Elämän manuaali

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Information.gif Tämä artikkeli ei ehkä ole paskaa, muttei se mikään loistavakaan ole.
Pienellä työllä tästä artikkelista saa sellaisen. Jatkokeskustelua keskustelusivulla.

Elämän manuaali on pieni liuta elämän käyttöohjeita henkilöille, joilla ei ole elämää (ks. CS-tautiset tai WoWittajat). Tämä manuaali on luokiteltu huonoksi sivuksi, mutta sen tärkeyttä on silti turha kiistää.

Elämät[muokkaa]

Tässä pelissä on vain yksi elämä, joten käytä sitä harkiten. Sitä ei voi recoverata esimerkiksi jonkun level 60-Druidin taikalitkuilla, kuten esimerkiksi World of Warcarftissa voi. Elämäsi on hyvin hauras; toisin kuin Counter-Strikessa, se ei säily jos saat luodin vatsaan tai jos tiput katolta. Nämä ovat hankalia asioita oppia jatkuvan no-lifettämisen jälkeen, mutta ne on pakko oppia säilyttääksesi ainoan elämäsi. Elämä kuluu myös jos käytät huumeita, poltat marihuanaa tai nautit jatkuvasti virolaista viinaa. Kaikki edellä mainitut vahingoittavat elimiäsi, jotka ovat välttämättömiä säilyäksesi hengissä (säilyttääksesi elämäsi). Ikuisen elämän reseptiä onkin etsiskelty melko tiiviisti juuri näiden ongelmien ehkäisemikeksi.

Kuinka selvitä hengissä?[muokkaa]

Hengissä selviäminen vaatii ainakin seuraavia: ravintoa, ajanvietettä ja seksiä. Mikäli sinulta puuttuu jotain edeltävistä, hanki sitä välittömästi. Edellä mainittujen asioiden puute voi johtaa mielenvikaisuuteen tai kuppaan.

1. Ravinto[muokkaa]

Tämä on ravintoa.

Ravintona tunnetaan yleisimmin McDonald's-ruoka ja Coca-Cola. Molempia saa pikaruokaravintoloista ja muista hämäristä rötisköistä etenkin Helsingistä ja USA:sta. Ihminen tarvitsee tietyn kilokalorimäärän edestä ravintoa joka päivä. Huomioi kuitenkin että liika syöminen voi johtaa bulimiaan tai muihin yököttäviin tauteihin. Myös lihominen (amerikkalainen kansallistauti) voi seurata liiallisesta ahmimisesta. Ruokaa on kuitenkin muutakin kuin hampurilaiset. Ravintoa voi joko metsästää tai ostaa suoraan jostain pimeästä lähikaupasta. Metsästäessä tulee ottaa huomioon aseistuksesi ja riistasi tappamistehokkuus. Esimerkiksi sinun ei kannata yrittää tappaa Karhua voiveitsellä, sillä pullonavaaja toimii tässä tehtävässä paljon tehokkaammin. Jos taas päätät ostaa ravintosi, sinulla tulee olla tietty määrä maassasi käytettävää valuuttaa. Jos yrittää ottaa mitään väkisin, se tulkitaan varkaudeksi, ja sinut voidaan esimerkiksi raiskata takahuoneessa tai ampua takapihalla.

2. Ajanviete[muokkaa]

Ajanviete tarkoittaa tekemistä jolla poltat ylimääräistä aikaasi. HUOMIO! World of Warcraftin tai muiden vastaavien videopelien räknääminen ei ole suositeltavaa. Ne aiheuttavat nörttitautia. Hanki sen sijaan jotain inhimillistä tekemistä kuten urheilu, vaaniminen, tai jammuilu. Esimerkkejä edeltävistä ovat: hölkkäileminen ja paskalta haiseminen urheilukentillä, uiskenteleminen sylkisessä, häpykarvaisessa, kusisessa, hikisessä ja sontaisessa uima-altaassa tai vaikka metsästys. Vaaniminen ja Jammuilu ovat isojen ihmisten tekemisiä; niitä ei suositella alle 18-vuotiaille. Jammuilu tapahtuu istumalla Hiacessa päiväkodin edessä, tummennetuin ikkunoin.

3. Seksi[muokkaa]

Seksi tarkoittaa kahden olennon yhtymistä seksuaalisesti. Katso yksityiskohtia tästä: seksi. Ihmisillä seksi tarkoittaa käytännössä sitä että mies ja nainen hyppäävät samaan sänkyyn ja nyhjäävät siellä aikansa. Vähän niin kuin Simpsissä. Tosin hintit tai muut eläimet tekevät samaa mies-mies tai nainen-nainen mielessä. Seksituokion onnistumista voi panostaa nieleskemällä viagraa tai vaikka ekstaasia. Huomioi kuitenkin että ekstaasi on huume, ja se kuluttaa elämääsi.

Liikkuminen[muokkaa]

Liikkuminen tarkoittaa liikettä, jonka etenet tietyssä ajassa. Liikkuminen tapahtuu aluksi jaloilla. Jalat ovat ne kaksi pitkää tikkua jotka sojottavat siinä sukupuolielintesi ympärillä. Liikumista jalkojen avulla kutsutaankin jaloitteluksi. Jaloillasi voit myös juosta tai potkia porukkaa perseelle. Juokseminen tarkoittaa sitä että liikutelet jalkojasi hyvin nopeaan tahtiin. Juokseminen on vaarallista, koska voit kompastua ja kuolla helpommin kuin jos jaloittelisit. Loppupelistä voit käyttää erinäisiä kulkuvälineitä, kuten polkupyörää, mopoa tai vaikkapa autoa.

Muita äärimmäisen tärkeitä tekemisiä[muokkaa]

Vaikka edellä mainitut ovat tärkeitä, tiivistämme silti muutamia muita tärkeitä asioita tähän alapuolelle...

Hengittäminen[muokkaa]

Hengittäminen tapahtuu nenän tai suun kautta. Hengittäessäsi vedät ilmaa keuhkoihisi. Hengittämässäsi ilmassa saattaa olla esimerkiksei pierua tai koiran kusikusen tuoksahdusta. Kukaan ei varmasti tiedä, mitä ilmalle tapahtuu keuhkoihin menemisen jälkeen; ilma kun tuppaa aina haihtumaan aihetta koskevien leikkauksien yhteydessä. HUOMIOI, että jos unohdat hengittää, tukehdut, joka taas johtaa ainoan elämäsi menetykseen.

Räpyttely[muokkaa]

Silmämuniasi suojaa limainen kalvo, joka kuivuu pois, jos et räpyttele silmiäsi säännöllisesti. Räpyttelyllä tarkoitamme sitä, että availet ja suljet silmäluomiasi hyvin vikkelästi.

Pureskelu ja nieleminen[muokkaa]

Nämä tekemiset liittyvät syömiseen. Kun lohkaiset palan ravintoa suuhusi, sinun täytyy pureskella sitä. Pureskelun aikana ravintoosi sekoittuu sylkeä, eli klimppiä, eli räkää, joka liukastuttaa ruokaa (joka pysyy vatsassasi seraavat 3-5 tuntia) mukavasti. Pureskelu saa aikaan sen, että ruokasi muuttuu mössöksi suussasi. Jos et muista pureskella, tukehdut (katso ylempi) ja menetät ainoan elämäsi. Nieleminen taas on lähes yhtä tarkeää. Jotta ravintosi löytää tiensä vatsamatkalaukkuusi, sinun täytyy niellä räkäinen ruokasi aivan alas asti. Nieleminen tapahtuu kurkun lihaksilla. Muista niellä!

Masturbointi[muokkaa]

Liittyy seksiin. Masturbointi (latin. wanccus) tarkoittaa sitä että harrastat seksiä itsesi kanssa. Käytät siis erilaisia välineitä käsistäsi karhunrautoihin saadaksesi orgasmin (latin. laukeamus). Jos et wanncusta tarpeeksi usein, joko pääsi (naiset ja miehet) tai kiveksesi (yleisimmin vain miehet) räjähtävät. Kumpikaan ei ole suositeltavaa.

Piereskely[muokkaa]

Ajan mittaan suolistoosi kerääntyy niinsanottuja paskaoksideja, jotka reagoivat voimakasta hajua tuottaen suolissasi muhivan ilman kanssa. Jos et päästä näitä käryäviä kaasuja ulos peräaukostasi säännöllisesti, ne siirtyvät hitaasti ja varmasti vatsalaukkuusi, ja lopulta tuulahtelevat ulos suustasi. Toisin sanoen: jos henkesi haisee paskalta, et ole piereskellyt tarpeeksi. Ala siis farttailla oikein olan takaa heti nyt!