GG Allin

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Stop hand.png GG Allin on julistettu idiootiksi, sillä hän on todistetusti tyhmempi kuin vasemman jalan saapas.
Viimeksi mainittu valmistelee tutkimuksen johdosta kunnianloukkauskannetta.
Thor.jpg
VAROITUS! – tämä artikkeli on metallimusiikin jumalan, Jurpan suojeluksessa, joten älä vandalisoi sitä, tai hän tulee kännissä riehumaan kotiisi ja pistää paikat tasaisiksi!!!
Wiki-deathstar.png
Tosikoille ja heille, joita aihe lähemmin kiinnostaa, on Wikipediassa artikkeli GG Allinista.


GG "Tsuha Tsapio" Allin (synt. Jesus Christ Allin, 19561993) oli herttainen yhdysvaltalainen hardcore-gospelartisti. Hänen lahkokokoontumisia muistuttaneet keikkansa koostuivat letkeästä kitaroinnista yhdistettynä Allinin viehkoon lavakarismaan ja persoonallisiin sanoituksiin, joissa hän julistaa rock'n'rollin ilosanomaa sekä omaa elämänkatsomustaan, joka tosin erinäisiltä osin poikkeaa Raamatun opetuksista. Olennainen osa hänen esiintymisissään oli myös ulosteen viskelyllä, naisten, miesten, jänisten, rippikoulupastorien ja erinäisten muiden läsnä olemaan sattuneiden olevaisten pakottamisella seksuaaliseen aktiin sekä ruumiinosien irtirepimisellä ja veren juonnilla.

Allin selitti toimintatapojensa perustaa useissa televisiohaastatteluissa ynnä muissa medioissa. Hän kertoi muun muassa haluavansa korostaa lähimmäisenrakkauden merkitystä, ja se onnistui esimerkiksi kiskomalla joku eturiviin tuppautunut rouvashenkilö lavalle, katkomalla hänen sormensa, juomalla hänen vertaan ja antamalla hänen vastavuoroisesti juoda Allinin verta. Vielä selkeämmin tällaisen toiminnan motiivit tulevat esille Allinin lyriikoista, jotka ovat seuraavanlaisia:

Kesäisenä iltana,
kun helmipöllöt liversivät,
saavuin ikkunasi alle.
Kiipesin ränniä pitkin sisälle
ja hakkasin akustisen kitarani päreiksi päätäsi vasten
ja revin ne pöllöt suikaleiksi.
Sillä lihaa ja vertahan me kaikki olemme.
Sinä ja minä.
Naiset ja lapset.
Jänikset ja vuohet.
Ja kissat.
Homot ja heterot.
Kaikki homot pitää ensin raiskata ja sitten silpoa eläviltä.
Heteroitakin voi vähän silpoa, jos haluaa.
Jos joku lyö sinua poskelle, anna hänelle piikkinuija ja käske jatkamaan.
Revi sitten hänen päänsä irti.
Näin sanoo Jumala,
ja Jumala olen minä,
ja ruumiini on Jumalan temppeli.
Silvo vähän sitä ruumista

Eräs Allinin keikkoja edeltänyt rituaali oli ylenmääräinen kahvin, pullan ja Domino-täytekeksien sekakäyttö, joka johti vinhaan möyrästysefektiin Allinin vatsanpohjalla ja aiheutti voimakasta virtsaamisen ja ulostamisen tarvetta. Allin tyydytti tuon tarpeen keikoillaan, ja tehtyään tarpeensa lavalle hän muun muassa söi jätöksiään ja paiskoi niitä yleisön joukkoon. Vapaa-ajallaan hän kuunteli Biitelssiä, CMX:ää ja muita turmiollisia nuorisomusiikkiyhtyeitä ja omaksui kappaleiden piilomerkityksiä. Hän tiettävästi myös masturboi.

Kyseessä oli härömielinen ihminen.

<=3 Tämä artikkeli on aiheensa elimen tavoin tynkä, eikä siinä ole mitään hauskaa. Voit auttaa asiaa murjomalla tietokoneesi säpäleiksi ja viiltelemällä itseäsi tai muokkaamalla artikkelia.