Foorumi:Aliarviointi/Protu

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Arvioinnin etusivu Kaikki aliarvioinnit Arvioinnin suuntaviivoja Arvioi tämä! Hikipedian ohjeet


Protu[muokkaa]

Nonni, pitkästä aikaa turvaudun iki-ihanan Aliarvioinnin palveluksiin. Tällä kertaa heittäisin kriitikkojen säälimättömiin kynsiin Prometheus-leirin tuki ry:stä kertovan artikkelin. Vielä kuvatonta artikkelia on kierrätetty oikean elämän ihmisten arvioitavana, mutten mitään erityisiä parannusehdotuksia ole saanut, vaikkakin jotkut ongelmat ovatkin jo selvillä. Nyt vetoankin teihin, hyvä hikikansa: Mitä artikkelille pitää tehdä! Vastauksia haluttaisiin mieluusti sekä organisaatioon tutustumattomilta kuin siihen kuuluviltakin. --Smallmario.gifTraaniSmallmario.gif 21. huhtikuuta 2009 kello 13.21 (UTC)

Huumori: 8 Vitsit olivat osuvia ja huomio Kotkanpesästä oli hyvä.
Idea ja konsepti: 9 Aihe on hyvä. Ihme ettei siitä ollut jo artikkelia!
Muotoilu ja kieli: 10 Luvut jaettu luontevasti sopivan kokoisiin annoksiin. Kieliopista en löytänyt virheitä.
Kuvat: 8 Nyt sekin on kunnossa...
Sekalaista: 6 Aloituslause oli kuivahko ja, hirvittää sanoa, wikimäinen! Sen pitäisi olla iskevämpi ja johdattaa normipedian lukijat lukemaan artikkelista loputkin. Tämä on vain pikku nootti:)
Loppupisteet: 41 Hyvä, hyvä! Traani made it again!
Arvion antoi: --Bluto--- 24. huhtikuuta 2009 kello 16.37 (UTC)

Yritin korjailla alun tekstejä, vaikka omasta mielestäni se iskee heti aluksi sopivasti aiheesta tietävien korvaan kutsumalla protu-leirejä ateistisiksi. Millaista kuvitusta pitäisi artikkeliin muuten laittaa? Tällä hetkellä ainoa idea, minkä sain on Prometheus-leirin tuki ry:n logon ja vaginan hämmentävä yhdennäköisyys.. Mutta olisiko vaginan kuva himan liian "raaka" tuohon artikkeliin pistettäväksi? --Smallmario.gifTraaniSmallmario.gif 25. huhtikuuta 2009 kello 14.45 (UTC)

Aito ulkosynnytinkuva kehiin vaan. Sopivan absurdia ja uutta sellainen äärimmäinen mässäily/shokeeraus, sillä yleensä mässäillään sanoin, ei kuvin artikkeleissa.

 --πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ lauantai 25. huhtikuuta 2009 15.51

Ja jos hyvin käy, saadaan taas aikaiseksi hauska keskustelusivu, jolle vittuuntunut protu-leiriläiset tulevat haukkumaan meitä kateellisiksi paskoiksi.--Bluto--- 25. huhtikuuta 2009 kello 16.06 (UTC)
Se on aina kiva ärsyttää idiootteja juu. Tosin joskus pitääkin ärsyyntyä kun joku kyyninen paska provosoi huonosti. Mutta mehän emme provosoi huonosti.

 --πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ lauantai 25. huhtikuuta 2009 16.23

Meidän vitsit osuvat asioiden ytimeen ja se on kuin vääntäisi veistä haavassa. Tosin minähän en niitä vitsejä kirjoittele, enkä ota niistä vastuuta. Paitsi ehkä jos joku Moottorisahamurhaaja vittuuntuu siitä, miten tekemäni artikkeli sisältää niin paljon kärjistyksiä ja yleistyksiä heidän kulttuuristaan, sekä muutaman osuvan stereotypian heistä.--Bluto--- 25. huhtikuuta 2009 kello 16.56 (UTC)
Tarvitsen jälleen apua, tällä kertaa kuvien puolelta. Keskusteltuani muutamien tuttujeni kanssa ja luettuani teidän kommennttejanne päätin toteuttaa tuon kuva-idean. En kyllä löytänyt Google-halulla kovinkaan hyviä kuvia reaalimaailman ulkosynnyttimistä, joten tyydyin piirroksiin. Mutta mikä niistä on kaikkein näköisin? Laitan tässä teille kolme kuvaa, joita vertaatte toivon mukaan sitten Protu-logo ykköseen ja kakkoseen. Kuvat ovat nämä: 1 2 3. Saa toki ehdottaa jotakin edellisiin kuviin kuulumatonta, mikäli kokee sen enemmän näköiseksi. --Smallmario.gifTraaniSmallmario.gif 26. huhtikuuta 2009 kello 19.43 (UTC)
Mites ois?

 --πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ maanantai 27. huhtikuuta 2009 08.00

[1][2][3][4][5] – kauniita ovat, eivätkä edes pornoa, vaan havainnollistavaa kuvamatskua.

 --πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ maanantai 27. huhtikuuta 2009 08.17

Pitäisikö tästä järkä isokin äänestys, itse kun en osaa mitään sanoa... "Äänestä näköisin ulkosynnytin" --Smallmario.gifTraaniSmallmario.gif 30. huhtikuuta 2009 kello 12.49 (UTC)
Nonni, nyt teimme erään luotettavan tuttuni kanssa esikarsinnat ja valitsimme annetuista kuveista kaikkein härskeimmät Protu-logon näköisimmät. Nyt tarvitsemme siis teidän apuanne! Verratkaa tulevia kuvia aikaisemmassa viestissä olleisiin kahteen Prometheusleirin tuki ry:n lgoon ja antakaa mielipiteenne tulla julki! Kuvat ovat seuraavat: 1 2 3 4 5 6. Mikä on kantanne? P.S:Mikäli kantanne ei ilmesty tälle sivulle, tulee keskustelusivullenne ilmestymään häiriköintiä aiheen tiimoilta. --Smallmario.gifTraaniSmallmario.gif 1. toukokuuta 2009 kello 13.06 (UTC)
Pitkän harkinnan jälkeen Eniten Protu-logon Näköinen Ulkosynnytin on kuva numero 1. Hopeaa sai 6 ja pronssia 3. --Tiedän mitä teit viime viikonloppuna! ~ Rohmofantti logo.png Röhmöfantti Rohmofantti logo.png (henkilökohtaiset loukkaukset) (väkerrykset) 4. toukokuuta 2009 kello 11.26 (UTC)
Valinta oli todella vaikea, ja kesti kauan päättää. Parhaaksi nostaisin numeron kuusi, sillä se on sievin, mehukkain ja näköisinkin. Toiseksi tulee katsannossani numero viisi, jossa on vain jotain tunnelmaa tai asennetta, josta pidän. Tämän jälkeen kolmantena maaliin saapuu numero yksi, varsin kelpo piirros. Neljänneksi paras olisi sitten numero neljä, varsin havainnollistava ja ennen kaikkea aito valokuva. Kaksi viimeiseksi jäävää ovat nekin kyllä kelpoja. Onnea voittajalle, uudelle Vulva Hikipediumille!

 --πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ maanantai 4. toukokuuta 2009 14.06

Viidessä oli puuttuvaa asennetta. Toisaalta kolmosessa olisi viivoja jotka tekevät siitä tieteellisen oloisen, mutta vähemmän kuin monissa muissa mikä viittaa ylimalkaisuuteen, joka taas sopii teinikäännytykseen. Kuitenkin voittava kondomikotkanpesä on se vitonen. Sucrose b.gifNPOV(★★★★★) 16. toukokuuta 2009 kello 21.06 (UTC)
Puuttuva ei sitten tarkoittanut "olematonta", vaan "aggressiivista interaktiota." Kontekstista tulkinnat molempiin mahdollisia. Nyt rajoitan näin hermeneuttisia tulkinnanvapauksianne. Mutta ei ne teidän vapaudet ole toisaalta koskaan minua kiinnostaneet. Maailmanjärjestys ja vandaalien kurissapito olisi sitä vastaan. Sucrose b.gifNPOV(★★★★★) 16. toukokuuta 2009 kello 21.09 (UTC)

[6] Tässä teille VITTUA, anaalia tissejä spermaa samaan aikaan SAATANA --Idan (keskustelu | muokkaukset - {{#ec:Idan|}} muokkausta) 17. toukokuuta 2009 kello 08.43 (UTC)

Mielenkiintoisen pisteenlaskumetodini jälkeen tulokset ovat nämä:
Kuva 1=4 pistettä
Kuva 6=5 pistettä
Kuva 5=5 pistettä
Kuva 3=3 pistettä
Lienee siis selvää, että pitää käydä vielä viimeinen taistelu; taistelu kuvien 6 ja 5 välillä! Jo äänestäneet voisivat siis saapua tänne antamaan ratkaisevan panoksensa asiaan. (Jotenkin järkyttävää, miten paljon aikaa saan tuhlattua tälläiseen kuvatouhuun...) --Smallmario.gifTraaniSmallmario.gif 19. toukokuuta 2009 kello 19.38 (UTC)
Päätin ohittaa tälläiset demokraattiset lällyilyt ja päätin itse edellä mainitun ystäväni kanssa voittajan. Kuva lisätään Protu-artikkeliin. Kaikki valitukset ja kommentit ohjataan suoraan byrokraateille. --Smallmario.gifTraaniSmallmario.gif 25. toukokuuta 2009 kello 11.40 (UTC)

MhHÄH[muokkaa]

Mites tälle äänestykselle oikeen.

 --πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ maanantai 11. toukokuuta 2009 23.18

Totesin, että tämänhetkinen äänestäjämäärä ei kelpaa vielä kunnollisen äänestystuloksen luontiin, joten laitoin lisää mainoksia käyttäjille. Toivottavasti kukaan ei pidä moista toimintaa epäkorrektina. --Smallmario.gifTraaniSmallmario.gif 12. toukokuuta 2009 kello 17.59 (UTC)
Missä vitussa se anaalin tai pinpin kuva on? --Idan (keskustelu | muokkaukset - {{#ec:Idan|}} muokkausta) 17. toukokuuta 2009 kello 08.25 (UTC)
Ei minulla nyt jokapäivä ole aikaa tulla täyttämään Protu-artikkeleita vulvan kuvilla (eikä ole tänäänkään.) --Smallmario.gifTraaniSmallmario.gif 18. toukokuuta 2009 kello 20.04 (UTC)

Mikä tää oli? Mikä tää juttu oli? Mikä oikein oli? Voisko joku vähän valottaa? Mikä tää? Tää? --Pullamössö 25. toukokuuta 2009 kello 13.07 (UTC)

Mikä jäi epäselväksi? --Smallmario.gifTraaniSmallmario.gif 25. toukokuuta 2009 kello 13.40 (UTC)

Saako vielä äänestää? Kuva 3 on mukavan kliininen. --Pesunöyhtä 25. toukokuuta 2009 kello 16.11 (UTC)

Jos tuo oli ääni kuvalle kolme, niin se kyllä ratkaisisi äänestyksen. Onko se siis vielä voimassa. Mitä sanoo Traani? Mitä tekee Sauni Niinistö? Onko tämä Batmanin loppu!?--Bluto--- 25. toukokuuta 2009 kello 16.15 (UTC)
Eikä ratkaisisi, pöljä. 5 ja 6 olivat finaalikaksikko. Kolmella olisi vain neljä pistettä vaikka Pesunöyhdän ääni laskettaisiinkin.

 --πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ maanantai 25. toukokuuta 2009 18.37

Näemmä.--Bluto--- 26. toukokuuta 2009 kello 09.01 (UTC)
Itseasiassa se vaikuttaisi. Ykkösvaihtoehto saa net kolme pistettä, kakkonen kaksi ja kolmonen yhden. Muutos olisi siis varsin radikaali. Jos joku jaksaa säätää uuden kuvan ja laittaa sen sivulle niin mikä ettei. Itse en jaksa. P.S:Sitten kun kuva on säädetty, niin jaksaisiko joku tehdä vähän uutta arvostelua. --Smallmario.gifTraaniSmallmario.gif 26. toukokuuta 2009 kello 11.08 (UTC)
Millä helvetin logiikalla? Ja mitenköhän silti vaikuttaisi vitosen ja kutosen taistoon? Miten oikeen lasket pisteet, veeteeäf?

 --πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ tiistai 26. toukokuuta 2009 22.25

Siis jos äänestän kolmosta, annan kolme pistettä kolmoselle. Jos laitan kakkosvaihtoehdoksi ykkösen, annan annan ykköselle kaksi pistettä. Jos asetan kolmanneksi kuvaksi kuvan 5, annan yhden pisteen kuvalle 5. Jos Pullamössö antaa yhden äänen kuvalle kolme, johtaa se siihen, että kuva kolme saa kolme pistettä lisää, jolloin yhteissaldo nousee peräti kuuteen pojoon, mikä on enemmän kuin yhdelläkään muulla kuvalla. --Smallmario.gifTraaniSmallmario.gif 27. toukokuuta 2009 kello 12.50 (UTC)
Nykyinen kuva on kyllä hyvä, kolmosta parempi. Ei täällä nyt mitään ääridemokraatteja olla, joten nyt jättäkäämme kylmästi huomioimatta Pesunöyhdän äänen. Kuva viisi olisi kyllä hyvä kanssa, kun siinä on tiettyä shokeeraavutta ja ronskiutta, puuttuvaa asennetta kuten NPOV jo hyvin ilmaisikin.

 --πLUOMA | etusivu / info / tuotanto / kysyπ keskiviikko 27. toukokuuta 2009 13.06

Arvosteluni on yksinäinen.--Bluto--- 26. toukokuuta 2009 kello 11.13 (UTC)
Tokihan sitä arvostelua voi kuvien kohdalta päivitelläkin... --Smallmario.gifTraaniSmallmario.gif 26. toukokuuta 2009 kello 11.22 (UTC)
Eivät päivitykset sille kavereja tee.--Bluto--- 26. toukokuuta 2009 kello 11.31 (UTC)
Ehkä sen pitäisi pukeutua trendikkäisiin vaatteisiin, kuten muidenkin arvostelujen. --Smallmario.gifTraaniSmallmario.gif 26. toukokuuta 2009 kello 11.33 (UTC)
Niin. Vien sen huomenna Jack & Jonesiin. Tai ehkä sen pitäisi ottaa osaa heikompien kiusaamiseen. Epätoivoisia vaihtoehtoja, mutta minkäs yksinäisyydelleen voi. Voi parkaa arvostelua.--Bluto--- 26. toukokuuta 2009 kello 11.33 (UTC)
Hei mikä tään homman nimi oli? Mistä oli kyse tässä? Tietääkö kukaan yhtään? --Pullamössö 26. toukokuuta 2009 kello 12.45 (UTC)