Enkelit ja demonit

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Koska olet löytänyt tiesi tälle sivulle, on oletettavaa, että tiedät jo mistä tässä kansainvälisessä worstsellerissä on oikeastaan kyse. Jos et tiedä, tässä spoileri joka pilaa lukunautintosi täysin.

Juoni[muokkaa]

Teoksessa on meneillään ilkeä Juoni. Siihen liittyy pahvilaatikko johon joku CERNin nörtti on tunkenut jotain hiton "antimateriaa". Kukaan teoksen lukeneista ei tiedä mitä se on. Sen ymmärtämiseen tarvittaisiin kai nörtti. Juonessa on kyse jostain hiton ikiaikaisesta taistelusta Illuminatin ja katolisen kirkon välillä... Sitäkään ei ymmärrä kukaan, paitsi ehkä pölyisiä historiankirjoja nuuskiva nörtti. Tämä Illuminati-hommeli on sitten kuitenkin pöllinyt sen antimateriaa täynnä olevan pahvilaatikon ja meinaa posauttaa sillä koko Vatikaanin maan tasalle. Roope A. Ladoobilla ja hänen kanssaan roikkuvalla Vihtori Veeralla on kuitenkin jonkin verran aikaa estää se, koska teatraaliseen tyyliinsä Illuminatin palkkaama assassiini (eli hasiksen käyttäjä) on ajastanut boksinsa räjähtämään tasan keskiyöltä jolloin aivan sattumalta jumalatar Venuksen kuukautiset alkavat. Siitä kirjan nimi, Menkat ja Tamponit. Yllättämätöntä kyllä Roope ja Vihtori onnistuvat estämään tämän kauhean Juonen ja harrastavat sitten lopussa seksiä. Yhteenveto: Käsittämätön salaliittoteoria. Onneksi oli sentään sitä seksiä.

Yhteyksiä Totuuteen[muokkaa]

Teoksella on hyvinkin paljon yhtymäkohtia Totuuteen. Kaikki siinä olevat salaliittoteoriat ovat totta, koska Hikipedia sanoo niin ja Hikipedia on ylimmäinen Totuus. Kaikki tosiasioina esitetyt tosiasiat ovat todellisuudessa totta. Ja "totuudella" tarkoitetaan... valhetta. Mutta herra Dan Brown valehteli vain huijatakseen kaikkia kahdeksaa lukijaansa joten se on täysin hyväksyttävää. Lopullinen Totuus on 666.

Teoksen kirjalliset saavutukset & arvo[muokkaa]

Muuta paskaa[muokkaa]

Bully.jpg Tämä artikkeli on tynkä, joten isommat kiusaavat sitä.
Pidä pienemmän puolta laajentamalla artikkelia.