Galtzuhuulet

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Wikipedia-logo-en.png
Bruuu-hhuuu-hu-uttokansantulo! Wikipedian niin kutsutut "asiantuntijat" eivät ole kirjoittaneet tästä aiheesta (vielä) yhtään mitään!


Galtzuhuulet

Galtzuhuulet on tunnettu ilmiö 14-20 -vuotiaiden naaraspuolisten homo sapiens -lajin edustajien keskuudessa, jotka kuuluvat IRC-Galleria-nimiseen massamediayhteisöön. Galtzuhuulilla haetaan seksuaalista huomiota samaa sukupuolta muistuttavalta urospuoliselta homo sapiensilta. Galtzuhuulilla on myös mahdollista kilpailla saman sukupuolen edustajien kanssa periaatteella "mitä suuremmat ja kosteammat, sen parempi."

Galtzuhuulet lävistyksillä

Galtzuhuulia on myös mahdollista koristella lävistyksillä, mielellään ylähuulen jompaan kumpaan reunaan sijoittuvalla madonnalävistyksellä, johon voi jouluna kiinnittää esimerkiksi suuren joulukuusenkoristeen. Myös tässä tapauksessa määrä voittaa laadun, eli suurempi on edelleenkin parempaa.

Galtzuhuulia pidettiin alkujaan pissisten Internet-käyttäytymisen ilmentäjinä, mutta se on myöhemmin kohottanut arvostustaan ja on nykyään kaikenikäisten hupi. Hikipedia haluaa kuitenkin ilmoittaa tukevansa kiihottavana materiaalina ennemminkin primitiivistä katselunautintoa kuin tätä.

Female-UN.jpg Sinä olet lesbo ja tämä artikkeli on tynkä, koska tässä laatikossa lukee niin.
Laajentamalla artikkelia saat laatikon ehkä katoamaan
.