Hämähäkki

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Hämähäkit eli HÄMPPYt ovat hyönteisiä matkivia nilviäisiä, joilla on häiritsevästi ylimääräisiä jalkoja ja silmiä ja ovat muutenkin melkoisia katastrofeja. Niillä on kalojen tapaan kidukset, mutta ilman pyrstöä ne pyörivät maalla kuin mitkäkin maanvaivat. Hämähäkkilajeja tunnetaan maailmassa enemmän kuin kourallinen mutta vähemmän kuin kilometrin neliö. Suurin osa hämähäkeistä sijoittuu kokonsa puolesta jonnekkin pienen ja mitättömän välimaastoon. Poikkeuksia on, etenkin hämähäkkimiehet voivat kasvaa jopa ihmisen mittoihin ja myrkyttävät suurkaupunkien ilmapiiriä tekemällä poliiseista ja yksityisitä vartioliikkeistä työttömiä.

Myrkky on olennainen osa hämähäkkien identieettiä ja selviämistä itseään kehittyneempien luontokappaleiden ympäröimässä julmassa maailmassa. Sademetsissä asustaa pieniä hämähäkkejä, jotka myrkyttävät tehokkaasti jopa täysikasvuisia puskutraktoreita ja estävät siten tehokkaasti sivistyksen levittämisen meksikolaisille. Puskutraktoreiden hoivahenkilöt ovat myös suuressa vaarassa mustien leskien osalta, jotka saattavat vietellä pahaa-aavistamattoman ensihoitajan ja myrkyttää perhesuhteet lopullisesti. Suomen oloissa hämähäkkien myrkyllisyys ei ole niin vakavaa, mutta toisaalta hähmähäkit ovat muutenkin syrjitty kansanosa josta kukaan ei välitä.

Hämähäkit eivät legendan mukaan koskaan eritä mitään eli ulosta tahi virtsaa. Ketään ei aikuisten oikeasti edes kiinnosta, joten kukaan ei ole asiaa tutkinutkaan. Kuuluisa spideyonomi Petri Pysäköijä totesi kuuluisassa lentävässä lauseessaan, että "Legendoja on joko paskan tai kotelokuoriaisten verran, sittenkään ei." Tämä ominaisuus tekee hämähäkeistä teknisesti enemmän kuolleita kuin eläviä, koska niillä ei ilmeisestikään voi olla aineenvaihduntaa.

Hämähäkit ja ihmiset[muokkaa]

100% maailman ihmisistä pelkää hämähäkkejä kuollakseen, koska 8 kättä/jalkaa/sukupuolielintä on parempi kuin kaksi niin hämähäkeillä on valtava etu työmarkkinoilla. Suomessa SAK on WTO:n suositusten mukaisesti kieltänyt hämähäkkien käytön työvoimana ja useimmat hämähäkit elävät tästä johtuen rahatonna ja asunnottomina pimeissä, kosteissa, haisevissa loukoissa. Siellä ne kutovat verkkojaan ja punovat kostoa ihmiskuntaa vastaan. Ennen ammattiliittoja hämähäkit tekivät pitkää päivää kapitalistien tekstiilitehtaissa. Vielä nykyäänkin hämähäkki pystyy ruikauttamaan peräpukamistaan narua, sillä kommunistihämähäkit saivat korvaukseksi 8h kauheista työpäivistä elinikäisen naruvaraston perseeseensä.

Hämähäkkilajit[muokkaa]

Edellä mainittujen kutovien kommunistihämähäkkien lisäksi tunnetaan hyppyhämähäkkejä, jotka eivät kudo eivätkä kuulu liittoon. Kyseiset alkeelliset eliöt tappavat ravintonsa brutaalisti hyppäämällä sen päälle, jolloin kaikki seepraa pienemmät eliöt rusentuvat hyppyhämähäkin valtavan painon alla kuoliaaksi. Koska hyppyhämähäkit ovat useimmiten vain pienen jyvän kokoisia, on arveltu että niiden peräruumiissa olisi äärettömän tiheä musta aukko. Teoriaa tukee Einsteinin älynväläys kahvipöydässä, silloin kerran Amsterdamin kuulaana aamuna. Ei siitä sen enempää.