Etusivu

Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Tervetuloa Hikipediaan,

älyvapaaseen luulosanakirjaan, jonne kuka tahansa voi raapustaa.
Suomenkielisessä versiossa on 7 236 artikkelia.
Sisältää rutikuivaa ja liiankin yleistajuista juttua, koulupoikamaista tyhmää vitsiä ja vain sisimmälle piirille avautuvaa huumoria.
Cscr-featured.pngSuositeltu sivu
Halla-aho.jpg
Jussi Halla-aho, kannattajien kesken leikillisesti Mestari (s. 1971), on kielitieteilijä, islamologi, kulttuuriantropologi, slavofiili ja persujen kaupunginvaltuutettu sekä kansanedustaja (2011–2014) ja nykyinen europarlamentaarikko Helsingistä. Hän on tullut tutuksi Suomen kansalle värikkäistä mielipiteistään, jotka ovat keränneet uskollisen lukijakunnan hänen verkkopäiväkirjassaan, eli Internet-ajan uudiskielellä plokissa, Scripta – kirjoituksia uppoavasta lännestä (nimi viittaa ns. islamisaatioon). Halla-aho on niittänyt mainetta yhdistämällä alikehittyneen kommunikaatiokyvyn monologistrategiaan, jossa ei koskaan voi tulla sanoneeksi mitään faktisesti hölmöä: jos siitä ei tykättykään, se oli huumoria ja suurin osa muista vain saattoi itsensä naurunalaiseksi astuessaan halla-aholaisen ironian ansaan. Politiikan taiturina hän on kehittänyt asenteen, jossa kisa, jota ei itse voi varmuudella voittaa, on lähtökohtaisesti epäreilu.

Halla-aho on Internet-profeettana olemisensa lisäksi vapaa-aikanaan SS-upseeri, siis Suomen Sisu -nimellä tunnetun paramilitaristisen rattopoikakerhon ali-Führer, entisen johtajan Pekka Siitoimen muutettua pysyvästi kuun pimeällä puolella sijaitsevaan tukikohtaan.


Hyviä artikkeleita: 69  -  Asevelvollisuus  -  Fennomania  -  Julle Töhevän kolumni: Suomi nousee vain nussimalla  -  MC Vittumeitsi  -  Mannerheim oli homo  -  Microsoft Windows  -  Pidä sormi laatikossa  -  Teemu Mäki  -  Viikingit
Miten voit auttaa
UncleSamNoCare.jpg

Hikipedia tarvitsee elvytystä! Punainen linkki tarkoittaa sitä, ettei aiheesta ole vielä olemassa artikkelia. Sinä voit tuhlata jonkin verran kallista elämääsi Hikipedian laajentamiseen luomalla punaisten linkkien linkittämät artikkelit. Ainakaan seuraavista aiheista ei vielä ole artikkelia:

Jasser ArafatBahrainJames BondBurkina FasoDinosaurusBob DylanEtelä-AmerikkaF12 - Tove Jansson‏‎JuustoJääkausiKampelaLintuliskoMyanmarMörköKoalaKomoritMadridprofessori MoriartyPankkiPerinneruokaPilsnerPlaneettaPuntaRuotsin kieliSauronSikaTom SawyerTeekkariValasAntonio Vivaldi‏
Täsmennyssivut ja uudelleenohjaussivut, joiden aiheesta voisi tehdä myös varsinaisen artikkelin

Jos taas törmäät esimerkiksi satunnaisia sivuja selatessasi tylsään tusina-artikkeliin, ole hyvä ja tuo se ylläpidon tietoon merkitsemällä sivu rohkeasti parannettavaksi tai poistettavaksi kirjoittamalla artikkelin alkuun ”{{paskaa}}” (ilman lainausmerkkejä). Lisäksi voit parantaa parannettavia ja huonoja artikkeleita sekä laajentaa lupaavia sivuja ja tynkiä. Voit myös tehdä karhunpalveluksen pyytämällä artikkelia.
Syventäviä talkootöitä voi olla Ajankohtaista-sivun vasemmassa reunassa.
Kuinka promotoit Hikipediaa
Nuvola apps bookcase.pngAihealueita
P social sciences-lightblue.png Henkilöt

Diktaattorit - Filosofit - Idiootit - Ihmistyypit - Johtajat - Poliitikot - Säveltäjät - Sankarit - Tautiset

P history-lightblue.png Historia

Mytologia - Päivät - Sodankäynti - Tapahtumat

P literature.60px.png Kulttuuri

Elokuvat - Kirjallisuus - Media - Musiikki - Populaarikulttuuri - Taide - Televisio

P geography.60px.png Maantiede

Alueet - Kaupungit - Maanosat - Paikat - Valtiot

P physics.60px.png Tiede ja tekniikka

Arkeologia - Biologia - Fysiikka - Geotieteet - Kemia - Kielitiede - Matematiikka - Tietotekniikka - Tähtitiede

P religion-lightblue.png Uskonto

Epäjumalat - Jumalat - Profeetat - Uskonnot

P ps-lightblue.png Yhteiskunta ja politiikka

Ammatit - Aatesuuntaukset - Koulutus - Liikenne - Puolueet - Salaliittoteoriat - Valtiomuodot

88px-Question opening-closing svg.png Artikkelityypit

Artikkelit, joita ei ole julkaistu Wikipediassa - Horina - Houreiset sepitykset - Idioottimaisesti kirjoitetut sivut - Ikuisuusprojektit - "Laatuartikkelit" - Mitä vittua -artikkelit - Pelottavat artikkelit - Sivut, joilla on älyttömiä luokkia - Surulliset artikkelit - Tajunnanvirta - Tylsät sivut - Vouhkaus

Nuvola apps browser.pngAjankohtaista

Hikipedia Twitterissä

Hikinews-otsikoissa viime päivinä

18.08.2017 Espanjan kuningas korosti tasapuolisuutta Barcelonan terrori-iskun jälkeen
12.08.2017 Näin varustaudut apokalypsiin
25.07.2017 Ole edes oman kipusi herra: Näin viiltelet, jos sinulla on ranteet

Sähkeitä maailmalta

  • Terrorismi, Turku, Maksetut mainokset: Kaipaako poliittinen agendasi lisäpontta? Kihelmöitkö halusta päästä sanomaan muille, että "Mitäs minä sanoin" sekä saada uudenlaista näkyvyyttä täysin tuulesta temmatuille salaliittoteorioille? Tilaa nyt inhimillinen tragedia kotiovellesi! Kuljetus on huomaamaton ja kuolonuhrit taattuja. Jo tuhannet tyytyväiset asiakkaat vannovat tragedioiden voimaan mullistavien poliittisten ideoiden edistämisessä. Uskomaton uusi Social Media Bullshit® -ihmeaine mahdollistaa tragedian muovaamisen ihastuttavaksi poliittiseksi keppihevoseksi sekunneissa. Unohda jo suruajat ja turha hienovaraisuus! Toimi, kun ihmisiä on vielä teholla, ja saat kuuluisan nuorisopolitiikka-aktiivin suunnitteleman, erottuvan asukokonaisuuden kaupan päälle. Jos kiinnostuit, niin laita viestiä osoitteeseen [email protected] (19. elokuuta 2017)
  • Kansankirkko, Alt-church, Julkkisuutiset: Ajassa herkällä korvalla mukana pysyttelevä Suomen evankelis-luterilainen kirkko on valinnut uudeksi Helsingin piispaksi Teemu Laajasalon. Päätökseen päädyttiin demokraattisesti: yhä useampi pitää kirkkoa vitsinä, joten saman tien sillä voisi olla pelle johtajana. Valinta oli ajan hermoilla pysyvälle kirkolle vaikea, sillä Laajasalon lisäksi Helsingin piispaksi oli kansaa viehättävällä taalla kikkelivitsinomainen Hintikka. Piispanvaaleja pidettiin yleisesti provokatiivisina, sillä kampanjoinnin aikana ehdokkailta kysyttiin julmasti mielipiteitä esimerkiksi naispappien kohtelusta. Tässä mielessä vaalit olivat epäonnistuneet verrattuna edellisiin vaaleihin, joissa keskusteltiin asiapohjaisesti esimerkiksi siitä, miten yhtä vahvimmista ehdokkaista epäiltiin lesboksi ja samalla koko kansakuntaa peloteltiin helvetin tulella, jos nainen pääsisi piispaksi. (viite) (18. elokuuta 2017)
  • Terrorismi, Sivilisaatioiden kuolinkouristukset, 30-luku soitti, Paska: Virginian Charlottesvillessä valkoisten ylivaltalaisten viralliseksi hätätilaksi eskaloituneessa massamielenosoituksessa on loukkaantunut porukkaa, ja eräs noheva natsi tappoi yhden ajaessaan vastamielenosoittajajoukkoon. Näiltä aineksilta rakkautta tavoittelemalla puolivahingossa imperaattoriksi noussut seniili monilahjattomuus, jota kotimaisessakin politiikassa pari olemassaolontaidotonta hapentuhlaajaa ihannoi, kirjoitti uhrin omaisille postikortissa ”Sorry to hear what happened to your daughter. These hateful vehicle-pedestrian conflicts are sadly far too common in our country, on both sides. On both sides. The division has been going on for a long time, and it has to stop.” (viite) Alt-rightin tiedotusvälineistö on toisaalta tuonut esille, kuinka synnyttämättömänä eli absoluuttisesti arvottomana lutkana uhrin kuolema oli yleishyödyllinen tapaus. ”A Dodge Challenger is a fast car. Fat people like Heather fatty fat are slow, slow, slow”, löysi rotutietoisten jury lisäksi vapauttavaksi asianhaaraksi. (viite) Tällaisille arvoille Amerikkaa nyt koetetaan ottaa takaisin Steve Bannonin solakalla johdolla. (13. elokuuta 2017)
Lisää päiviä
Nuvola 64 apps filetypes.pngTiesitkö, että...
  • ...jos kaikki maailman pyykkipojat vietäisiin päiväntasaajalle, niin siinä olisi neekereillä ihmettelemistä?
  • ...valtaosa Valintatalossa nykyisin myytävistä tuotteista on peräisin 1950-luvulla Suomen ja Neuvostoliiton välillä tehdyistä laajoista bilateraalisista vastakaupoista, ja osa hyllyillä olevista tuotteista on valmistettu Ukrainan neuvostotasavallassa jo 1940-luvun lopulla?
  • ...kun sammakkoa suutelee, siitä tulee komea prinssi, mutta kun prinssiä suutelee, siitä tulee sika?
Cute skull fredrik holmq 01.svgViime aikoina poistuneita:
Drwnfish.gif

Rakkaamme
Rufus "Rahaa palaa koska sitä on"
Bormann,
nimim. ”Vasemman käden kolibri”

s. 21. lokakuuta 1930
k. 19. elokuuta 2017

Kuoli saatana AIDS-taudin harvinaisena sivuvaikutuksena.


Affektiolla muistaen puoliso ja ystävät, Minttu sekä Ville, lukuisat eksät, nyksät ja tuksat sekä marsu ja kissa


Ja jos se täällä alhaallakin soittaa sitä vempelettä, se saa sen ruumiinaukkoonsa, sano. – Eurydike

Some-profiilit suljetaan kuukauden sisällä.


Muut hankkeet
HikipediaWikiNotext.png Hiktionary.png Hikibooks.png Hikiopisto4.png HikiSitaatitWiki2Notext.png HikinewsWikiNotext.png Hikipelia5.png Hikiaineisto2.png
Hikipedia
luulosanakirja
Hiktionary
epäsynonyymisanakirja

Hikikirjasto
vapaita oppikirjoja ja oppaita
Hikiopisto
vapaa sisäoppilaitos

Hikisitaatit
avoimet potaattiviljelmät
Hikinews
uutispalvelu
Hikipelit
klikkausvaihtoehtoviihdepalvelu
Hikiaineisto
raaka-ainetta
Sisarhankkeet
Ανεγκυκλοπαίδεια-wiki.png
Nonciclopedia.png
HeLogo.ink.JPG
Wiki-da.png
HikipediaWikiNotext.png
Keinziklopdie logo.png
Valenciclopedia-wiki.png
Uncyclopedia
English
Inciclopedia
Español
Désencyclopédie
Français
Nonsensopedia
Polski
Φρικηπαίδεια
Ελληνικά
Nonciclopedia
Italiano
偽基百科
正體中文
Uncyclopedia.de
Deutsch
Ikkepedia
Norsk
伪基百科
简化字
Desciclopédia
Português
Eincyclopedia
עברית
アンサイクロペディア
日本語
Valenciclopèdia
Valencian
Oncyclopedie
Nederlands
Psyklopedin
Svenska
Hikipedia
Suomi
Unciklopédia
Magyar
Spademanns Leksikon
Dansk
Абсурдопедия
Русский
Keinziklopedie
יידיש
اونسایکلوپدیا
فارسی (Persian·Farsi)
لاويكيبيديا
العربية
Necyclopædia
Latina
Necyklopedie
A CzechBook
Neciklopedija
Српски
백괴사전
한국어
ไร้สาระนุกรม
ไทย
Hatsiklopedia
Malagasy
Absurdipēdijā
Latviešu
Nunyepedia
Asturianu
Butalopedija
Slovenščina
Necyklopedia
Slovenčina
Neciklopediju
Hrvatski
Neciklopedio
Esperanto
Unsaiklopedia
𐌲𐌿𐍄𐌹𐍃𐌺
Ikkepedia
Norsk/Nynorsk‬
Yansiklopedi
Türkçe
Neciklopedija
Bosanski
Juokopedija
Lietuvių
Oxypedia
Български
Ebatsüklopeedia
Eesti
Tolololpedia
Bahasa Indonesia
Pekepedia
Tagalog
Uncyclopedia
Philippine English

Etusivu on artikkeli- eikä Hikipedia-nimiavaruudessa (”Hikipedia:Sivun nimi”). Sotkiko Etusivu mielestäsi Hikipedian artikkelien ilmoitetun määrän? Kyllä? Ei? Osallistu keskusteluun ja äänestä!