Flexopainajainen

Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Propanolihuurujen aiheuttamia valvepainajaisia.
”Se... on... euro... tunnilta... lisää... jos...”
~Flexopainaja

Flexopainajainen on liuotinhuuruinen, pelottava valveuni, jossa kilometreittäin erilaisia muovi- ja paperikalvoja sekä litroittain väriaineita muutetaan navetan kokoisella kojeella, eli flexopainokoneella värikkäästi koristelluksi tulevaksi jätteeksi.

Flexopainokone[muokkaa]

Flexopainokone muistuttaa erehdyttävästi kesken helvetillisen äänekkäiden industrial-ambient-teknoravien kaatunutta, pahasti alkoholisoitunutta Fortress Maximusta, jonka molemmissa päissä pyörii pahasti mittakaavavikainen vessapaperirulla. Aparaatin käyntiääni on tasainen, noin 120 desibelin jylinä, jota rytmittää säännöllisen epäjohdonmukainen kilahdusten, kolahdusten ja rynkytyksen kombinaatio.[1]

Flexopainaja[muokkaa]

Flexopainaja on flexopainokonetta operoitseva palkannauttija, jonka toimenkuva koostuu nenän kaivelusta ja työaikailmoitusten täyttelystä. Pitkään flexopainajana työskennelleen henkilön voi tunnistaa, johtuen vuosia jatkuneesta, asetaattien, propanolin ja etanolin[2] kanssa läträämisestä, harhailevasta katseesta, hitaista liikkeistä ja katkonaisesta puheesta.

Viiteet[muokkaa]

  1. Älä silti luule, että sen voi sekoittaa tuunattuun Toyota Corollaan. Flexopainokone voi syödä Corollan aamiaiseksi.
  2. Etanolialtistus syntyy yleensä vapaa-ajalla.


Atomic explosion - 1.jpg Tämä katastrofia käsittelevä tynkä saattaa räjähtää käsiin.
Voit auttaa Hikipediaa laajentamalla joukkotuhoa
.