George W. Bush

Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Stop hand.png George W. Bush on julistettu idiootiksi, sillä hän ei ole osallistunut julkiseen elämään,
kuten vapaan kansalaisen velvollisuuksiin kuuluu.
Stop hand.png Tämä artikkeli häpäisee piruja ja on törkeää saatananpilkkaa!
Artikkelin keskustelusivulla voi keskustella vainajien ja kirottujen kohtaamisesta, mutta tuhoisampaa on lähteä ulos remuamaan, kiroamaan Jumalaa ja paahtamaan vaahtokarkkeja.
”Fool me once, shame on... shame on you. Fool me... you can't get fooled again.”
~Bush osoitti verbaalisen lahjakkuutensa
”Ja niin, amerikkalaiset toverini, älkää kysykö, mitä maanne voi tehdä teidän hyväksenne, vaan kysykää, mitä te voitte tehdä minun hyväkseni.”
~yritys matkia John F. Kennedyä
”Haluan, että teet minulle, mitä Spielberg teki Oskar Schindlerille.”
~George W. Bush Oliver Stonelle
”Vihollisemme ovat kekseliäitä ja neuvokkaita, ja niin olemme mekin. He eivät koskaan lakkaa miettimästä uusia keinoja vahingoittaa maatamme ja kansaamme, kuten emme mekään.”
~George W. Bush sisäpoliittisesta linjauksestaan
George Wanker Bush
Bush.jpg
Yhdysvaltain presidentti
vallassa 20012009
edeltäjä Perheensä pettäjä! Ja valehtelikin siitä!
seuraaja Tyyppi kenen nimessä on Hussein ja O[x]ama!
syntyi 1946
Texasissa
kuoli
Helvetissä
puolue Rebublikaaninen puolue
Hikiquote notext.png Hikisitaateissa on kokoelma sitaatteja tältä nerolta.
Dunce.png George W. Bush on valittu tammikuun 2010 kuukauden nutipääksi.

George Wanker Bush (Yrjö Pensas tyhmempi) (1946–) on jenkkiläinen alkoholisti ja narkomaani sekä presidentiksi naamioitunut terroristi, joka tunnetaan älykkyydestään. Hän oli Irakin presidentti vuosina 19801995, USA:n diktaattori vuosina 19951998, Texasin kuvernööri vuosina 19982001 ja Yhdysvaltain presidentti 2001(–2009). Bush harrasti paljon oluen juontia hyvän ystävänsä Saddam Husseinin kanssa, kun Saddam oli vielä elossa. Hän sijoittuu hullujen murhaajien listalla jaetulle sijalle 4 heti Maon, Hitlerin ja Stalinin jälkeen arviolta kahdella miljoonalla uhrillaan. Samoihin lukuihin yltävät myös Pol Pot ja saksalaiset komediaelokuvat.

Nuoruus[muokkaa]

George syntyi isoon texasilaisperheeseen nimeltä Bush sen nuorimpana jäsenenä synkkänä yönä 29. helmikuuta 1946. Kun hän astui maan päälle, kuului karmea nauru, joka täytti koko maailman; se oli Saatana, joka kuuli ruotsalaisvitsin. Salamat räiskivät taivaalla, kun synnytys oli tapahtunut. Bushin äiti oli Barbara Bush, joka oli USA:n presidentin George H. W. Bushin (virassa vuosina 19891993) vaimo. Pojan isäksi arvellaan perheen sekarotuista saksanpaimenkoiraa, jolla oli erityisen lämpimät suhteet Barbaraan ja himo aasialaisiin skottiviskeihin.

Jo pikkupoikana hiekkalaatikolla George uhkaili muita antamaan lelut hänelle tai hän ilmiantaisi heidät biologisista aseista. Bush kävi kotikoulua, jonka lopetti jo ensimmäisenä päivänä saatuaan pikkusormeensa krampin nenänkaivuun johdosta. Bushin äiti oli itse Saatanatar, joka antoi hänelle paljon piiskaa. Bush ei ole vielä menettänyt huoruuttaan. Bush kirjoitti ylioppilaaksi väärennetyillä todistuksilla, minkä jälkeen monet kadehtivat häntä.

Vietnamin sota[muokkaa]

Bush joutui armeijaan vuonna 1966. Hän ei menestynyt siellä käytännössä ollenkaan, vaan hänet alennettiin sotamiehestä alisotamieheksi (miinanpolkijaksi), mikä oli ensimmäinen kerta USA:n historiassa. Vietnamiin Bush lähetettiin heti sen sytyttyä vuonna 1969. Bush kuitenkin vangittiin vuonna 1970 ja hänestä tuli vihollisen sissi. Bush kuitenkin eksyi viidakkoon keskellä kirkasta päivää ja joutui antautumaan jenkeille vuonna 1972, jolloin hänestä tuli taas tehoton jenkkisotilas. Kun sota loppui jenkkien osalta (vietnamilaisten osalta se jatkuu yhä), oli hän yksi paristasadasta eloonjääneestä voittajasotilaasta. Vuonna 1981 Bush kuuli naapurin miehen koiralta aattesta nimeltä mertalismi.

Poliittinen ura[muokkaa]

George W. Bush välittää tervehdyksensä kaikille maailman kansoille.

Bush nousi politiikkaan kongressivaalien kautta vuonna 1980. Hänestä tuli republikaanien vakoilija, jonka tarkoitus oli selvittää demarien ehdokkaan Jimmy Carterin heikot kohdat vaaleissa muutaman muun agentin kanssa. Republikaanien ehdokas Ronald Reagan voitti vaalit, jolloin hän nousi perustuslain mukaan maan diktaattoriksi, minkä seurauksena hän nimitti Bushin puoluesihteeriksi. Reagan valittiin virkaan uudestaan 1984, taas Bushin ansiosta. Bushin isä valittiin presidentiksi 1988, ja voittoon auttoi tietenkin hänen poikansa. Persianlahden sota sai Bushin osakkeet nousemaan, ja hänestä tuli kuuluisa koomikko. 1992 oli kuitenkin kohtalokas vuosi, kun Bill Clinton valittiin Bushin isän seuraajaksi Yhdysvaltain presidenttinä. Bushista ja Clintonista tuli näin arkkivihollisia. Clinton oli presidenttinä vuoteen 2001 asti, jolloin hän joutui luopumaan vallasta. Vuonna 2000 Bushista tuli republikaanien presidenttiehdokas. Hän voitti vaalit veljensä Jeb Bushin, joka sattui sopivasti olemaan vaalien aikaan kuvernöörinä ääntenlaskennan kannalta ratkaisevassa osavaltiossa, suosiollisella myötävaikutuksella.

Presidenttiaika[muokkaa]

Bush kohtaa viimeinkin vertaisensa

Bushin ensimmäisen presidenttikauden ensimmäinen vuosi oli melko harmitonta aikaa. Bush oli kaikesta ulkona oleva tomppeli, jolle ranskalaiset nauroivat mutta jota kukaan ei varsinaisesti pelännyt. Vuoden 2001 syyskuu muutti kaiken. Tuolloin Bush tutustui My Pet Goatse -nimiseen lastenkirjaan, joka avasi hänen eteensä kokonaisia uusia, kivoja ja värikkäitä maailmoja. Bush ryhtyi määrätietoisesti toimimaan Yhdysvaltojen mahdin edistämiseksi kaikkialla maailmassa. New Yorkissa samaan aikaan tapahtuneet kaksi suhteellisen harmitonta lentokoneonnettomuutta tarjosivat Bushille mahdollisuuden suunnitelmansa toteuttamiseen lentoturvallisuuden edistämiseen vedoten. Bush laati salaisen muistion otsikolla Maat, joista en pidä (so called ”countries” of which I do not like). Nämä Yhdysvaltojen tulisi saada haltuunsa mahdollisimman pian Bushin suunnitelmien mukaan. Näihin maihin kuuluvat mm.

 • Afganistan – Hoideltu
 • Irak – Hallussa (minimaalista vastarintaa)
 • Iran – Kohta... kunhan ne ensin isottelee liikaa ydinpommeillaan
 • Syyria - Onko siellä öljyä? Jos on, sinne vuoden päästä.
 • Pohjois-Korea – Köyhä kuin kirkonrotta, kovistellaan mutta listalla vihoviimeisenä. Tarkkailua lisätty, kun maan keisari osti itselleen uuden pölynimurin ja pari ydinkärkeä.
 • Etelä-Korea - Ennen Pohjois-Koreaa jotta molempien maiden valtaaminen olisi helpompaa.
 • Saksa - Pelastettiin sentään Eurooppa saksalaisilta jo 1940-luvulla!
 • Georgia - (Saattaa olla öljyä) Venäjä ehti ensin.
 • Venäjä - Yksikin ilmatilanloukkaus Alaskassa niin sota alkaa.
 • Celine Dion - Siellä en oo käynykään, hyökkäystä suunnitellaan.
 • Nigeria - Ihan ajan kuluksi...
Bushin kannatus maailmassa. Valkoinen pylväs kuvaa kannatusta, musta vastustusta
Bushin arkipäivää.

Parhaiden kaveriensa Dick Cheneyn ja Donald Rumsfeldin kanssa Bush ryhtyi määrätietoisesti luomaan Yhdysvalloista republikaanis-hihhulistista teokratiaa. Bush oli myös kapitalisti, mutta koska hän oli ismisti hän saattoi kuulua surutta molempiin. Suunnitellussa Patriot Act -lain laajennuksessa mm. demokraattien tulisi julkisilla paikoilla käyttää rintapielessään keltaista aasin kuvaa ja hirnua honottavasti kävellessään, jotta heidät voidaan kaikkialla tunnistaa. Bush on hyvin filosofinen persoona, joka miettii asioita syvällisesti. Hän on nimennyt suosikkifilosofeikseen Arnold Schwarzeneggerin, Rambon ja Frankensteinin hirviön. Valloitettuaan Irakin vuonna 2003 ja tultuaan valituksi uudelle kaudelle vuonna 2004 mikään ei näyttänyt voivan pysäyttää Bushia. Ensi töikseen uudella kaudellaan hän antoi kenkää ulkoministeri Colin Powellille ja nimitti tämän tilalle Condoleezza Ricen, joka oli aiemmin toiminut Valkoisen talon siivoojana.

Bushin vaalimainos eräällä raitiovaunupysäkillä.

Harrastukset[muokkaa]

 • Arabimaiden keräily
 • Sodat
 • Öljyn metsästys
 • Pokémon-kortit
 • "Arvaa missä maassa on ydinase" -leikin leikkiminen
 • Paavo Pesusienen innokas fanitus
 • Eläinaiheiset palapelit, alle 100 palaa[1]
 • Litteät vaahtokarkit.
 • Geddan!
 • Terroristi-iskujen suunnittelu Saatanan kanssa. Näitä on esimerkiksi 9/11, joka aiheutti Afganistanin tuhoamisen valtauksen.
 • Muotokuvien maalaaminen hänen itse aloittamissaan Afganistanin ja Irakin sodissa taistelleista veteraaneista

Ennätykset[muokkaa]

 • USA:n historian huonoin presidentti (Ennen Donald J. Trumpia)
 • USA:n eniten sotinut presidentti
 • USA:n vihatuin presidentti
 • USA:n eniten toheloinnut presidentti (kuinkas myös DJT, jolla kautta vasta 2 vuotta takana 2018 1. vaillintakaudellaan - poliittisten kriisien kehittämisen aikaennätys ha'kusessa)
 • USA:n tyhmin presidentti (DJT:n lähipiiri salailee asiakirjoja omalta pressaltaan, mikä varma superdooper-tyhmyyden luokituksen tunnusmerkki)

Bushin saavuttamat ennätykset on sittemmin jo lyöty, mutta tämä ei tee hänestä yhtään sen parempaa presidenttiä. Asialla oli nimittäin Donald Trump, joka onnistui rikkomaan ne (sotimista lukuunottamatta) jo ensimmäisenä virkaanastumispäivänään, kun taas Bushilla meni kaikkien näiden asioiden saavuttamiseen kokonaiset kahdeksan vuotta. Mutta koska kehitysvammaisten ihmisten vertaaminen Donald Trumpiin on vakava loukkaus heidän älykkyyttään kohtaan, on parasta pidättäytyä vertailemisesta presidenttejä sen enempää keskenään.

G(eorge) H(erbert) W(alkerin) ja Prescott Bushin Business-suhteet Autsvitsin hiilikaivosten orjatyöprojektissa[muokkaa]

Monet länsimaita pyörittävien eliittisukujen kirjoituttamien historianselostusten mukaisen historianopetuksen saaneet ihmiset eivät ole perillä siitä, että Yhdysvaltojen rikkaimmat ja vaikutusvaltaisimmat suvut[2] kannattivat eugeniikkaa ja rotuoppia täysin rinnoin kunnes H-miehen tempauksen reperkussiot saattoivat sen huonoon valoon. Tässä on siis moneenkin kolkkaan internettiä tungettu propaganda-raapustus.

George Bush Junior sai kummatkin nimensä George Bush Seniorilta. Seniorin isä oli sodanjälkeinen senaattori Prescott Bush, ja isänisä sijoittaja, raskaansarjan mestarinyrkkeilijä George Herbert Walker, jolta presidentit perivät etunimensä (GW ja GHW Bush). Tutkija, joka liittää Bushin suvun suoraan Natsi-Saksaan, on entinen Yhdysvaltain liittovaltion Natsien sotarikossyyttäjä John Loftus. Loftus jätti eläkevirkansa, mutta on senkin jälkeen jatkanut yksityisihmisten asianajajana “Natsi-metsästäjänä” Top Secret –tiedostoja koluten. Loftusin lupa vuotaa (“License to leak”) on johtanut Antifa-tyyppisten järjestöjen avoimiin kirjeisiin istuvalle presidentille. Nämä huolestuneiden kansalaisten kirjeet ovat osa Amerikan Situation Comic -politiikkaa. Loftus ja Aarons osoittavat, että Prescott Bushin yritystä tutkittiin vihollisen auttamisesta sotatilan aikaan. Syytökset viittaavat I.G. Farbeniin, Saksan kemikaali- öljy- yms. konserniin. Orjatyövoimaa käyttänyt yhtiö on tunnettu vammaisten eutanasia-projektin murhavälineistön skaalaamisesta suurempaan mittakaavan myöhemmissä saippuatehtaissa (hakusanoina tuotekehitysprojektissa mm. "hyönteismyrkky", "sinihappo" jne.) Nihilistiset yhtiöt antoivat kokonaan uuden merkityksen käsitteelle kierrättäminen, oli sitten kyse kalkista, hamppuköydestä, saippuasta tai hammaspaikoista. “The Consolidated Silesian Steel Corporation” ja “Upper Silesian Coal and Steel Company” sijaitsivat pahamaineisimmalla kivihiilen ja polttoaineen louhintaalueella, - Auts! -vitsissä.

Prescott Bushin syytetään nousseen “United Service Organizationin” puheenjohtajaksi ja rahoittajaksi 1942, joka osti $33 miljoonan taalan viihdytyspaketilla Liittoutuneiden rintamajoukkojen suosion ja synninpäästön. Samana vuonna 18-vuotias George Bush hylkäsi suunnitelmansa Yalessa ja ryhtyi vapaaehtoisena hävittäjälentäjäksi Japania vastaan. Samaan aikaan kuin poika pelasti isänsä mainetta Amerikan maan nuorimpana taistelulentäjänä ilmeisen itsetuhoisuuden tunnelmissa, syytti maan hallitus hänen Prescott-isäänsä natsi-järjestöjen maanalaisen toiminnan pyörittämisestä Amerikassa. Senaattorina Prescottin pilkka oli profetaalista pojanpojan kohtalolle sittemmin. Media kiinnitti huomiota mm. Prescottin äidin dokumentoimaan poikansa kirjeeseen WWI:n Euroopan rintamalta: Prescott kertoo kirjeessä äidilleen, miten oli pelastanut mm. Englannin pääministerin ja Ranskan presidentin hengen poterossa, lyömällä poteroon heitetyn kranaatin takaisin kivääriänsä baseball-mailana käyttäen.


Mitä taas Prescottin appeen George Herbert Walkeriin tulee, hänen syytetään olleen Hitlerin voimakkaimpia rahoittajia USA:ssa, alkaen “kapakka-vallankumous”-farssista 1924. Walker-apu saapui tehokkaimmalla hetkellä rahan historiassa. Tuolloin kotimaan valuuttaa tarvittiin Saksassa aamulla kassillinen, iltapäivällä kottikärryllinen maitopullon ostoon. V. 1923 inflaatiossa ulkomainen valuutta oli ratkaisevaa, sillä 1.11. yksi USA:n dollari maksoi 130 miljardia Saksan markkaa, mikä kulutti kaikki keskiluokan säästöt. SA:ssa oli 350 000 miestä – ja heille piti maksaa toisin kuin partiopojille. Saksan teollisuuspohatta Fritz Thyssen voitti liike-elämän johtajien myötätunnon Hitlerille kommunistien pelossa. Thyssen loikkasi sodan aikana Sveitsin kautta Ranskaan ja hänen nimissään painettiin 1941 Englannissa kirjaa “Minä maksoin Hitlerin” – jossa kuitenkin tunnustetaan vain mitätön 1 miljoonan Saksan markan summa. Presidenttien isät olivat syytösten mukaan Thyssenin keskeisiä liikekumppaneita ja rahanpesijöitä. Siis jo ajalla ennen pakkosterilisaatio-lakien iskeytymistä liki kaikkien länsimaiden eettis-ihanteellis-pragmaattiseen lainsäädäntöön eugeniikan biolegislaation kulta-aikana (Suomessa 1935 ja voimassa 1973 saakka). Internettonttu tietää kuitenkin jo Prescottin isän Samuel Bushin toimineen Ensimmäisen Maailmansodan aikaan Remingtonin asetehtaan Euroopan edustajana, sen lisäksi että hän piti aikansa tavan ja Aku Ankka -sarjojen mukaisia näyttelyjä alempien ihmisrotujen edustajista häkeissä. Samuel Bushin Freak show oli teksasin suosituin tivoli. Keskiajan inkvisition rovioissakin valoisin puoli on yleensä unohdettu: Kansa nautti kovasti julkisista teloituksista ja huuteli kekseliäitä kommentteja kuolevien sielujen edesottamuksille. Huvipuiston edelläkävijä oli rahvaan rovio.

Juuri Loftus ja Aarons edustavat tutkijoita, jotka toivat Sveitsin pankkien verirahan pesun päivänvaloon. Myöskään Ruotsin rooli Natsi-Saksan pitkän jänteen aseistajana ei ole salaisuus muualla kuin Pohjoismaissa. (Raoul Wallenbergistä, suvun valkoisesta lampaasta, on esitetty Ruotsin mediassa arviolta 3000 dokumenttia.) Esse non videri: kirjassaan Peittelyn taito Aalders ja Wiebes syyttävät Ruotsin suurinta liikepankkia Bushia ja Walkeriakin tiiviimmästä rahanpesusta IG Farbenille. Stalin-lempinimi tarkoitti terästä – mutta Hitlerin teräs ja kuulalaakerit perustuivat ruåtsalaiseen laatuun. On dramaattista että Simon Wiesenthal on elänyt sadan vuoden ikään 44 kg kokemuksen jälkeen. Hän lopetti jahtinsa ja kaikki Wallenbergiä ja Natsi-Saksan ydinaseen raskasta vettä koskevat tiedot on pitänyt saada Ruotsin ulkopuolelta. Vastaavalla tavalla myös Suomessa SSS:n (Suomalais-Saksalainen Seura) ja SVL:n (Suomen Valtakunnan Liitto) dokumentit on hävitetty. Luottamusta herättää kuitenkin se, että Suomen Valtakunnan Liiton perustuskirjan allekirjoittaneista oli puolet professoreita ja dosentteja. Käytännössä järjestössä oli mukana yli puolet Suomen akateemisista viranhaltijoista.

Vuonna 1910 USA oli johtava eugeniikkaa kehittänyt ja kampanjoinut, valistunut maa. Eugeniikka oli jalo oppi, itse sanankin oli keksinyt Charles Darwinin serkku, sormenjälkitestin kehittänyt Sir Francis Galton kirjassaan Inheritary Genious ("Sukumme nerot"). Monin paikoin amerikkalaisissa puistonpenkeissä luki Whites only, vaikka sisällissota oltiinkin käyty puoli vuosisataa aiemmin orjuuden lopettamiseksi. Heikot suvut oli tarkoitus steriloida ja näiden sukujen sukunimet luetteloitiin kansakoulun koulukirjoissa taulukoihin osavaltioittain. Tutkimusta rahoitti myös hyvin tunnetut suvut kuten Harriman, Garnegie tai Rockefeller. Vuoteen 1924 mennessä Eugenics Record Office:en oli talletettu 750 000 datakorttia perinnöllisyystutkimusta varten. Mein Kampf kirjassa siteerataankin USA:laista eugeniikkaa, sillä tutkimusta teki mm. huippuylipistot Stanford, Yale, Harvard ja Princeton. Rockefeller-säätiö rahoitti myös 20-30 luvuilla Keisari Wilhelm -instituutin antropologian, perinnöllisyystieteen ja eugeniikan laitosta. Rockefeller-säätiön Saksassa ollutta toimintaa koordinoi psykiatri Ernst Rüdin, Eugen Fisher ja Otmar von Verschuer, joiden mielestä ilmeisesti Adolf Hitler ymmärsi parhaiten heidän koulukuntaansa. Armomurhaaja Rüdin valittiinkin 1932 Eugeniikan-liiton johtajaksi. Kun Hitleristä tehtiin valtakunnankansleri, sanoi Goebbels, ettei heitä viedä pois valtioneuvosto talosta kuin jalat edellä. Näissä merkeissä, demokratian saavutettua lakipisteensä ja Hitlerin tultua arvottua voittajaksi demokraattisissa vaaleissa, tuli ko. Rüdinista rotupolitiikan pääarkkitehti. Tekopyhyys on pyhyyden lajeista tutkitusti jaloin ja tästä esimerkkinä voisi mainita suomalaisen syntymäkuulovammaisten naimisiinmenon kiellon, joskin ilman sterilointia vuoteen 1973 saakka.

~Joku tuntematon spammaaja.

Katso myös[muokkaa]

Lähteet / viitteet[muokkaa]

 1. Jan Guillou : Madame Terror
 2. Jotka vieläkin sanelevat suuren määrän valtion asioista.

Aiheesta muualla[muokkaa]

American-crusader.gif edeltäjä:
Bill Clinton
Yhdysvaltain presidentti
2001–2009
seuraaja:
Barack Obama