Esko Valtaoja

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Esko Valtaoja ja lastenvaunut.
Spaceship.jpg VAROITUS!

UFOt tarkkailevat tätä sivua!
Varo, ettet joudu siepatuksi...

”Siitä tulee semmoinen lämmin, pörröinen olo, kun saa ihmiset suuttumaan.”

~Esko Valtaoja
Masonedu.jpg
Akateemiset oppiarvot
 1. Teletappi
 2. Mymmeli
 3. Professori
 4. Dosentti
 5. Tohtori
 6. Lisensiaatti
 7. Maisteri
 8. Kandidaatti
 9. Ylioppilas
 10. Opiskelija
 11. "Oppilas"
 12. Alioppilas

Esko ”Mitä biosfääristä niin kauan kuin on avaruusteknologiaa!” Valtaoja on pitkäpartainen mies, jolla on hassu ääni.

Peitetarina[muokkaa]

Esko Valtaoja syntyi vuonna 1951 Kemissä. Hän on toiminut Tuorlan observatorion johtajana ja on nykyisin Turun yliopiston tähtitieteen professori sekä filosofian tohtori ja Marsin sotavaltias.

Valtaoja on tunnettu agnostikko; toisin sanoen hän ei tiedä, onko Zeus olemassa. Valtaoja tiettävästi häpeää tätä suurta mustaa aukkoa sivistyksessään. Hän on nimittäin kosmologian tuntemuksessaan niin korkeissa sfääreissä, että voi toimia asiantuntijana missä tahansa muussakin aiheessa (esimerkiksi uskonto, politiikka, telepatia, teletapia).

Valtaoja on käynyt myös Suomen kouluissa puhumassa pehmeitä. Ainakin tietyissä lukioissa kuultiin 2010 viisaana vanhana miehenä kernaasti esiintyvää Eskoa, joka viilasi linssiin ihmisentaimia siitä, miten kaikki on menossa hyvään suuntaan käytännössä omalla painollaan, tuottaahan jatkuva talouskasvu todistetusti jatkuvaa parhautta ym. halla-aholaista aksiologiaa.

Valtaoja on solminut avioliiton kolme kertaa. Tietävästi kaksi niistä on päättynyt eroon, huolimatta siitä, että hänellä on valtava penis.[1]

Totuus[muokkaa]

Esko Valtaoja on horoskooppeja laativa, islaminuskoinen avaruusolio. Hän on yhteistyössä vihreiden liskomiesten kanssa ja kuuluu kansainväliseen UFO-salaliittoon Hän tietää totuuden mm. Juhan af Grannista, maailmanlopusta ja kuulennoista.[2] [3] Hän tapaa turruttaa ylikierroksilla käyvää tajuntaansa keskioluen, sekä mallasviskin voimin Jussi Vareksen kantakuppilassa, Apteekissa.

Eikä se peniskään niin valtava ole. Lähde?

Viitteitä ja luotettavia lähteitä[muokkaa]


Shemale.jpg Tämä henkilöä käsittelevä artikkeli kaipaa tukevampaa ruokavaliota.
Voit auttaa Hikipediaa syöttämällä artikkelin henkilölle lisäkiloja.