François Chabot

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Adult neon trans.gif Tämä artikkeli on luokiteltu K18-materiaalia sisältäväksi,
joten jos olet alaikäinen, muista tyhjentää sivuhistoria!
François Chabot oli todellinen sanskulotti: hän ei käyttänyt yleensä housuja lainkaan, sillä ne vain haittasivat hänen tärkeimpiä aktiviteettejaan. Eli jatkuvaa PILLUNKYNTÖÄ.

Muna pilluun ah ah!

~Suomenkielisen Wikipedian näkemys François Chabot'sta[1]

François Chabot ("Seksi-Chabot", 23. lokakuuta 17595. huhtikuuta 1794) oli ranskalainen seksuaalivallankumouksellinen naisenahdistelija, karju, sonni, panomies, kaksimielipuoli ja seksimaanikko, joka tykkäsi köyriä. Meinaan, että maistui Chabot'n pojalle tuhero.

Chabot oli kapusiinimunkki, joka kärvisteli kevytmielisenä seksimaanikkona MELKOISESSA PUUTTEESSA[2], kunnes Ranskan vallankumous tuli ja vapautti hänen heppinsä seikkailemaan uudistuvaan ranskalaiseen yhteiskuntaan. Chabot lähti välittömästi NAISIIN TYHJENTÄMÄÄN KIREITÄ PALLEJAAN, ja hänestä tehtiin ennen pitkää Blois'n perustuslaillinen piispa, jolla oli hiippakunnassaan kiistaton "veto"-oikeus. Chabot jätti papinviran kohdattuaan RUNSASHINKKISEN SUSSUN nimeltään Léopoldine Frey, jonka NAI sanan kaikissa merkityksissä. Tajuutteko, eheh. Hääyönsä vuoksi Chabot sai liikanimen Raivoisa munkki.

Chabot hakeutui kansalliskokouksen ja konventin jäseneksi päästäkseen KORKKAILEMAAN Pariisin PIKKUPILLUJA ja koluamaan pääkaupungin ILOTALOJEN ANTIA; hän keksi termit vuoripuolue (la Montagne) ja vuorelaiset (montagnards), koska vuoret olivat hänestä samanaikaisesti sekä FALLISIA että TISSIMÄISIÄ. Häntä panetti koko ajan.

Chabot'n SAIRAAT IRSTAILUT jatkuivat, kun hänen aloitteestaan Pariisin Notre Damen katedraali muutettiin Järjen temppeliksi. Wikipedian mukaan "[n]imenomaan erotiikkaan erityisesti ihastunut Chabot tekikin uudesta kultista niin korostetun eroottisen kuin se lopulta oli - mikä sai siveellisyyttä arvostavan vallankumouksen päämiehen (Robespierre) pahoittamaan mielensä entisestään". Järjen kultti oli erittäin eroottinen ja ORGASTISEN PORNOGRAFINEN, sillä Järjen personifikaatio oli nuori, kaunis nainen. Tapa kuvata tällaisia hengettäriä tässä ilmiasussa juontuu tosin antiikista, mutta on ilmiselvää, että HIMOKKAANA HIKISENÄ RUNKKARINA tunnettu RIETAS SEKSIHURJASTELIJA Chabot halusi Järjen henkilöitymän vain omaksi pumpattavaksi Barbarakseen.

Chabot oli mukana vuonna 1793, kun radikaalin vallankumousjohtaja Jean-Paul Marat'n murhaaja Charlotte Corday pidätettiin KIIMAISENA ITSE TEOSTA. Valtaisasta erektiostaan pakahtumaisillaan ollut Chabot, Wikipedian mukaan havaittuaan "kuinka viehättävä [ja PANTAVA PIKKU SUTTURA] pidätetty oli", "kävi tähän säädyttömästi käsiksi sillä varjolla, että neitonen olisi muka piilottanut pukunsa alle jonkun asiakirjan: Cordayn puku aukesi säädyttömällä tavalla, ja hänet päästettiin hetkeksi siteistä jotta saattoi korjata asiantilan; mitään asiakirjaa ei puvun alla ollut ja Chabot ajettiin nyrkiniskuin ja potkuin tiehensä". Chabot ei välittänyt mustelmista päästyään kuitenkin SKANDAALIMAISEN RAISKAUSYRITYKSENSÄ aikana kopeloimaan himokkaasti Cordayn HIOSTUNEITA TISSEJÄ, ja hän TYYDYTTI ITSEÄÄN KOVAÄÄNISESTI Pont-Neufin alla koko loppupäivän tahmaten koko Seinen niin, että jokiliikennettä oli rajoitettava.

Chabot keinotteli RIETTAASTI Ranskan Itä-Intian kauppakomppanian varoilla, ja hänen RUNSAAT SIEMENSYÖKSYNSÄ turmelivat osan komppanian arkistoista, minkä vuoksi hänet haastettiin vallankumoustribunaalin eteen. Lisätodisteena Chabot'n epälojaalisuudesta isänmaata ja vallankumousta kohtaan pidettiin sitä, että hänen RINTAVA VAKIPANONSA, rva Chabot, oli itävaltalaista syntyperää. Chabot tuomittiin kuolemaan ja mestattiin giljotiinilla Georges Dantonin kanssa, neutraalin, mutta KIIHOTTAVAN Wikipedian mukaan "surkeasti ruikuttaen".

Lähteet, tai no, lähde[muokkaa]

  • Octave Aubry: Ranskan suuri vallankumous, osa 2, osio Verta ja suolenpätkiä RARGHRAAH, luku Dantonin pää joka irroitettiin verisesti ja josta jäi toinen silmä roikkumaan silleen tiedättekö tosi rajun näköisesti pullottaen. Kuudes, tarkistettu painos.

Katso myös[muokkaa]

Viitteet[muokkaa]

  1. http://fi.wikipedia.org/w/index.php?title=Fran%C3%A7ois_Chabot&oldid=12881435
  2. Pillun puutteessa, toim. huom. Ettei jää epäselväksi yhtään.