Foorumi:Sammakkomies haluaa todella pyytää anteeksi

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Foorumit: Sisällys > Kasvihuone > Sammakkomies haluaa todella pyytää anteeksi [ vastaakyttää ]
Foorumien ohjeHei kaikille Hikipedian väelle. Olen oikeasti Sammakkomies. Tajusin tänä aamuna että Hikipedian tuhoaminen on oikeastaan mahdotonta minulle ja Juhkolle. Muutenkin koko se juttu jonka olen täällä tehnyt, eli sotkenut, on ollut typerää. Haluaisin pyytää sitä todellakin anteeksi. Ihan oikeasti. Sen lisäksi voin yrittää saada Beepedian takaisin alkuperäiselle sivulleen sellaisena kuin se oli ennen minun ja Juhon ensimmäistä tuhousyritystä. Pyytäisin päästä takaisin Hikipediaan jotta voin korvauksena kaikesta tekemästäni vahingosta parannella artikkeleita, lisätä kuvia ja tehdä parempia artikkeleita. Lupaan olla sotkematta ja trollaamatta minkään vertaa. Vandalismintorjuntaan minusta ei ainakaan tällä hetkellä ole koska nykyiselllä koneellani Hikipedian sivut latautuvat hiukan liian hitaasti joten muut ehtisivät torjua sen minua ennen. Kuitenkin, käykö että pääsisin Hikipediaan takaisin korjaamaan kaikki sotkuni? Pyysin myös juhoa tähän korjaustyöhön mutta hän ei ole vielä vastannut. Vastaa varmaan koulusta päästyään. Sähköpostini on [email protected] jos joku haluaa ottaa yhteyttä yksityisesti. --Kokoperheen animaatiosarja Hikipedia! 18. maaliskuuta 2010 kello 06.15 (UTC)

Korvauksena kaikesta tekemästäsi vahingosta voisit häipyä ja olla tulematta ikinä takaisin. Kiitos. --Napoleon 18. maaliskuuta 2010 kello 12.03 (UTC)
”Pyysin myös juhoa tähän korjaustyöhön mutta hän ei ole vielä vastannut.” Ja jumalauta parasta olisi, jos ei vastaisikaan, ainakaan myöntävästi. Nimittäin jos Juhko aktivoituu Hikipediassa, niin minä ainakin lähden. Ai niin, enhän minä täällä muutenkaan enää ole. Eli jos Juhko tulee tänne, en voi itse lähteä, kun en täällä olekaan, mutta sitten lähden kyllä ympäri Kuopiota levittelemään ”Hyvä kansalainen, älä vahingossakaan vierailekaan Hikipediassa. Oikeasti. Ei kannata.” -lappusia tai jotain.

 --πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ keskiviikko 28. huhtikuuta 2010 16.18

Levitä mielummin lappuja, joissa lukee vaikka "Hyvä kansalainen! Soita tähän numeroon saadaksesi korotonta lainaa rajattomalla maksuajalla" ja alle Juhkon puhelinnumero.--B14 28. huhtikuuta 2010 kello 17.09 (UTC)
Itse asiassa minulla on jossain piilossa kasa A4-papereita, joissa on teksti: "Päivän naurut! Koomikkomme naurattaa Teitä ilmaiseksi koko päivän! [Juhkon numero]" sekä kuva urpon näköisestä itkevästä pellestä. Niitä ei kyllä ehkä viitsi levitellä mihinkään, mutta kiusaus on ollut suuri.

 --πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ sunnuntai 2. toukokuuta 2010 07.14

Itämaisissa(japani) kulttuurissa oli tapana, että taisteltiin voittamatontakin vastaan. Ja jos soturi(samurai) huomasi epäonnistuneensa taistossaan, hän rituaalinomaisesti suoritti itsemurhan(seppuku) näyttääkseen ja korvatakseen häpeänsä. Näitä annettiin myös ulkopuolisena rangaistuksena, jolloin ulkopuoli määritti että "nyt on syytä hävetä". Tässä suoritteessa oli apuna erityinen kaveri(kaishakunin), jonka tehtävä oli lyödä pää irti. Koska prosessi oli hyvin tuskallinen, tämä kaveri oli oikeasti tuomitun paras ystävä. Tämä kulttuuri ei tarjoa ohjetta toimintaan, tai kehoitustani matkia. Mutta se voi kuitenkin opettaa meille että Anteeksianto on hyvin vaikea asia. Yleisesti ihmiset luottavat, kunnes tämä luottamus menetetään. Ja tämän jälkeen luottamus on erityisesti ansaittava. Peliteoreettisesti katsoen tämä ihmiskunnan strategia on "tit for that". Se on voimakas ja tehokas pelistrategia. Se kuitenkin myös mahdollistaa ikuisen kostokierteen. Se opettaa että aina tehdun pahan korvaaminen ei ole edes mahdollista. Tällöin "näyttämö on hyvä tyhjentää". Siksi joissain tilanteissa armahtavakin osapuoli toimii. Hikipedia ei kuitenkaan ole Jeesus, joka tarjoaa armolisenssejä. Tämä on barbaarinen paikka. Siksi näyttämön tyhjentäminen on relevantti asia.Sucrose b.gifNPOV(★★★★★) 28. huhtikuuta 2010 kello 21.08 (UTC)
Chicken on ainoa pelaamisen arvoinen peli. Kennedy vs. Hruštšev! Jos en minä ole kingi, niin menköön jumaliste kaikki. --Napoleon 28. huhtikuuta 2010 kello 23.07 (UTC)
Tajusin kyllä kaiken peliteoriaan liittyvän, mutta en kyennyt arvuuttelemaan "näyttämön tyhjentämisen" merkitystä. Olen sitä mieltä, että sammakkomies saa anteeksi tarjottuaan minulle tuopin baarissa ja otettuaan kerran turpaan jokaiselta Hikipedian ylläpidon jäseneltä. --Liity meihin tai kuole --Hjassan 29. huhtikuuta 2010 kello 00.16 (UTC)
Seppukussa anteeksianto saavutetaan kun syyllinen ei ole enää silmissä. Kostonkierteeseen ajautunut strategia aiheuttaa vain tuhoa, joten pelin lopettaminen voi olla paras vaihtoehto. Yksi strategiahan estää tämän, ja toimii suunnilleen yhtä hyvin kuin tit-for-tat. Mutta on "vielä armeliaampi". Eli aina välistä toisen pahuus anteeksiannetaan. Tällöin kierre katkeaa. Teknisesti se on itse asiassa tit-for-tat, joka aina välistä katkeaa ja alkaa alusta. Peli ikään kuin aloitetaan "taas puhtaalta pöydältä". (Ja aloitushan oli "auttava", eli aluksi on luottamus, joka voidaan menettää..) Omasta mielestäni jos saa turpaansa jokaiselta Hikipedian ylläpidon jäseneltä, ei ole enää kirjoituskunnossa. Joku voisi kysyä, miten tiedän tämän. No, kun tiedän. Sucrose b.gifNPOV(★★★★★) 29. huhtikuuta 2010 kello 10.56 (UTC)


Olen vieläkin hyvin pahoillani. Haluaisin kyllä palata Hikipediaan joskus. En aijo enään sotkea täällä. Mutta tulin tänne ihan muiden asioiden vuoksi.

Haluaisin kiittää Hikipediaa. Ilman sitä, en olisi tutustunut Juhkoon, ajautunut Wikipediaan ja sitä kautta putkaan. Tämän sivuston avulla kuitenkin ajauduin ja ystävystyin Juhkon, Pähkinähiiren ja Ominik:in kanssa. Olen teille suuressa kiitollisuudenvelassa. Ilman Hikipediaa olisin todennäköisesti idiootti mistään mitään tietämätön kaikkien halveksima pönttö, joka pelaa vain Runea kun ei muuta osaa. Teidän ansiostanne tiedän nyt, missä on oleva tuleva työpaikkani (ainakin alan tiedän), ja minulla on todella hyviä ystäviä. Olen hyvin iloinen kaikesta mitä minulla nyt on. :) Kiitos.

ps. En kuitenkaan aiijo ottaa jokaiselta Hikipedian ylläpitäjältä turpiin, enkä voi tarjota kenellekään kaljaa, koska olen 14v.

Kiittäen ja ylistäen viestin lopettaa Sammakkomies. Nykyään Froghman. Kiitos ja näkemiin joksikin aikaa. --192.102.42.104 13. elokuuta 2010 kello 08.41 (UTC)

Haluaisin tietää että sallitteko minun palata Hikipediaan? Tulisin hyvällä asialla, eli parantelisin artikkeleita enkä sotkisi. Päin vastoin. Ps. Jos tunnette halua kostaa, niin sitten:

http://jjp.servut.us/sammakkopedia http://vjgo.servut.us/index.php/Etusivu

Terv Froghman.

Ettei asiasta jäisi mitään epäselvyyttä, niin sanottakoon suoraan: sinä käyttäydyit täällä niin törkeästi ja typerästi, että sinua EI HALUTA takaisin. Ikinä, koskaan, milloinkaan. Voisitko nyt jo joku kerta uskoa sen, vai oletko siihenkin liian tyhmä? (Vihje: älä vastaa.) Sinä et tuottanut tänne mitään arvokasta, vaan olit pelkästään haitaksi ja täysin tahallasi, joten PYSY POISSA. Minä en ikinä usko, että olisit muuttunut mihinkään ja mukava herja keskustelusivullani toisessa wikissä paljastaa, että olet yhä se sama surkea kypsymätön kiusankappale kuin ennekin. Jätä meidät rauhaan. --Napoleon 14. elokuuta 2010 kello 20.49 (UTC)
Olkoot mikä häröpää tahansa, mutta onhan sentään plussan puolella mainittava, että ko. henkilö ainakin (näennäisesti) yrittää pyytää anteeksi. Joka tapauksessa en silti luottaisi häneen, Napoleonin sanoja mukaillen, en itsekkään haluaisi häntä takaisin. --"Ceterum censeo plumbeus esse delendam" Terveisin kone, jonka aivojen sijalla on laatikko joka surisee 17. elokuuta 2010 kello 06.47 (UTC)
Hei kuulkas nyt. En minä vittuilisi ja häröilisi ja sotkisi ja spämmäisi enkä yrittäisi tätä sivusto tuhota, jos saisin olla täällä käyttäjänä. Se, miksi sotken nykyäänkin vielä täällä, on siksi, että te ette anna minun olla täällä. Se vituttaa minua, joten kostan. Mikäli tahdotte ennalta varoittamattomien hyökkäysten loppuvan, antakaa minun olla täällä. Ookei??? Lupaisin olla nätisti. Pliis. --75.102.7.68 26. syyskuuta 2010 kello 13.36 (UTC)