Hävitys

Hikipedia
Ohjattu sivulta Hävittäjä
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Hävitys tarkoittaa jonkin esineen tai asian häviämistä kaikista tunnetuista sijaintipaikoista. Hävitys voidaan jakaa materiaaliseen ja immateriaaliseen hävitykseen. Materiaalisen hävityksen piiriin nyky-Suomessa kuuluvat avohakkuut, asfaltoituminen, nautaeläinten joukkoteurastukset ja saastuneet vesialueet. Immateriaalista hävitystä älyllisellä tasolla tapahtuu erityisesti Hervannassa, teknillisessä yliopistoissa sekä TEKESissä, SITRAssa, NRAssa, USAssa, EVAssa, VTTssä, WTOssa ja IMFssä.

Hävityksen instituutiona tunnetaan puolustusvoimat. Puolustusvoimien tärkeimmät työkalut hävittämiseen ovat hävittäjät. Hävittäjien ansiosta hävittäminen on helppoa fyysisesti ja älyllisesti heikoille sekä emotionaalisesti kehittymättömille yksilöille, jotka ilman turvautumista teknologiaan eivät voisi toteuttaa tehokasta hävitystyötä.

Politiikassa sosiaalista ja psykologista hävitystyötä tekee silmiinpistävimmin poliittinen oikeisto, erityisesti kokoomuslaiset. Hävityksen synonyymeja ovat tuho, teurastus, raiskaus, sota, tuska, ahdistus, kärsimys ja porvari.

Stop crap.png Tämä artikkeli on kasa paskaa ja kaiken lisäksi tynkä.
Laita hanskat käteen ja veistä artikkeli muotoonsa.