Foorumi:The age of men.. has come to an end.

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Foorumit: Sisällys > Kasvihuone > The age of men.. has come to an end. [ vastaakyttää ]
Foorumien ohjeTäällä on.. hiljaista. En tarkoita kävijöitä. Niitä näyttää riittävän.. ja suurin osa heistä ei edes ole tarpeeksi vanha käyttääkseen nettiä. Missä ovat ne kuuluisat henkilöt jotka aikoinaan Hikipedian tavaraa täyteen ahdettuja käytäviä pitkin talsivat? Ylläpitäjät... hyötykäyttäjät.. peelot? Mitä on tapahtunut sille Hikipedialle mihin minä tutustuin silloin vuosia sitten? Artikkeleiden selaus on nopeaa ja vaivatonta, ei enää jäätymisiä eikä riippumisia. Ovatko kaikki siirtyneet harmaiden satamien kautta vimeisellä laivalla paremmille maille? Olenko minä, sinä ja hän viimeisiä jäänteitä joiden pitäisi jo viimein päästää irti... Mr.Cool Minä - Puhe 2. huhtikuuta 2011 kello 12.29 (UTC)

Käyttäjilläkin on elinkaarensa. Meidän käyttäjiemme pahimpia uhkia on irl-vakiintuminen. Se sitouttaa pelottavan vahvasti ns. todellisuuteen. Mutta Teidän läsnäolonne antaa hieman toivoa. Irti ei kannata päästää, ei siellä ole saavutettavissa muuta kuin jotain hölmöjä ihmissuhteita ja eriasteista tyydytystä. Minut saa raahata täältä saappaat jalassa. Vaikka heti. Melko harvinainen tällainen yhdistetty jalkine- ja retuuttamisfetissi. --Napoleon 2. huhtikuuta 2011 kello 12.36 (UTC)
Saatatte olla oikeassa.. ehkei meidän pitäisi sittenkään unohtaa, vaan viedä se rohkeasti loppuun asti minkä olemme aloittaneet, sillä mikä onkaan parempaa kuin olla paikalla kun jostain tulee legendaa. Mr.Cool Minä - Puhe 2. huhtikuuta 2011 kello 12.43 (UTC)
Revitellään nyt kun vielä voidaan. Vaalien jälkeen paikka todennäköisesti umpeutetaan suomalaisuuden halventamisesta ja hapsipornosta (so. P. Oinosen kulmakarvat) ja muun vastaavan törkeyden edistämisestä. --Napoleon 2. huhtikuuta 2011 kello 12.56 (UTC)
Hikipedian käyttäjien elinkaari on paljolti samanlainen kuin ihmistenkin. Laajatajuntaisimmat, hulluimmat, mammuttitautisimmat ja kilteimmät poistuvat ensimmäisinä. Jäljelle jää vähemmän sairaalloinen porukka, jonka nyt on vain yritettävä räpiköidä jotenkin. Näin olen teorioinut. --Nimiväännös 2. huhtikuuta 2011 kello 12.58 (UTC)
Eli Hikipediastakin on jo tulossa melkolailla sivistynyt paikka, jos satunnaisia häiriköitä ei lasketa sillä heitähän esiintyy joskus joka paikassa. Kysymys kuuluukin, onko se känne parempaan vai huonompaan.. siitä en ole varma. Mr.Cool Minä - Puhe 2. huhtikuuta 2011 kello 13.06 (UTC)
Kyllähän mesta on aika lailla hyvin valvottu, sotkut poistuu yleensä 30-60 minuutin viiveellä työpäivänä ja iltaisin sekä viikonloppuna 5-30 min sisällä. Uuden sisällön tuuppaus näyttäisi sen sijaan hiljentyneen hiukan sekä keskustelut, mikäli arkistoihin on uskomista (itsellänihän hikipediakokemus rajoittuu rekisteröityneenä käyttäjänä viime heinäkuuhun). Tosin jos lasketaan, että Hömppäpedian poistuessa Pediasta lähti viime elokuussa(ko?) kolmisensataa artikkelia, uusien artikkelien vuositahti on hidastunut vain noin 200-300 artikkelilla. 6000. meni rikki marraskuussa 2009. Vuoden ja viiden kuukauden aikana olemme lihoneet näennäisesti 600 artikkelilla - tosiasiassa vajaalla yhdeksälläsadalla hömpän poistumisen vuoksi - joten tahti on hidastunut 83 artikkelista kuussa 53 artikkeliin kuussa, mikä on tietysti hiukan huolestuttavaa. Keskusteluiden vaikenemiseen lääke on tietysti turhanpäiväisen pälätyksen lisääminen asteittain toiseen potenssiin. Onnistuuko?--SigBassman.jpg Bassman (Agitaatiot - Tuotokset - Outoa ryönää) 2. huhtikuuta 2011 kello 20.16 (UTC)
Verkkokalvolleni paloi sellainen määrä tilastotietoa että meinasi tulla löysät housuun! Kyse ei ollut aivan tästä vaan siitä miten Maailma muuttuu ja Hikipedia sen mukana. Ehkei sivistyksen leviäminen tänne olekaan niin huono asia. Tarkoitan vain että jutut voivat olla hyvinkin hauskoja ilman lapsellisia "homo penis pillu perse" lisäyksiä. Asiallista huumorjia nääs. Mr.Cool Minä - Puhe 2. huhtikuuta 2011 kello 22.15 (UTC)
Sekavien keskustelujen vähent[ä/y]misessä kyse on ollut ainakin osittain siitä, että Hikipedia on haluttu nähdä satiiriensyklopediana ja vähemmän yhteisönä. Sillä on puolensa. Yhteisöllisyyden vähentäminen voi epäsitouttaa joitakin muokkaajia, mutta se voi myös tasoittaa uusien muokkaajien tietä joukkoomme. Lisäksi tietty yhteisöllisyyden karsiminen voi olla satunnaislukijan etu, sillä sellaista henkilöä tuskin kiinnostavat muokkaajien väliset dynamiikat. Toisaalta absurdit keskustelumme voidaan lukea parodiana suomenkielisestä Wikipediasta, joka on vielä meitäkin hullumpien ihmisraunioiden verbaalinen vapaapainiaitaus. Joten tietty turha keskusteluhössötys on paikallaan, mutta älkää ylitehkö sitä. --Napoleon 4. huhtikuuta 2011 kello 13.52 (UTC)
Ei. Mutta en usko Tauno Taviskävijän juuri klikkaavan Keskustelu-nappia artikkelin yläreunassa saatika hakeutuvan aktiivisesti Kasvihuoneelle tai käyttäjien keskustelusivuille, joten ensyklopedia-imago tuskin pienestä agitaatiosta muuttuu. Mitä artikkeleihin tulee, Jokakesäinen ryöstö-, valloitus- ja raiskausretki Uncyclopediaan lähestyy kesän myötä, voisimmekohan kenties kampanjoida sitä kesäkuun tullen? Jos täältä lähtisi enemmän väkeä kuin Napoleon viikinkeilyreissulle, voisimme kai saada tänne mukavan läjän artikkeleita lyhyehkössä ajassa--SigBassman.jpg Bassman (Agitaatiot - Tuotokset - Outoa ryönää) 5. huhtikuuta 2011 kello 17.15 (UTC)
Ahhh... siitä onkin melko kauan kun viimeksi tunkeuduin rajanaapurin maille, ryöstelin, raiskasin ja aiheutin yleistä paheksuntaa. Oi, niitä aikoja... Minulta on aivan turha edes kysyä että lähdenkö mukaan operaatioon sillä luultavasti olen ensimmäinen joka ryntää lippu kädessä kohti vihollista muiden seuratessa perästä päästellen sotahuutoja ja rivouksia. Mr.Cool Minä - Puhe 10. huhtikuuta 2011 kello 23.16 (UTC)
Hohoo! Kai lipun väri on punainen?--SigBassman.jpg Bassman (Agitaatiot 5451.jpg.gif Tuotokset) 12. huhtikuuta 2011 kello 13.03 (UTC)