Hiktionary:E

Hikipediasta
(Ohjattu sivulta Ernu)
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Help-books-aj.svg aj ash 01.svg
Tervetuloa Hiktionaryyn, Hikipedian kadonneeseen sisarprojektiin, jonka tavoitteena on määritellä kaikki se, mikä olisi parasta jättää määrittelemättä.

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö *

E niin kuin epifenomenaalinen

Ederfiini

Efedriini on kamaa jota pirinistit rätkivät pirin puutoksessa.

Ehtoollinen

Ehtoollinen on ruokajuhla tai kommunistinen kokous, jossa keräännytään yhteen nauttimaan johtajamme eli Unsere fuhrer ruumista ja verta. Lyhyesti sanottuna jonkin sortin kommunistinen kannibaali häppeninki. Lähde?

Edesmennyt geenimanipulaatio

Edesmennyt geenimanipulaatio on evolutionaarinen ääri-ilmiö. Yksinkertaisimmin määriteltynä se tarkoittaa geenimanipulaatiota, jota toteuttavat tiedemiehet ovat epäkuolleita. Lopputulokset ovat yleensä lattean epäluovia verrattuna elävien ihmistiedemiesten harjoittamaan geenimanipulaatioon. Kuitenkin koska zombit eivät ole koneita eivätkä liioin ”äärettömiä kirjoituskoneapinoita” vailla tietoisuutta toimintansa luonteesta, miten ne muuten voisivat edes itsenäisesti hakeutua geenimanipuloimaan, silloin tällöin epäkuollut geenimanipulaatio tuottaa jotain ennalta-arvaamatonta, ei, vaan sittenkin jotain, jota elävä tiedeyhteisö, puhumattakaan geenimanipuloinnista liikesyistä kiinnostuneista tahoista taikka mainostajista, ei olisi keksinyt edes suunnitella, minkä se myöntää avoimesti ja oikeastaan välittömästi, ei tietenkään itse poikkeuksellisen zombikeksinnön hetkellä, vaan sanan kuljettua eläville.

Eeron pohkeet

taiteilian näkemys pohkeista

Nämä tarunomaiset aseet taoittiin hannuniitun vuoressa läkähdyttävän -69 asteen pakkasessa. Nuo uppoavat lihaan kuin nasta pyllyyn ja aiheuttavat kivuliaan orgasmin. Kuvaa näistä hirvittävistä tappokoneista ei ole vielä saatu mutta jos sinä olet sinun pitää soittaa itsellesi. Yhtään selviytyjää ei ole tiedossa mutta jos sinä joudut kohtaamaan nuo hirviömäiset pohkeet on olemassa yksi keino selviytyä. Tässä ohjeet selviytymis lääkkeeseen (joka sitten lopuksi syväjäädytetään ja tungetaan pyllyreikään).


Mamma Tigrun pohje soppa

200 l ydinjätteitä

300 l pickachun paskaa

95 dl suippumadonlakkeja

1 dl vehnää

1 dl ohraa

1 dl kauraa

10 dl mallasta

paketti hiivaa

1 kg hamppua

Efebofilia

Old enough to bleed, old enough for me

Viimeinen juurenpätkä avioeron ja maineen menetyksen vesiputouksenporstuassa erheen 15-vuotiaan hyvinkehittyneen tyttösen kanssa tuupattua virtaan. Et ole pedofiili. Valitettavasti et häpeältäsi enää lähesty naisia niin kauan kuin olet syntipukki kylässäsi – mikä saattaa loppua vasta kun muutat pois, kauas pois – etkä saa tietää, miten hekin olisivat vain seksuaalisesti otettuja (sanaleikki tarkoitukseton, kunnes se jälkikäteen päätettiin julkaista, vaikka kirjailijallanne ei olisi ollut siihen liian myöhäistä) siitä, että (niin he luulevat) pidät heitä parafiliasi mukaisesti teini-ikäisen näköisinä varreltaan. Ja vaikka joku vähemmän toikkaroiva saakin rauhassa sanoa, että voi Jeesus, vssshhhh (vetinen henkäys hampaiden läpi), etkö itse katso niitä yläastetta käyviä, että MMMHHH, niin hänelle kolmenkin porukassa, paitsi jossain pelottavassa seurassa, täällä vastataan kai aina: "En todellakaan, nehän vois olla minun tyttäriä/poikia." Mitään järkeähän siinä ei ole, koska homman juju, ratkaisevaa ja meidänkin kaikkien mielestämme, Sinä hyvä lukija, äärimmäisen merkittävää on, että ne ei kuitenkaan ole omia tyttäriä/poikia.

Egoistinen ekspressionismi

Liian vaikean asun antamista (expressio) sekavalle paskalle (ego). Kirjallisuudessa tarkoittaa älyttömän pitkiä, rasittaviksi aivopähkinöiksi taottuja virkkeitä, joiden "ajatus" "valkeni" kirjoittajalle sitä mukaa, kun hän kirjoitti. Egoistinen ekspressionisti ei osaa kirjoittaa muuten ja on erityisen tuhoisa ja vituttava päästessään ympäristöön, joka juuri ja juuri sallii maalailun eli antaa hänelle porsaanreiän, vaikkapa sivistyssanakirjaan.

Egomaanikko

Egomaanikot ovat vittumaisia ihmisiä, jotka ovat kiinnostuneita vain itsestään, itsestään ja itsestään, mutta joskus harvoin myös itsestään. Sen lisäksi jokainen egomaanikko on ainakin kerran elämässään yrittänyt (tosissaan) valloittaa maapallon. Mutta kaiken tuon lisäksi egomaanikoilla on helvetin huono itsetunto, ja he eivät siedä kritiikkiä. Aika vittumaisia jätkiä/muijia siis.

Ehdollinen

Ehdollinen on asia, joka tapahtuu, jos tapahtuu. Ehdollisen tapahtumiseksi tulee täyttää tietyt ehdot. Ehdollista ohjaillaan jos-ohjaimella, esimerkiksi helvetti jäätyy, jos Suomi voittaa Euroviisut, tai maailmanloppu tulee, jos kuu tippuu taivaalta. Tosin jotkin asiat, niin kuin maailmanloppu, ovat moniehdollisia. Eli monta tapahtumaa voi johtaa maailmanloppuun, ei vain kuun putoaminen. Itseasiassa moniehdollisia asioita lienee paljon enemmän kuin yksiehdollisia (toteutuu yhdessä, ja vain yhdessätapauksessa).

Eilen

Eilen unohdit mennä hammaslääkäriin ja oli aprillipäivä.

Eilishuomen

On se päivä, jolloin luet tämän tekstin.

Ei vois vittu vähempää kiinnostaa

Ei vois vittu vähempää kiinnostaa on tunnenihilististen homoseksuaalien kerho. Sen perusideana on olla kiinnostumatta yhteiskunnan alastomiin naisiin keskittynyttä yliseksualisoitumista. Se ei vastusta naisten objektisointia vaan aktiivisesti jättää sellaisen huomiotta. Näin yhteiskunnan arvot näyttäytyvät illuusioina. Homoseksusaalit kiistävät alastomuuden arvon ja liike käyttääkin kyynisyyttä ja laiskuutta tärkeimpänä ohjenuoranaan.

Ekaluokkalaiset

”Ekaluokkalainen, kävelee kuin nainen! Ämpäri päässä, takapuoli jäässä!”

~Tyräel Haara-Pallila väläyttää jälleen kerran oivaa huumorintajuaan.

Kun olet vanhempi kuin ekaluokkalaiset, olet varma, että olit ekalla luokalla heitä isompi. Ensiluokkalaiset voi tunnistaa erityisestä hitaudestaan ruokajonoissa peruskouluissa ja repusta, mikä on niin ylhäällä, että koskettaa hiuksia, sekä suojatiellä seitsemäntoista kertaa eri suuntaan katsomisesta ja pyöräilykypärän käyttämisestä, sekä "suloisesta" etuhampaattomasta hymystä.

Ekosoturi

Ekosoturi (joskus ekosotilas) hajoaa luonnossa. Ks. Sotilas.

Wiki-deathstar.png
Tosikoille ja heille, joita aihe lähemmin kiinnostaa, on Wikipediassa artikkeli ekosysteemipalvelut.

Ekosysteemipalvelut

Ekosysteemipalvelut ovat emeritusprofessori Mika Sekolan luoma teoria luonnonvarojen riistokäytöstä. Ekosysteemipalvelut voidaan jakaa 4 osaan: Seksipalveluihin, suuhoidonpalveluihin, palvelupuhelimiin ja hierontapalveluihin. Palveluiden erittely neljään osaan perustuu Sekolan omakohtaisiin kokemuksiin. "Ekosysteemipalvelut ja niiden taloudellinen arvottaminen" on yksi Helsingin yliopiston maa- ja metsätieteellisen tiedekunnan pääopintosuunnista. Emeritusprofessori Sekola on saanut oppinsa nigerialaiselta shamaanilta, joka myös majoitti hänet vuosina 1896-1905. Shamaanilta Sekola löysi ikuisen elämän lisäksi myös itsensä ja astui kaapista ulos vuonna 1906 matkatessaan Ruotsin kautta takaisin Suomeen. Palatessaan takaisin juurilleen Afrikkaan Sekola väitteli Nigerian yliopistossa vuonna 1920 ylipursimieheksi aiheesta "Sarvikuonot Euroopassa". Väitöskirjansa ansiosta Sekola sai töitä helsinkiläisestä yökerho Amarillosta. Eräänä iltana Amarillossa työskennellessään Sekola tapasi vaikeasti runneltuneen Sami Berä-ällin, joka sairasti pahamaineista "Autumn flu" -epidemiaa. Sekola majoitti Berä-ällin, joka oli menettänyt asuntonsa "Autumn flun" vuoksi. "Autumn flun" runtelema Berä-älli parantui sairaudestaan lopetettuaan juomisen. Sekola yhdessä Berä-ällin kanssa päätti perustaa Helsingin yliopistoon maatalous- ja metsätieteellisen tiedekunnan, ja pian sen jälkeen Helsingin yliopisto nousi Suomen ainoaksi huippuyliopistoksi.

Ekstrovertti

Ekstrovertti on kuin paska vitsi: keskustelit kenen tahansa kanssa mistä tahansa, niin aina jostain ilmestyy ekstrovertti ja pilaa tunnelman. Ekstrovertit ovat ihmisryhmä, joiden perimmäisenä tarkoituksena on ärsyttää muita ihmisiä turhalla höpinällä tilanteissa, joissa turhaa höpinää vähiten kaipaisi. Ekstrovertti myös kyselee sinulta jatkuvalla syötöllä kysymyksiä, joihin ei odota vastaustasi vaan siirtyy jo seuraavaan asiaan. Itä-Suomen yliopistossa on myös oma ekstroverttilinja osana antihumanististen tieteiden linjaa. Linjalla opiskellaan muun muassa keskeyttämistä, aiheenvaihtoa, kikatusta sekä "That awkward silence" -kommentin heittämistä aina, jos ekstrovertin monologi keskeytyy millisekunnin ajaksi.

Elefantti

Elefantti on mykkä norsu, joka joutuu kärsällä töräyttelyn sijaan elehtimään.

Elintaso

Siittimen paisuvaiskudoksessa olevan veren tilavuuden määrittelemä siittimen olomuoto, joka voi vaihdella lerpusta kankeen. Ks. myös erektio.

Elintärkeä

Elintärkeä tarkoittaa elintä joka on tärkeä, esimerkiksi maksa jota ilman et voi ryypiskellä tarhojen pihoilla ja hysteerisenä yrittää tappaa itseäsi muovipullon korkilla vetämällä ranteet auki. Elintärkeä tarkoittaa myös jotain mitä ilman et voi elää, esimerkiksi alkoholi on elintärkeää koska ilman sitä kuolet sen puutteeseen. Myös ala-elimesi ovat sinulle tärkeitä koska ilman niitä ei voi harrastella esiaviollista yhdyntää jonka seurauksena kuolet ennen avioliittoasi.

Elonmerkki

Eräänlainen sininen paise, joka muodostuu kanssakäymisestä Elon Muskin kanssa. Ei tule sekoittaa pedon merkkiin, jossa on sentään jotain siistiä.

Eläkeläinen

Termi eläkeläinen on lyhenne anti-ikärasistisesta ilmauksesta elinikärajoitteinen. Eläkeläiset ovat humpan sekä maahisten ystäviä. ”Humppaa taikka kuole” on Eläkeläiset-yhtyeen esittämä ratkaisematon dilemma. Muuten valitsisi kuka tahansa tietysti kuoleman, mutta Helvetissä voi sitten humppa soida. Paha paha. Yksikköönkin taipuva sana eläkeläiset on anagrammi sanasta lääkeseteli.

Elämänkerta

”Vuonna 98 tyhjensin Suomen pankin, jossa kuoli 13 ihmistä. Myin myös perheeni, ja aloin myydä aseita laittomasti Venäjän armeijalle.”

~Pete Toikkala (ote elämänkerrasta)

Elämänkerta on kirjoitus, jossa kerrotaan henkilön kaikki hienoimmat teot. Elämänkerta on suurimmalta osalta täyttä soopaa, mutta niitä kirjoitetaan vain huvin vuoksi.

Elämän tarkoitus

Ikuisuuskysymys jota jokainen on mitä suurimmalla todennäköisyydellä miettinyt joskus. Kysymykseen on kehitetty mitä erinäisimpiä vastauksia, siihen on ottanu kantaa mitä erinäisemmät tahot itse Jumalasta lähtien. Kirjallisuuskin on tarjonnut mitä erinäisimpiä ratkaisuja tähän mieltä polttavaan kysymykseen. Yksi jokaisen valistuneen henkilön tietämä ratkaisu on äärettömän epätodennäköisenä pidettävä 42.

Resepti: Kuupalliseen tietoisuutta sekoitetaan pari palaa syitä ja seurauksia. Päälle lorautetaan vielä tilkka toiveita ja annetaan hämmentyä rauhassa. Nautitaan sellaisenaan.

Em.

Edellä mainittu lyhenne em. tarkoittaa edellä mainittua, kuten edellä on mainittu.

Emacs

Emacs on Richard M. Stallmanin tekemä UNIX-ohjelma, joka on tullut tunnetuksi lähinnä aloittelijaystävällisyydestään. Sen käytettävyys perustuu hyvin pelkistettyihin ominaisuuksiin ja lyhyisiin näppäinyhdistelmiin. Nimi tulee sanoista Eighty Megabytes And Constantly Swapping.

Emätin

Hikipedian hauskin artikkeli, joka perustuu vuonna 1976 kerrottuun vitsiin. Vitsinkertojaa pidettiin tuolloinkin vajaamielisenä.

Encyclopedia Generica

Kun joukko ihmisiä kokoontuu miettimään nimeä tietoa aihealueesta x kokoavalle projektilleen, on lopputuloksena yleensä huisin oivaltava nimike, joka alkaa sanalla Encyclopedia ja päättyy kirjainmerkkeihin -ica. Hikipedian nimi ei noudata tätä muotoa, mikä kertoo siitä, kuinka luovia ja kekseliäitä ihmisiä sivustolle sen perustamisvaiheessa oli kertynyt. Koska kukaan ei ole myöhemminkään vaatinut nimeä muutettavaksi mainitun muotin mukaiseksi, on tästä mahdollista vetää johtopäätös, että Hikipedian käyttäjät ovat viisaampia kuin esimerkiksi Encyclopedia Dramatican käyttäjät.

End

End-näppäin nimensä mukaisesti lopettaa. End:iä painamalla voi myös päästä loppuun, joskin kukaan ei ole vielä ymmärtänyt, että miksi kukaan ylipäätään haluaisi päästä loppuun, oli se sitten maailmanloppu tai oma loppu.

Energiajuoma

Energiajuomat sisältävät, kuten nimikin sanoo, runsaasti liikaa energiaa ja ovat usein hyvin, hyvin radioaktiivisia sekä saastuttavia. Energiajuomat soveltuvat erittäin hyvin ydinvoimaloihin sekä ydinaseiden valmistukseen.Ydinaseetkin voidaan ampua Red Bullilla ja katsella sen kaunista lentoa. Energiajuomat tulivat tunnetuksi Tuhatvuotisessa sodassa, jossa Koalitio ja sen liittolaiset käyttivät sitä elvytykseen. Energiajuomista paras on ehdottomasti täysin TEHOttomaksi todettu "Ed Energy drink". Nykyisin Finnair on kehittänyt uuden tavan pelastaa pakkolaskuun joutuvan lentokoneen matkustajat. Jokaiselle jaetaan hätätilanteen tullen tölkki Red Bullia, koska se tunnetusti antaa siivet.

Energiajuomat ovat juomia, jotka on suunniteltu kahvin korvikkeeksi. Eli energiajuomat ovat piristäviä. Mutta niiden tekijöiden harmiksi kansa pitää yhä kahvista. Ihmiset ei suostu vaihtamaan kahviansa johonkin pissalitkuun.

Epis

Epis on lyhennys epistolasta. "Tää on niin epistolaa" ei kuulosta niin hyvältä kuin lyhyempi "Tää on epistä" tai pelkkä "Epistä".

Èpperglieëdjómme

Limburginkielinen substantiivi tai verbi. Merkitsee jonkin kuivumisen odottamista. Lähde

Eppu Normaali

Suomalainen juntti-pop-musiikin edelläkävijä, jonka laulut raikuvat Karjala-lippispäisten idioottien juntti-iltamissa. Voi kuinka me Eppunormaalinkuuntelukieltoa Suomeen kaivataan. Paitsi tietysti ne Karjala-Amikset.

Epäaito

Epäaito on asia, joka ei ole aito. Epäaitoja asioita on helppo löytää, esimerkiksi rantaleijonien kädessä on usein epäaito kello, löytyy tupakkaa josta on vähennetty nikotiini olemattomiin, löytyy kahvia joka ei sisällä enää kofeiinia, löytyy maitoa josta on poistettu laktoosi, kaljaa jossa ei ole alkoholia, eikä paistorasvoissakaan enää ole rasvaa kuin nimeksi.

Kaikista epäaidoin asia kuitenkin löytyy limonaadien maailmasta: Kaupoissa myydään pahanmakuisia limonadeja, joista on poistettu sokeri ja muu mikä limonadin saa maistumaan hyvältä. Näitä viallisia tuotteita joita tehtaat jakavat ilmaiseksi. Niissä lukee liite "free"(engl "ilmainen"). Minä katsoin! että ei haaskiolle menisi ja tehtaan ekologisuusarvo ja sitä kautta myynti ja tätä kautta tulot laskisi. Mutta mitä tekevät kaupat -pistävät hinnan näihin tuotteisiin. Eivät anna ilmaiseksi, vaikka erikseen kysyin.

Epähenkilö

Venäjän jääkiekkojoukkue ja jääkiekko yleensä Venäjän mediassa Sotshin Olymppiskisojen jälkeen; ei-olemassaolevaksi tehty (tavallisesti) henkilö.

Epäporkkana

Mitä tahansa muuta paitsi porkkana. Jos se on porkkana, se ei voi olla epäporkkana ja päinvastoin. Epäporkkana ei voi kuitenkaan olla eläin.

Erektio

Elintason nousu. E-rektionääri tarkoittaa sondia takapuolessa. Sen pakottaa Ronald Dump.

Erkku

Oik. Lawson, Ernest. Lempinimi Erkku. Vaikutuspaikka Oulunsalo, kuntaliitosten myötä uusi kotipaikka Espoo. Toilaillut menestyksellä Putous #7. ja Tupous #8. jaksoilla. Lawson on eräs ainut Pilvi Hämäläisen ohella, joka pitää huumorin korkeaa tasoa yllä edelleen. 8. sarjan jaksoilla esiintyy eräs, Oulun alueella viattomia enkelilapsia kovasti piinannut, Hilja Maidonjuottaja-niminen vanhapiika-opettaja (Vantaalta?). Erkun ei oikeasti olisi pitänyt mennä niin kauaksi, siis tuota hahmoa hakiessansa. Lähempi olisi ollut Limingassa. Erkku ei meinaa millään olevansa Kärpsy, sillä hän funtsi sen olevan liian spykoottista hälle...

Ernu

Erilainen nuori eli ernu. Monesti pahimmat angstaajat saavat tämän tittelin. Nämä mielenvikaiset japski-kawaii-heebot popittavat huoneessaan J-poppia, sen sijaan Jiirut rokittavat J-rockia. Ernun tunnistaa, kun heillä näkee pää täynnä pinnejä, raitapolvisukkia, pinkkejä röyhelöhameita, kengännauhoja kaulassa ja kiljumassa Kampissa Blipon edessä Japani-Suomea ja nyappya. Jonakin päivänä vielä ernut kuristetaan heidän eriparisiin raitasukkiinsa ja Hello Kitty- laukkuihinsa. Ernut angstaavat virtuaalimaailmassa ihmisille kuinka heitä hyljeksitään tajuttomien vaateyhdistelmien takia. He saattavat olla myös hyvin herkkiä, joten älä lähesty ernua ellei se ole pakollista. He tuhertuvat itkua sen jälkeen, kun ovat katsoneet animesarjaa putkeen viisi tuntia sen takia, koska heillä ei ole vinosilmiä niinkuin kiinalaisilla. Ernut ovat rasittavaa seuraa ja usein yksinäisiä sen takia koska piipittävät matkien j-poppia laulavien teinipoikien ääntä.


Esbo-info

Espoon kaupungin ruotsinkielinen tietopalvelu. Katso myös Omo-info.

Esinahka

Miehen anatomiaan kuuluva turha nahkainen – tai rosterinen (ennen alkuräjähdystä syntyneillä) ihonpalanen, joka kerää pölyä, nukkaa, nöyhtää ja muuta roskaa. Muun muassa juutalaiset ja islamilaiset poistavat tämän turhakkeen hellästi ja asianmukaisesti puudutuksen avulla likimain heti poikalapsen syntymän jälkeen. Muun muassa kristittyjen mielestä tämä on eettisesti väärin ja esinahan roskittumisen estämiseksi he suosittelevatkin niin kutsuttua alapesua. Tämä toimenpide suoritetaan päivittäin ja vaatii litran makean veden tuhlauksen, jonka katsotaan olevan eettisesti oikeampi ratkaisu.

ESP

ESP merkitsee kuulemma elektronista ajovakavuuden hallitsemattomuusjärjestelmää. Kirjainlyhenne tulee sanoista Ei Se Pelaa. ESP-järjestelmän tarkoitus on lisätä jännitystä muuttamalla kuljettajan aikomuksia ajotilanteissa.

Pelkistetysti ilmaistuna ESP on järjestelmä, joka estää autoa joutumasta täysin kuskin hallintaan. Käytännössä tämä tapahtuu käyttäen apuna pimeää energiaa ja sumeaa logiikkaa.

Esso

Esso on Ameriikkalainen huoltoasemaketju joka ei enää toimi Suomessa. Esso joutui vuonna 2008 myymään huoltoasemansa ABC-ketjulle, koska asiakkaat eivät enää käyneet Essolla, koska sieltä ei saanut boonuksia.

Et ole kirjautunut sisään

Se, ettei ole kirjautunut sisään tarkoittaa, että FBI alkaa vakoilla sinua nyt. Vaikka tämän sivun on kirjoittanut ihminen, joka ei ole kirjautunut sisään, ei se tarkoita että se olisi Hikipedian mielestä ikävävää. Tosin Wikipedian mukaan se on.

Etelä-Korean itsenäisyyspäivä

Etelä-Korean itsenäisyyspäivä(1.3)on päivä jolloin Etelä-Korea itsenäistyi .

Etelä-Suomen itsenäisyyspäivä

Etelä-Suomella ei ole itsenäisyyspäivää, koska se ei ole vielä itsenäinen.

Etelä-Saimaan norppaliitäjät

Etelä-Saimaan norppaliitäjät on lentoyhtiö, joka operoi enimmäkseen Savon, Karjalan ja Tallinnan lähistöllä. Tällä hetkellä yhtiöllä on yksi Cessna-pienkone, joita ohjaa kaksi saimaannorppaa. Ennen vuotta 2004 Norppaliitäjillä oli peräti kolme konetta, mutta näiden koneiden norpat eli kapteenit kuolivat lennon aikana, kun metsästäjä ampui koneen alas. Tämän vuoksi lentoyhtiö tekee suurimmaksi osaksi tilauslentoja. Lentoyhtiön päälentokenttä on Putoalivan lentoasema (IATA: PUM, ICAO: KRÄK). Lentoyhtiö on myös hankkimassa yhtä kuumailmapalloa, kunhan arpajaisten tuotot yltävät sille tasolle.

Etikettivirhe

Etikettivirhe tarkoittaa minkä tahansa pakatun elintarvikkeen/tavaran (kuten tonnikalatölkin, olutpullon, orjan) etiketissä olevaa virhettä. Virheitä voi olla esimerkiksi soijapurkissa, jos soijan tilalla lukee 'sonja'.

Tämä on järkyttävä virhe, ja yleensä etikettivirheeseen syyllistynyt henkilö tuomitaan kuolemaan. Yleisimmät mestaustavat näissä tapauksissa on muun muassa kivittäminen, ristiinnaulitseminen, harakiri ja kaikkein törkeimmissä tapauksissa anaalirangaistus.

ETWO

Estimated time of weak oxygen. Huppelin arvioitu alkamisajankohta.

Evankeliumi

”Evankeliumin merkitystä Tarja Halosen lasikaton tuhoamiseen ei saa väheksyä!”

~Sankaritar

Evankeliumi on täyttä totta. Usko se jo!

Evoluution kiemurat

On todisteita, että ankka ja hanhi ovat toistensa lähisukulaisia. Tämän ovat onnistuneet todistamaan mm. Carl Barks ja Don Rosa. Aku Ankka ja Hannu Hanhi ovat serkuksia, joten lisääntyminen onnistuu ristiin. Lisätodiste läheisestä sukulaisuudesta ja ristiinpanemisesta on Hannu Hanhen yritykset vikitellä Iines Ankkaa. Vikittelyn perimmäisestä tarkoituksesta ei ole todisteita joten emme voi olla täysin varmoja, onko tarkoitus lisääntyä vai huvitella. Huvittelu ei vaadi lähisukulaisuutta, mutta lisääntyminen vaatisi.

Eyewitness-dokumentit

Eyewitness-dokkarit on mahtavaa ajankulua jos on VHS-laitteet. Niistä löytyy (kyseenalaista) tietoa kaikenmaailman ilmiöistä ja asioista. Niissä on usein todella irrationaalisia lausahduksia, kuten "suuren pylvään paikkaa on vaikea havaita" keskellä ei mitään yhteyttä. Mahtavinta Eyewitness-videoissa on alkutunnari joka on tosi korni ja tarttuva ja jossa on kamala panhuilu. Näitä VHS:siä voi lainata kirjastojen lastenosastoilta (ainakin Rovaniemellä).

Eyewitness-dokumenttien aiheita ovat olleet ainakin Näkökyky, Lentokyky, Lammenrannat ja joet, Viidakot, Hirviöt ja luonnonkatastrofit, Sää, Kissat, Koirat, Norsut, Apinat, Hait, Liskot ja sammakkoeläimet, Puut sekä Kivet ja mineraalit.

Sisällysluettelo