Foorumi:Saisikohan tästä artikkelin?

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Foorumit: Sisällys > Kasvihuone > Saisikohan tästä artikkelin? [ vastaakyttää ]
Foorumien ohje


Tässä olisi mielestäni aika hauska idea: [1]. Saisikohan siitä jonkinlaisen artikkelin/ hikinews-uutisen/ hikikirjan? Vai olisiko vastoin tekijänoikeuksia käyttää tuota?--

Wooohooo!
KeskusteluCrazy smiley.jpg

22. elokuuta 2007 kello 14.18 (UTC)

Ei täällä ainakaan kuvien puolella tekijänoikeuksista ole erityisesti välitetty, ei teokse lainauksesta erityisesti haittaakaan ole, kunhan kirjoitat sen itse. Suoraa CP-taktiikkaa ei sallita :). Voisit kuitenkin pistää linkin tuolle sivulle artikkelissa. Hikinewsinä tuo mielestäni paremmin toimisi vaikkeivat yhtiöiden nimien muutkokset ole olleet hetkeen ajankohtaisia. Henkilökohtaisesti en pidä tuota niin hauskana, mutta olen kyllä saanut huomata ennenkin, miten erilainen minun huumorintajuni on muihin Suomen kansalaisiin verraten, ulkomaalaisista puhumattakaan.--Smallmario.gifTraaniSmallmario.gif 22. elokuuta 2007 kello 15.01 (UTC)
Siinä voisi ehkä sanoa että yhtiöiden nimet ovat ne ja ne, eikä että ne ovat muuttaneet nimensä niiksi ja näiksi. Sama ideahan siinä silloin on. Sen loppuosan Radiolinja-propagandankin voisi varmaan jättää pois...--Wooohooo!
KeskusteluCrazy smiley.jpg
23. elokuuta 2007 kello 16.46 (UTC)