Hämeenkyrö

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Hämeenkyrö, pyöreästi 10 000 ihmisen asuttama kylä, joka on keskellä kauneinta luontoa. Hämeenkyröläiset ovat pohjimmiltaan hyvin leppoisia ja auttamishaluisia Lähde?. Toimintatavat eivät keskity vain omaan napaan  Lähde? ja on mukavaa tietää toisten asiat paremmin kuin omansa.

Kylän teinit viihtyvät todella hyvin erinäköisissä pirskeissä ja varsinkin Kyröskosken tori vetää jengiä viikonloppuisin puoleensa. Täällä voit nähdä jos jonkinmoisia lintulautoja, munanjatkeita ja paljon sumuvaloja keskellä aurinkoista päivää. Myös rämisevät takaluukut ovat arkipäivää, sillä amikset rakastavat subbareitaan.

Hämeenkyrössä on Metsä Board Kyro, joka irtisanoo vuodesta toiseen ihmisiä mitä mielenkiintoisempien syiden vuoksi. Myös jätteenpolttolaitos on harkinnassa, ellei rakenteilla.

Ammatti-Instituutti Iisakki on loistava opinahjo, mikäli pitää keskitysleirimäisistä olotiloista. Onhan se pärjännyt Taitajakisoissakin, mutta vain lahjottuaan ensin tuomarit miettimättä sen enempää. Koululla on myös asuntola, jossa tapaat jos jonkinmoista elämää ja kohellusta.

Hämeenkyröläisiä kuuluisuuksia ovat Uniklubi, osittain Lovex ja tietenkin kaikkien rakastama F.E. Sillanpää, jonka mukaan on myös nimetty paikallinen lukio. F.E. Sillanpään lukio luokitellaan myös ilmaisutaidon lukioksi, jossa ei ole paljoa mahdollista sitä ilmaisutaitoa kaikesta huolimatta valita.


800px-Taajama 571.svg.png Tämä paikka ei näy tutkassa, koska sitä käsittelevä artikkeli on tynkä.
Käynnistä satelliittiyhteys laajentamalla artikkelia
.