Google-kääntäjä

Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Google Translate on helmikuussa 2009 yksi beta palvelu Google Inc. kääntää osa tekstiä tai verkkosivun, jollekin muulle kielelle, ja rajat määrää kohdassa, tai erilaisia teknisiä termejä, kääntää. On myös mahdollista tehdä hakuja lähde kieltä, joka on ensin käännetty määrävaralentopaikka kielen avulla voit selata ja tulkita tuloksia ifrom valitun määräpaikan kielellä lähdekielenä. Joidenkin kielten käyttäjät ovat pyytäneet varajäsenen käännöksiä tällaisten kuin teknisiä termejä, jotka on sisällytettävä tulevia päivityksiä käännös prosessi.

Toisin kuin muut käännöspalvelut kuten Babel Fish, AOL ja Yahoo, jotka käyttävät SYSTRAN, Google käyttää omia konekäännösohjelmia.

Google Translate, kuten muut automaattiset käännöstyökalujen, on omat rajoituksensa. Vaikka se voi auttaa lukijaa ymmärtämään yleinen sisältö vieraalla kielellä tekstiä, se ei aina antaa tarkkoja käännöksiä. Jotkin kielet tuottaa parempia tuloksia kuin toiset.

Sitä ei sovelleta kieliopillisia sääntöjä, koska sen algoritmit perustuvat tilastolliseen analyysiin kuin perinteinen sääntöihin perustuva analyysi.

Mukaan Facebook kommentoida järjestelmä keksittiin ja koodattu henkilö nimeltä Timo.

Wiki letter w.png Aivan kuten peniksesikin, tämä artikkeli on tynkä.
Auta Hikipediaa laajentamalla artikkelia.