Euroopan komissio

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Information.gif Tämä artikkeli ei ehkä ole paskaa, muttei se mikään loistavakaan ole.
Pienellä työllä tästä artikkelista saa sellaisen. Jatkokeskustelua keskustelusivulla.

Euroopan komissio on nimitys kyttyräselkäiselle ihmisryhmälle, jonka täysikasvuisten miesten keskipituus on alle 150 senttimetriä. Komission jäseniä kutsutaan komissaareiksi.

Seiska-lehden mukaan Keski-Euroopan komissaarit elävät asfalttiviidakossa. Komissaarit vaeltavat 20–100 yksilön ryhmissä pitkin omistamaansa aluetta ja elävät metsästämällä muun muassa antilooppeja, sikoja ja suomalaisia. Metsästysvälineinä käytetään asetuksia, päätöksiä ja direktiivejä. Lisäksi komissaarit kalastavat sekä keräävät sopimuksia, suosiota ja sieniä. Komissaarit pitävät kansaa jumalana, joka tarjoaa heille heidän tarvitsemansa hyödykkeet. Euroopan komissolla on läheiset suhteet Euroopan unionin alueella eläviin maanviljelyä harjoittaviin kyläihmisiin, joilta he saavat tukea.

Komissaarit käyttävät osan kansan antimista itse ja viskaavat loput roskiin. Eri alueilla Euroopan unionissa monilla komissaariryhmillä on pitkät perinteet yhteiselosta paikallisten maaanviljelijäryhmien kanssa. Tämä on jatkunut sukupolvelta toiselle ja muodostanut ajan mittaan monimutkaisen taloudellisen ja sosiaalisen toveruusverkoston. Euroopan komission kanssakäyminen kansan kanssa säätää kansan elämän eri osa-alueita, muun muassa poliittisen, uskonnollisen ja sosiaalisen elämän.Under construction.png Alla rakentamisen!
Tämä artikkeli on harvinaislaatuisen perseestä, koska se on keskeneräinen.
Ota rukkaset ja vasara käteen ja rakenna sitä hieman valmiimmaksi.