Esko Kurvinen

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Esko "Cuzco" Anton "Tšehov" Kurvinen (s. 6. lokakuuta 1952 Nivala) on oululainen insinööri ja kokoomuslainen yliluutnantti, mikä kertookin hänestä olennaisen. Hän kuuluu eduskunnan kalapuikkoviiksiprikaatiin kuvitellen ilmeisesti ihan oikeasti sellaisten näyttävän hyvältä. Kansanedustajana Kurvinen on toiminut vuosina 1999–2007 paremman tekemisen puutteessa. Hän ei asettunut ehdolle vuoden 2007 eduskuntavaaleissa, kun kumma kyllä Kokoomus ei näinkään nerokkaalle kyvylle saanut kahdessa kaudessa järjestymään mitään oikeasti vastuullisia hommia, ja sitä paitsi pihakin piti haravoida. Vuoteen 2011 mennessä piha oli haravoitu, ja niinpä Kurvinen asettui uudelleen ehdolle, ja hän meni ihme kyllä läpi, vaikka onkin tasan yhtä älykäs kuin eduskunnasta samalla kertaa pudonnut ministeri Suvi Lindén.

Kurvisen merkittävin saavutus kolmella kansanedustajakaudellaan on ollut käyttää parlamentin aikaa eduskuntakyselyyn siitä, miten voi olla mahdollista, että vapaassa maassa ateistit ja uskonnottomat saavat järjestäytyä yhdistykseksi, joka vastustaa kristinuskoa. "Miksi yhteiskunnassamme sallitaan laillisen yhdistyksen harjoittaa toimintaansa levittämällä yksipuolista toisen yhteisön, kirkon, vastaista tietoa", vaatii Kurvinen saada tietää. Vastaus saattaa löytyä jostain yhdistymisvapauslain tietämiltä, otaksuvat oikeustieteen asiantuntijat. Onkin enää vain ajan kysymys, koska tulee eduskuntakysely siitä, miten evankelis-luterilainen kirkko voi olla laillinen, kun sen pyhä kirja yllyttää vihaan ja väkivaltaan useita eri ryhmiä vastaan.

Kurvisen otaksutaan yhteiskunta-ajatustensa perusteella valmistelevan liitännäisjäsenyyttä Kokoomuksen itäisessä sisarpuolueessa Yhtenäisessä Venäjässä.

Ihan vain muistutuksena, että tällä epelillä oli n. 15 pitkän vuoden ajan valta tehdä Suomessa kaikkia ihmisiä koskevia lakeja. Miettikää sitä, jos ei uni tule.

Shemale.jpg Tämä henkilöä käsittelevä artikkeli kaipaa tukevampaa ruokavaliota.
Voit auttaa Hikipediaa syöttämällä artikkelin henkilölle lisäkiloja.