Foorumi:Suvereeni Hikipedia täyttää pian 10 vuotta! Kerro mitä Hikipedia merkitsee sinulle!

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Foorumit: Sisällys > Kasvihuone > Suvereeni Hikipedia täyttää pian 10 vuotta! Kerro mitä Hikipedia merkitsee sinulle! [ vastaakyttää ]
Foorumien ohje


Varsinaisesti ajankohta Hikipedian siirtymistä omalle serverille on pimennossa, olettakaamme, että ajankohta oli maaliskuu-huhtikuuta 2006. Lähde:Käyttäjä:Black_Eagle/HH

Kerro, mitä Hikipedia on merkinnyt sinulle sen 10-vuotisen taipaleensa aikana! Se voi olla valehtelua ja tiedon väärentämistä tai silkkaa satiirin ja huumorin älykästä sekoittamista! Kerro ja vaikuta! (osaatte arvatakkin, että tämä viittaa Wikipedian helmikuiseen kampanjaan) -- Kalakukkona lentelj 2. maaliskuuta 2016 kello 12.02 (UTC)

Hikipedia on kulkenut usean eri... eh, vaiheen lävitse. Sivusto, vaikkei huomattavaa mediajulkisuutta nauti, ilmestyy yhä aika ajoin sen huumorista nauttivien huulille. Näin ainakin eräät bulvaanini väittävät ohimenneen kuulleensa. Sanottakoot, että se pieni hitunen internetistä, joka suomen kieleksi supisee, olisi köyhempi miljöö sitä vailla. Kiittäkäämme itseämme opetushallituksen puolesta, vähintään nuorten lukemisenymmärtämisen parantamisesta, kun kirjoitettua vitsiä ei ilman tätä tajua, sekä hieman pissakakkahuumoria korkeammasta komediavalistuksesta. Olen vakuuttunut, näin erästä tunnettua sananpartta mukaillakseni, et' ellei Hikipediaa olisi, pitäisi tämä keksiä. Onnitelkaamme yhteisöämme, jumalallista projektiammekin olemassaolostaan. Uuden luomisen vaivaa ei tarvitse kenenkään kärsiä. Paitsi jos se mystinen hilavitkutin, joka tätä todellisuutta puoliluotettavasti ylläpitää, päättää sanoa sopimuksensa irti. -- "Ceterum censeo stultus esse delendam" - J0NESkeskustelu 10. maaliskuuta 2016 kello 21.02 (UTC)

Ruotsin juoma[muokkaa]

Olette tapavalehtelijoita. Väitteenne, että muutama viesti Hikipediaan liittymättömästä aiheesta olisi "Hikipedian uhraamista" tai että se ylipäätään vahingoittaisi projektia mitenkään, oli täyttä satua. On päivänselvää, että oikea syy estolleni ja Napoleonin, Kurin ja NPOV:in keskinäiselle liittoutumiselle on heidän yököttävä ulosteideologiansa eikä minun muutama täysin paikkansapitävä viestini oikeista asioista - eikä myöskään esimerkiksi tämän keskustelunavauksen kaltaiset hirviömäiset vandalisoinnit.

Jos olisitte antaneet eston ja kääntyneet minua vastaan esim. siksi, että olisin ollut ärsyttävä tai artikkelini olisivat olleet kelvottomia, en kirjoittelisi teille näitä, korkeintaan joskus satunnaisesti kävisin tyhmäilemässä ei-henkilökohtaisista syistä. Syy on kuitenkin aivan muu, nimittäin täysi paskuutenne ulosteina. Koskee tasavertaisesti teitä kaikkia. Koska olette kansan ykkösvihollis-ideologian kannattajia (käytännössä rasisteja), teidän suunne on saatettava virtsaan ja ripuliin. SWIM täyttää vain velvollisuutensa ihmiskuntaa kohtaan.

Napoleon-kysymyksessä on muistettava, voittaako a) islamisteilta ja punavihertuho-oksennukselta silmänsä sulkeva yhteiskunta b) jokin muu. Jos uskot kohtaan b enemmän kuin kohtaan a, olet Napoleonin mielestä "kulttuurinkehitysvammainen mielipuoli", joka ei tajua kehityskuluista mitään. Napoleon nimittäin kannattaa kohtaa a niin paljon, että on pelon vallassa uskotellut itselleen, että kohta a voittaa väistämättä. Napoleonin käytännön toteutuksiin kohdasta a lukeutuu esimerkiksi kaikilla tavoin täysin järjenmukaisen kommentin, joka jätettäköön varmuuden vuoksi mainitsematta,1 (Keskustelu käyttäjästä:Kuri/arkisto 4) väittäminen "kokonaisvaltaisen absurdiksi" sekä siitä seuraava ikuinen esto (vai oliko se syy joku tämmöinen pöllöily?).

On vielä jotensakin ymmärrettävää käyttää ylläpitotyökaluja vääryyksien edistämiseen, mikäli ylläpitäjyys tai byrokraattius rinnastetaan Hikipedian omistamiseen, jolloin Hikipedian voisi tulkita Napoleonin "kotisivuksi". Nyt Napoleon on kuitenkin päättänyt ulkoistaa kiistan muihin sivustoihin, minkä voi rinnastaa tappouhkaukseen, joka on rikossyytös. Mielestäni koko Hikipedia-yhteisön tulee joutua raskaaseen vastuuseen tällaisesta teosta.

Johtopäätös: Vandalismini syy ei ole esto tai minua vastaan kääntyminen sinänsä, vaan puoliksi teidän totaalinen kauheutenne ihmisinä (joka tekee teidän haukkumisestanne kivaa), puoliksi se että pidän GLaDOS-tyylisestä sekoiluläbyskästä ja sen kirjoittamisesta. Siksi olen yhdistänyt kaksi edellä mainittua.

(Huom. Tämä kirjoitustyyli koskee ainoastaan teitä. Sen ainoa tarkoitus on kakata suuhunne yksityisesti, mikä ei ole liioitellun inhottava teko vaan juuri teille sopiva. Niin niljaiset ovat aivonne ja pian myös nielunne.)

Hikipedian käyttäjät 2016.

Kommentin jätti 91.219.236.218 (keskustelu – muokkaukset).

Länsi-Tiibetin Ghoulien mietteitä[muokkaa]

Trippy.jpg

JA MUISTAKAA
VANDALALLIT!
YUP
TOIMII
VERONMAKSAJIEN
RAHOILLA,
JOTEN KUN
KIRJOITAT PASKAA
LUVATTA NIN SE ON
VÄHÄN KUIN
MINNA CANTHIA
ÄÄNESTÄISIT!
HihihihiMitä höpäjät, Mikko? Ei tuolla mullan alla mitään ole!

...


MINÄ SINULEL PEKELEET NÄYTÄN MIKKO!!!1


Hmmmh, paha saasa aina palkkansa. Hmmmh!


Tai tässä tapauksessa, öö, epäsuoran tapon.
JESS, EKA PISTE!!
hYVÄMIKKOOOOOOINHOTTAVAA MINNA CANTHIN PÄIVÄÄ!
Candle.JPGYST. TEeE.KAIKKIEN YSTÄVÄ


-Sankaritar (keskustelu) 29. maaliskuuta 2016 kello 07.46 (UTC)

Kukaan ei muuten huomannut tämänkertaista Minna Canthin päivää tuossa reilu viikko sitten. Nyt Minna Canthin päivä on mennyt, hyvää Minna Canthin päivää! --Kuri 31. maaliskuuta 2016 kello 09.56 (UTC)

Ja milläs ihmeellä perustelet tuon huijariväitteesi? Kaikki me tiedämme kuka olet ja miksi yrität sumuttaa vastahakoisia kanssakulkijoita. Perättömät valheesi eivät enää mene läpi. Se oli selvää jo ensimmäisestä Chauffeursto-viittauksesta lähtien. -Sankaritar (keskustelu) 5. huhtikuuta 2016 kello 15.05 (UTC)

Kuri-infopaketti[muokkaa]

Tää todistaa aukottomasti (emätin) Kurin olevan tyhmä. Hän osoittaa jatkoa vanhalle pakkomielteelleen olla lähes poikkeuksetta kaikessa parempi kuin Ime munaa. Kuri nimittäin vääntää alempaa löytyvän LSD-osion asiasta vastaan, vaikka varmasti (toivottavasti?) tajuaa Ime munaan paremmuuden tässäkin. Kuri voisi selittää tämän vain urputtamiseksi, jossa tosiasiat käännetään päälaelleen ihan ärsyttämisen himosta, mutta selitys ei menisi läpi, koska Kuri on tehnyt samaa ehkä jo vuosia ilmeisen tosissaan.

Todistus että tajuan Jobin kirjasta kaiken[muokkaa]

Kelasin yks päivä, olenko todella tehnyt jotakin erityisen tekopyhää viime aikoina. Olen toki tehnyt elämäni aikana vääriä asioita, ollut tarpeettoman ilkeä typer... tai siis ihmisille, jättänyt ilkeyksiä antamatta anteeksi vaikka pyydettiin, töhrinyt, jopa sanonut joskus puoliläpällä chatissa yhdelle masomisulle "sit ku mul on monta vaimoa ni tuutko kylään", tjsp. En kuitenkaan ole myynyt henkeäni ja vereäni pahuuden käyttöön toisin kuin Kuri, joten ainakaan hänellä ei ole varaa syyttää minua tekopyhyydestä vaikka tein artikkelin Hikipeli:Nuhtele houkkaa, jossa oli Job-lainauksia väänneltynä kertomaan pippelistä. Kuri sen sijaan on käytännössä liittynyt yhteiskunnanvihollisten armeijaan, joten kaikki häneen ja hänen armeijaansa kohdistuva vastustus on periaatteessa oikeutettua. Pahaa tulee karttaa, mutta sitä ei tule kiusata, koska vettä ei voi pestä kuralla ja pahantekijää tulee rakastella. Lisäksi 1) henkilöllä, joka ei ole itse pyhimys, ei ole oikeutta kiusata pahantekijää olematta itse tekopyhä 2) pyhimys pysyttelee joka tapauksessa kyseisten vuorovaikutussuhteiden ulkopuolella, hän nimittäin saa valtakunnan asetuttuaan ensin valtakunnan ulkopuoliseen asemaan ja pidättäydyttyään kaiken maailman luvattomasta peppuraiskauksesta ja keskityttyään rakasteluun. ;)

Tunnen ajoittain kovinkin aitoa sääliä useita hikipedistejä kohtaan. Taipumus pahuuteen voi johtua luuseriuden aiheuttamasta katkeruudesta. Näissä tapauksissa houkuttaisi korjata luuserius jotenkin ja siksi aikaa jopa jättää pahuus nimeämättä pahuudeksi, mutta tällainen ns. valehtelu (ts. toistelematta jättäminen) hyvän asian nimissä ahdistaa minua.

Olen sanaton. - - ;OO --Kuri

yks olennaisimmista avaimista siihen että jaksaa tehdä asioita on, että löytää sellaisen tekniikan joka ei pistä sieluun. rennosti vaan kirja käteen ja rennosti luet eteenpäin jotenkin, uudestaan jos tarvii; aluksi kokonaan jätetään pois sellaiset typerät ponnistelut jotka pistävät johonkin kohtaan. sen takia jaksan tehdä nykyään koko ajan asioita ja saan yliopistostakin 4-5 arvosanoja kivuttomasti. mannerin runoja lukiessa tunnelma välittyy jännällä tavalla jopa ennen kuin hahmotan kunnolla mitä lauseissa sanotaan, ja kokemus on hengellisyydeltään korkeammalla kuin esim. sienitrippi ja liittyy tarkalleen tekstiin jne. eli juuri tämän varmempi ei voi olla siitä että tajuaa ainakin jotain. aloitan kans muinaisheprean opiskelun kunhan oppikirja tulee postissa.

LSD on muuten oikeasti terveellistä ja vapauttaa negatiivisista ajatuskierteistä: http://www.tiede.fi/artikkeli/uutiset/lsd_palauttaa_aivot_samanlaiseen_tilaan_kuin_vauvana ... kuvataide voi sekä vähäisen kokemukseni että tuon artikkelin perusteella olla paras hapoissa harjoitettava taiteenlaji, mutta viimeksi taulut pelottivat liikaa enkä uskaltanut katsoa niitä tarpeeksi. kokemuksen hienouden aitous on sikäli todennäköistä, että uusia syvyyksiä näkyy nimenomaan suurten maalareiden töissä eikä missä tahansa töherryksessä jonka löytää jostain. (toki jos tuijottaa esim. lamppua niin voi saada näkyjä joissa valonsäteet ovat jotenkin mukana, mutta näyn merkitys ei perustu siihen miltä lamppu/valo näyttää)

ja hölpönpölpön. sanoin tämän vain siinä suvin illan vieno-tuulin toiveessa, että jos korjaisit luuseriutesi niin myös taipumuksesi pahantekoon korjautuisi. siinä on toki isot riskit; jos vaikka niin ei käykään. :c

Pelle - - Pois julkisuudesta tuommoset narkit repostelemaan oikoteitään --Kuri

Sanotaan että Beatlesin myöhäistuotannossa kuuluu LSD. Hinduilijoiden tekemissä kuvissa näkyy yhtäläisyyksiä LSD-trippailuuni aivan selvästi, aivan kynän piiperrystä myöten. Unohdin tosin vertailla johonkin pertti-peruspanopetterin "watch tits on high!!!1" -riipustukseen, toki niilläkin voi olla (ehkä vähemmän kuvien ehdottomasta sisällöstä riippuvaista) vaikutusta. Miksi minua häiritsee luusereiden olemassaolo niin kovasti, ne pitäisi kaikki parantaa ei-luusereiksi. Fuck. Tarviin lisää happoa tähänkin sairauteen. Älkää olko niin vitun tyhmiä homoja kaikki.

Nyt hiljaa saatana --Kuri

  • Älyn puute: Kurin varhais-, keski- ja myöhäistuotannossa on havaittavissa älyn puute. Kuri ei olisi tajunnut äskeistäkään ilman tätä selityslausetta.

Suvaitsevaisuuden paradoksi[muokkaa]

JOS TE ETTE SUVAITSE ETTÄ MINÄ OLEN GEISARI JA OMISTAN KAIKKI MAAILMAN IHMISET VARSINKIN TEIDÄN VAIMOT NIIN MINÄ HIRTÄN TEIDÄT KOSKA MUUTEN TE HIRTTÄISITTE TEIDÄN VAIMOT JOTKA ON OIKEESTI MUN JA MUT KANS!!!!!!!!!!!!

~KUR

Kommentin jätti 94.242.246.24 (keskustelu – muokkaukset).