe, arm./int. Herroille PerjantaiKieltoa ts. SML: HerroillePeliKieltoa, kirk./usk. Hämppylinnan PoikaKuoro, ruots. Höpö-Köpö-Klubb) on joukkue. Sen nimellä, joka yllättävästi on HPK, on kaksi merkitystä. Toinen kuvaa joukkueen pelityyliä ja toinen kertoo joukkueen nimen.

HPK on siis lyhenne sanoista Hämeenlinnan pellekoulu (ts. Helpot Pisteet Kaikille), mutta se voi tarkoittaa myös 'Hämeen paskinta kiekkoa'. HPK on SM-liigaan säälistä otettu Etelä-Afrikan maajoukkue, jota Venäjän mafia kontrolloi. HPK on voittanut likan kotiin kerran 2x, vuonna 2006 & 2019, jolloin muille joukkueille maksettiin häviöstä (paitsi Lukolle ja SaiPalle, jotka ilmeisesti hävisivät ihan ilman palkkiotakin).

”Likat veti Kimulin kotio..! Ups, eiks se ollukkaan Kimuli... Siis Kilimu..?”

~Raskaalassa, anteeksi Raksilassa pelattiin Gimmaliigan Nsml:aa Pekka- & Poro-liigan ohella... ~-Stadivisionin anteeksi Mtv3 Sport Uutisten toimitus.

HPK:n pelaajat ovat entisiä petanquen eli PeTankki-nimisen kuulapääpelin pelaajia, jotka aloittivat jääkiekon sen jälkeen, kun heille luvattiin huikeat 2000 euron vuositulot. Nuo vuositulot ovat korkeimmat, mitä koko Hämeenlinnassa ikinä on jaettu. HPK harjoittelee Museo-Panssarien maastossa Parolannummella, se lienee ViHattulassa. HPK:lla voit tarkoittaa myös: Haista paska kaikille, tai Haistakaa paska kaikki(-rakkain terveisin <3, tv:Irwin). Muiden veteläsuomalaisten taitokiekon kannattajien mukaan: HastaLáVistá PaskaKerho.

Avajaislieskat fanien tervetuliaisiksi Hämeenlinnassa.

Viittaukset hautuumaasta johtuvat sekä yleisökannatuksen määrästä että Hämeenlinnan kulttuurielämään viittaavista tekijöistä. Haudankaivajan mahtava meriitti on myös lähes pääsypassi HPK:n mahtavan upeaan edustusmiehistöön. Mitään divarijengiä ei HPK:lla enää ole, paitsi ehkä Hölmölän Peli-Iitat (HPI). Tampereen KooVee nousi ihan justiin divariin Suoli-sarjasta.

NSML, Hämppärien lohtu[muokkaa]

HPK on kuitannut Naisten Sarjan historiassa lohdullisia ykkössijoituksia. Kukaan kunnon fani ei vaan tahdo enää sitä muistaa, että milloinkas viimeksi? Fanidementia onkin HPK:lainen erikoisuus. Fanit lohduttautuvat sillä tiedolla, että dementija ei käy ainaskaan piähän kipijää!

Jääkiekon SM-liiga
HIFK - HPK - Ilves - Mikkelin Jukurit - JYP - KalPa - KooKoo - Kärpät - Lukko - Pelicans - SaiPa - Tappara - TPS - Vaasan Sport - Ässät