Hikipedia:Ehdota "ajankohtaista"-palstalle/arkisto

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Spiderweb 1.png

Gnome-fs-directory-visiting.svg Tämä sivu on arkisto. Älä muokkaa sivua, koska sisältö viettää ansaittuja eläkepäiviä eikä ketään kiinnosta (paitsi ehkä Indiana Jonesia), mitä täällä pölyn ja hämähäkinseittien seassa tapahtuu.
Tämä onEhdota "ajankohtaista"-palstalle -sivun arkistosivu. Älä siis lisää tänne aivoituksiasi, sillä täältä niitä ei kukaan konsanaan huomaa.


 • Chuck Norris aikoo palata elokuvien tekoon. Maailman yksinvaltiaana, kaikkien ennätysten haltijana, näyttelijänä, perseen potkijana ja vaikka minä muuna toiminut Chuck Norris on ilmoittanut syvän vittuuntumisensa kunnollisten haastajien yhtäkkiseen katomamiseen ja aikoo korvata tämän rikkomalla lavasteita. Hän on näyttelevä (itseään) elokuvassa Expendables 2, jossa esiintyy myös muita enemmän tai vähemmän kuuluisia henkilöitä kuten Syltty Tallikone,Artsi Mustaneekeri,John Travolta ja Bruce Willis
 • Islamistiryhmä Ansar al-Jihad al-Alari on tiputtanut Osloon uutispommin, jonka mukaan Allah on suuri. Ainakin 7 kuoli. Myöhemmin Norjalaisten sosiaalidemokraattien valtaamassa saaressa ammuskeltiin ja ainoa eloonjäänyt 32-vuotias Norjalainen uusnatsi nimeltä Anders Behring Breivik kertoi nähneensä itsensä Allahin riehumassa paikalla *tuntomerkit sensuroitu*. Tapauksen johdosta pääministeri Jens Stoltenberg lupasi luopua demokratiasta ja siirtää Norjan takaisin kansallis-sosialismiin.
 • Viikonlopun urheilutuloksia: Eurovision laulukilpailun finaalissa Suomen edustaja Paratiisin Osmo sai 57 pistettä: Suomen sijoitus 21:s. Eikä sen paremmin mennyt jääkiekon MM-kisoissakaan: Suomi sai finaalissa kuusi pistettä ja jäi toiseksi viimeiseksi... Hieman (ehkä) lohduttaa se, että Ruotsi jäi jääkiekon MM-finaalissa viimeiseksi. 16. toukokuuta 2011
 • Englannin kuninkaalliset häät: Prinssi William, Cambridgen herttua sai viimein omakseen Cambridgen herttuattaren. Tästä on hyvä jatkaa: Hänen isällään oli kaksi vaimoa (tähän mennessä). Ja kaikkihan muistavat historian tunneilta Englannin kuninkaan Henrik VIII:n, jolla oli yhteensä kuusi vaimoa. 30. huhtikuuta 2011
 • Finnair siirtyy kokonaan pilveen lennonvarauksissaan. Varaukset voi nykyään tehdä pilvessä kuin myös muuten päihtyneenä. Toistaiseksi vain lentokapteenilla on lupa olla pilvessä itsekin pilvessä.
 • Seurakuntavaalien alla oleva keskustelu on kiihtymäisillään koko ajan. Keskusteluissa Suomen papit ovat sanoneet, että kirkosta eroaminen on todella homoa ja homoseksuaalit väittävät Raamatun olevan vain punainen kirja.
 • Ylen keskustelua herättänyt homoilta on saamassa kulttisarja Star Trekin tapaan XXX-parodian. Pääosaa alustavien tietojen mukaan näyttelisi julkkispappi Mitro Repo, sivuosiin on kaavailtu mm. Jani Toivolaa sekä Pentti "Syväkurkku" Arajärveä. (16.10)
 • Kohukirja Pääministerin morsian on saamassa jatkoa. Kirjailija Sirkka Mertalan mukaan aineistoa on nyt tarpeeksi ja teoksen koostaminen alkaa jo loppukesän aikana. Kauppoihin Pääministerin toinen morsian saataneen aikaisintaan ensi keväänä.
 • Kaikkien suureksi yllätykseksi turve ei olekaan saasteeton, uusiutuva energialähde. Elinkeinoministeri Mauri Pekkarinen mukaan Tiedeakatemian tutkimus oli tsoukki. (17.6.)
 • Ruotsissa valmistaudutaan tulevaan hääjuhlaan perusteellisesti. Ensikertalaisia opastetaan ja koulutetaan täyttä päätä. Tulevan pronssipuolison Danielin vanhemmat ovat kuitenkin olleet linnassa jo monta kertaa, ja se on auttanut asiaa.
 • Kansainvälisesti laajalti puhuttu ruotsin kieli saa oppilaiden helpotukseksi pysyä edelleen pakollisena. Kokoomuksen puoluekokous olisi jo heittänyt ruotsin suomettumisen historian roskakoriin, mutta onneksi puheenjohtaja Jyrki Katainen päätti olla noudattamatta enemmistön tahtoa. (3.6.)
 • Kepulikonstaapelien kokouksessa on vihdoin saatu päätökseen Mauri-Paavo Pekkarinen-Väyrysen puheenjohtamisoikeudenkäynti. Kaoottisen prosessin jälkeen koko Suomen Keskusta on täysin sekaisin Marista. Ex-ulkoministeri Kanerva onnittelee tekstiviestein kaikkia alaikäisiä suomalaisia naisia Keskustan naistoiminnan jatkumisesta.
 • Kuluttajavahtikoira John Simpson on huolestunut hakkuukoneyhtiö Googlen toimintatavoista. Homerin ja Bartin painostuksesta Simpson on päättänyt esittää Yhdysvaltojen liitohallitukselle Googlen pilkkomista osiin reckefelleriaanisessa hengessä. Aiemmin on vastaavan uhan alla ollut ikkunanpesuyhtiö Microsoft, mutta se selvisi jättämällä Omenan aikoinaan syömättä.
 • Suurten puolueiden kisa kiristyy, koska Apple julkaisee piakkoin Ipadinsa. Tämä puolestaan kiristää Tiuran asemaa puolueloikkausjupakassa, koska Google on puolestaan havainnut verkkohyökkäyksiä Vietnamissa. Kaiken tämän vuoksi vartijat ja myyjät uhkaavat vuorokauden lakolla koko muuta maailmaa. Eli kaikki on sekaisin, mikä puolestaan kertoo normaalista asiaintilasta kansainvälisillä markkinoilla.
 • Suomalaisten ulkomaanmatkailu lisääntyi viime vuonna taantumasta huolimatta. Ruoho siis näyttää aina vihreämmältä aidan toisella puolen.
 • Janne Kataja on ilmoittanut muuttavansa Ranskaan. Voi harmi.
 • Pohjois- ja Etelä-Korean laivastot ovat uhitelleen toisilleen Keltaisellamerellä. Kim Jong Il haluaisi muutta meren Punaiseksi. Saudi-Arabia on jo ilmoittanut, ettei tahdo vinosilmiä kinastelemaan heidän merelleen.
 • Aamulehden mukaan Kirkko kouluttaa 3000 työntekijää internettiin, pääsyvaatimuksena on pieni koko. Vielä on ratkaisematta, kuinka työntekijät syötetään servereille.
 • Ruotsissa on odotettavissa suuria ruuhkia ja mellakoita marraskuussa, koska homoparit saivat vihdoin ja viimein luvan vihkiytyä kirkossa. Tämän seurauksena heti marraskuun ensimmäisenä yönä on odotettavissa Tukholman keskustassa "peppu-festivaalit", johon osallistuu myös Jari Sillanpää ja Marco Bjuström. Tapahtuman juontaa Mark Levengood...tuskaisen ja hikisen huudon odotetaan kuuluvan aina suomen rannikolle asti.
 • Kari Uotin vankeustuomio on peruttu KKO:ssa täytäntöönpanon vanhennuttua. Uoti pahoittelee, ettei ole useista ystävällisistä pyynnöistä huolimatta kiireiltään ehtinyt istua tuomiotaan, koska erinäisiä kahdella tuolilla istumisia on muutenkin niin paljon.
 • Kuolematon mietelause ajatusten Aurajoelta: Crimson Cherry Blossom: "Vastustan oikeuksien poistoa. Se, joka ei ole koskaan virheitä tehnyt, äänestäköön vastaan." CCB ei ole tunnetusti koskaan tehnyt mitään väärin.
 • Wikipedia-yhteisö on jälleen päättämässä Joonasl:n ylläpitäjän oikeuksien poistamista. Arvaa, kuinka päättyy tällä kerralla. Voita matka Wikipedian ihmeeliseen maailmaan.
 • McDonald's tarjoilee islamin perinteitä noudattavaa ruokaa. Allahin sekaantuminen pikaruokaketjun tuotantoon on aiheuttanut närää vapaa-ajattelijoiden keskuudessa.
 • Kolumbian presidentillä Alvaro Uribella on todettu sikainfluenssatartunta. 57-vuotias Uribe on toinen sikainfluenssaan sairastunut valtionpäämies. Epäillään, että hän olisi sittenkin harjoittanut liian intiimiä diplomatiaa venezuelalaisen kollegansa kanssa.
 • Itä-Aasian syksyinen sää puhuttaa taas länsimaalaisia.
 • Suomalainen ammattilaiskiipeilijä Veikka Gustafsson saavutti tavoitteensa valloittaa jokainen yli kahdeksankilometrinen vuorenhuippu nousemalla Gasherbrum I:lle ilman lisähappea. Hän kertoi ottaneensa viimeisen, ratkaisevan sisäänhengitysannoksen juuri ennen saappaitten jalkaan laittamista nousun aloitusvaiheessa ja puhaltaneensa hiilidioksidin vasta Kiinan puoleiselle rinteelle.
 • TV-sarja Lostiin perustuva uusi tositv sai pilottijaksonsa maanantaina 1. kesäkuuta. Ensimmäisessä jaksossa kilpailijoita kuljettanut Air Francen lentokone tiputettiin tuntemattomalle saarelle Atlantilla. Kilpailun voittajaksi selviytyy ensimmäinen elossa löydetty. Muutama kilpailija on jo karsiutunut ja äänestetty löydettäväksi.. kuolleena.
 • Lappuliisat saavat laittaa väärin pysäköityihin autoihin jatkossa ns. pyörälukot. Keskusliikennepoliisissa arvioidaan, että tähän tarkoitukseen tarvitaan vain pääkaupunkiseudulla päivittäin kaksisataa uudehkoa maastopolkuyörää.
 • WHO:n mukaan Meksikossa kehitetty Sikainfluenssa tapppaa tai zombifoi koko maailman väestön vuoteen 2012 mennessä. Hikipedian asian tuntiat suosittelevat hankkimaan pyssyt ennen kuin Z-päivä koittaa... (27. 09.)
 • Autourheilun B-luokassa Formula 1:ssä kuohuu jälleen. Bernie "the Setä" Ecclestone keksi pikku kokkeleissaan, että seuraavalla kaudella maailmanmestaruuden voittaa se, joka varikon edessä kusee pisimmälle. Jos kusemisessa päädytään tasatulokseen, voittaja on se, jolla on gp:issä eniten 5. sijoituksia. Jos tästäkään ei ole ratkaisijaksi voittaa se, joka on voittanut eniten kisoja tai what ever. "Loistojuttu, jos kausi lähtee päin vittua heti alusta, niin ehtii myöhemmin dokaamaan enemmän", kommentoi sääntömuutosta Kimi "Ilman jäitä -mies" Räikkönen.(27. 09.)
 • TÄNÄÄN VIETETÄÄN KANSALLISTA IDAN -PÄIVÄÄ!!!!! Boat-illusion.jpg
 • Talousvaikeuksissa rypevä General Motors on vedonnut Ruotsin valtioon, jotta nämä auttaisivat pelastamaan Saabin ahdingosta. Ruotsi totesi, ettei sillä ole varaa tähän. Syitä ovat myös, että Saab ei tuota ja maksaisi sata miljoonaa pelastaa se. General Motorsin mielestä ratkaisu olla pelastamatta Saabia vääristää kilpailua, sillä nyt jotkin oikeasti menestyvät autot saattavat kiriä sen ohi.
 • Journalisti Timo T.A Mikkonen arvosteli Ilta-Lehden haastattelussa kovin sanoin missikisoja. Mikkonen sanoi pitävänsä Suomen missikisoja aikansa eläneenä systeeminä, joka ei enää voi tuottaa kansainvälisen tason missejä. Timo T.A Mikkosen mielestä kaikki syy on nykyaikaisessa kotikasvatuksessa, mutta kuultuaan vaimonsa Nina Mikkosen kannan asiasta, hän päätti alkaa syyttää päiväkotikasvatusta.
 • Kokoomuksen puheenjohtaja Jyrki Katainen hämmästeli puolustusministeri Häkämiehen antaman lausunnon aiheuttamaa kohua. Häkämies oli ehdottanut Alexander Stubbia EU:n ulkoministerin tehtävään, vaikka vain pari viikkoa takaperin Ville Itälä oli kehottanut kaikkia tukemaan Olli Rehnin jatkopestiä laajentumiskomissaarina. Matti Vanhanen puolestaan osoitti syyttävällä sormella Kokoomusta ihan vain näyttääkseen siltä, että myös hän ottaa aktiivisesti kantaa poliittiseen keskusteluun. Tämän jälkeen Katainen toivotti kaikki tervetulleiksi kaapista ulos puhumaan avoimesti avoimeen maailmaan. Itälä koetti hyssytellä Kataista, ennen kuin tämä ehtisi sanomaan jotain vielä tökerömpää, kun taas Rehn ja Stubb sopivat ratkaisevansa kiistan pingisottelulla seuraavana lauantaina. Katainen teippasi Häkämiehen suun kiinni, ja Häkämies potkaisi Itälää munille. Vanhanen sen sijaan veti sormensa takaisin kaapin ovien välistä, laittoi korvalappustereot korvilleen ja jatkoi Ramonesin kuuntelua.
 • Koulupojan sytytin toi KARHUn kouluun. Saman oppilaan takia kutsuttiin poliisi, kun tämä otti ylimääräisen kalapuikon. Rehtorin mielestä on hyvä että koulu toimii ajoissa.
 • 23.01.2009 Belgiassa belgialainenhullu teki aamulla belgiat puukollaan kolmelle belgialaisvauvalle ja puolibelgiat kymmenelle mulle ja meni takaisin aamukahville. Belgialaiset poliisit pidättivät hänet kun hän oli hakemassa santsi kuppia.
 • Somaliyhteisö ja suomen skinijärjestö ovat päässeet viimein yhteisymmärrykseen KHO:n päätöksestä karkoitta kaksi somalimalinuorukaista takaisin "sinne minne ne kuuluvatkin". Molemmat osapuolet ovat yhtä mieltä siitä, ettei kahden miehen karkoittaminen riitä ratkaisemaan ongelmaa. Myös Somalian merirosvojärjestö on innoissaan uudesta työvoimatarjonnasta.
 • Viime aikoina kiinni jääneet ns. pyramidihuijauksiin syyllistyneet kansainväliset rikolliset ovat tunnustaneet, että myös Gizan pyramidit ovat osa heidän toimintaansa. Tämänkaltainen historiallinen huijaus on saanut tutkijat epäilevälle kannalle myös zikkurratujen suhteen. Suomessa asiasta on vasta nähty jäävuoren huippu.
 • Profeetta Paavo Mooses Lipponen sai ilmestyksen harmageddonista. Lopun päivät ovat käsillä.
 • Idols ohjelman juontajana parhaiten tunnettu Jani Toivola on tullut nyt lopullisesti Koopista ulos. Tämä tapahtui juuri ennen sunnuntaista finaalilähetystä ja toistui välittömästi sen jälkeen.
 • 23.11. Poliisiylipääjohtaja (sehruberfuhrer på deutsch) M.Paateron ehdotus oman poliisin nimittämisestä Suomen jokaiseen kouluun on otettu ainakin Nokialla innostuneesti vastaan. Koska paikallinen pienehkö automobiilinrenkaiden prässäämiseen ja paistamiseen erikoistunut yritys aikoi mailmanlaajuisen laman (=G.W.Bush&businesboys) seurauksena vähentää pyöreiden kumirenkaiden tuotantoaan ja pistää porukkaa kuutamolle paikkakunnan tunnetuista vesivaroista (achtung: sehr,sehr pahaa) nauttimaan, on tehtaalla otettu raikuvin hurraa-huudoin vastaan mahdollisuus lisätä ehkä perinteisimmän kumituoteen, poliisipampun valmistusta. Koska Paateron ehdotuksen pohjalta piakkoin perustettaneen 12967 uutta koulupoliisin virkaa, tarvitaan jokaiselle upouutuuttaan narskuva kahvallinen pamppu. Koska pamput kuluvat käytössä ja menettävät ahkerassa käytössä venyessä tehoaan, tarvitaan uusia pamppuja ainakin 187460 kpl/vuosi. Tämä työllistäisi koko tehtaan pamppulinjan (3,5 henkilötyövuotta)toistaiseksi. Uutisen yhteydessä huhutaan myös, että koulupoliiseiksi palkattaisiin pääasiassa maahanmuuttajia entisestä Jugoslovakiasta ja muualta itäisestä Euroopasta (Ex-Mordor).
 • John McCain julkaisi kirjansa 'Mein Kampf'.
 • Martti Ahtisaari sai Ruotsissa käydessään mukaan Nuudelin Rauhanpalkinnon. Martti sai Nuudelinsa monivuotisen laihdutuskuurin päättämispäätöksestä, kun Mara oli pistetty kalterien taakse liian monta kertaa hänen hyökättyään McDonaldsissa aterioivien ihmisten kimppuun yrittäen riistää hampurilaiset aterioitsijoiden suusta. MC Donaldin mielipidettä ei olla vielä saatu.
 • Jääkendon Euroopan mestaruusmittelöiden ensimmäisellä kierroksella ei yllätyksiä. Suomalaisittain mielenkiintoisin tapahtuma tapahtui Berliinissä jääkarhujen syödessä oululaituristin lemmikkikärpäset.
Suomallinen somali
 • Monikulttuurisen herrarodun uusin prototyyppi, suomallinen somali, on lähetetty värittämään Helsingin katukuvaa etnisellä virityksellään.
 • Käyttäjä Vvpeen perustama Järjestyksen Keskeinen Tyyssia (J.K.T.) niminen mikrovaltio julistautui itsenäiseksi suomesta ja nimeää Hikipedian kansalliseeppoksekseen!
 • Presidentti Haloska, pääministeri Vanhanen ja kovaääninen Tuppi nolasivat Suomen EU-huippukokouksessa riidellessään siitä, kuka saa istua Suomen edustajan pallille. Lopulta päädyttii siihen, että maan ulko- ja turvallisuuspolitiikkaa ei johdeta ollenkaan. Mahdollisen kriisitilan sattuessa valta jaetaan suojeluskuntain ja punakaartin kesken.
 • Slovenia aikoo tunnustaa Ahvenanmaan ja Närpiön itsenäisyyden, mistä onkin jo lähetetty Suomelle asianmukainen nootti Pro Patria- teeman lahjomattomassa hengessä. Alueiden miehitys on delegoitu paikallisille ruotsinkielisille asukkaille.
 • Helsingin yliopiston yhteyteen on perustettu huumetutkimus- ja jakeluosasto. Dosentuuria hoitaa tällä hetkellä väliaikaisesti yliopiston oma virkamies. Poliisi on aivan ekstaasissa tapauksen julkitulon johdosta. (3.9.)
 • EU on jäädyttänyt lähentymisneuvottelut Venäjän kanssa Georgian kriisin takia. Venäjä puolestaan on jäädyttänyt kansainvälisen ilmapiirin ja muistuttaa voivansa tulevana talvena jäädyttää myös Euroopan yhdellä kaasuhanan väännöllä. (2.9.)
 • Venäläisviestimien mukaan pääministeri Putin pelasti kuvausryhmän amurintiikeriltä tainnuttamalla pedon paljain käsin. Aiemmin Putin on kunnostautunut pelastamalla Venäjän hallintovirkamiehiä ja poliitikkoja median kynsistä tainnuttamalla tiedotusvälineet samalla tavalla. (2.9.)
 • Puolustusvälineyhtiö Patria lahjoi suurimman osan Slovenian valtionhallinnosta myydäkseen romunsa Ljubljanaan. Patriasta vakuutetaan, että kyseessä on poikkeustapaus, sillä tavallisesti lahjontaan turvaudutaan vain kehitysmaiden kanssa asioitaessa. Yhtiö on julkistanut uuden mainoslauseensa "Ubi male, ibi Patria". (2.9.)
 • Thaimaan pääkaupunki Bangkok on asetettu poikkeustilaan, tällä kertaa paikallisten mellakoitsijoiden eikä länsimaisten turistien takia. (2.9.)
 • Hirmumyrsky Gustav ei ole tiedotusvälineiden suureksi harmiksi aiheuttanut Yhdysvalloissa massiivisia tuhoja. (2.9.)
 • Olympiakisat päättyivät Kiinassa. Maan ihmisoikeustilanne heikentyi kisojen aikana, mutta tärkeintähän on, että Suomen mitalitavoite ylittyi. (25.8.)
 • VenäjäGeorgia-maaottelu on virallisesti päättynyt. Venäjä sai kultaa, Abhasia hopeaa ja Etelä-Ossetia pronssia. Georgia karsiutui alkuerissä. (25.8.)
 • Venäjän pres pääministeri Vladimir Putin rauhoittelee kansainvälistä yhteisöä ja vakuuttaa, että Venäjä ryhtyy sotilaallisiin toimiin ainoastaan eri mieltä olevia maita vastaan. (25.8.)
 • Yhdysvaltain presidentti George W. Bush on tehnyt tuen osoituksena vierailun Georgiaan, mutta ei millään löytänyt kollegaansa Mihail Saakašviliä Atlantasta. (25.8.)
 • Venäjän ja Georgian sota on asiantuntijoiden mukaan osoittanut, että Suomen täytyy edottomasti liittyä NATOon ja että Suomen ei missään nimessä tule liittyä NATOon ja että Suomen turvallisuuspoliittinen keskustelu on aika syvältä. (25.8.)
 • Tero Pitkämäki heitti pronssia Pekingin olympialaisissa. Tero Järvenpää ja Teemu Wirkkala heittivät vain keihästä. (23.8.)
 • Venäjän joukkojen vetäytyminen Georgiasta sopimuksen mukaisessa aikataulussa on viivästynyt, sillä venäläiset eivät ole ehtineet kerätä vielä riittävästi matkamuistoja. (19.8.)
 • Pakistanin presidentti Pervez Musharraf eroaa virastaan. Islamistifundamentalistit ovat raivoissaan, sillä nyt heillä ei ole enää painavaa syytä murhata häntä – ei niin että ko. porukka erityisen painavia syitä tarvitsisikaan. (19.8.)
 • Ruotsalaiset tutkijat ovat löytäneet koululaisten historian kirjoista vanhaa tietoa.
 • Georgian sota on alkanut laantua rauhanneuvotteluissa olleen Georgian presidentin jouduttua ammutuksi. Ranska on antautunut, vaikka siellä ei edes sodita. (16.8.)
 • Lauma salakuljettajia onnistui ylittämään Meksikon rajan. Mahdollinen syy saattaa olla vartijoiden käännääminen. (16.8.)
 • Hikipedia on juuri rikkonut 5 000 artikkelin rajan. (16.8.)
 • Georgian yritys ylläpitää "monikulttuurista" valtiota koki takaiskun, toinen niistä monesta kulttuurista päätti sittenkin hakeutua vielä suuremman imperiumin jalkoihin.
 • Kiinan olympiakisat kilpailevat mediahuomiosta VenäjäGeorgia-maaottelun kanssa. (12.8.)
 • Kolmas maailmansota on lähempänä kuin koskaan aikaisemmin Venäjän hyökättyä Georgiaan.
 • Sammon ryöstäjät jatkavat pakomatkaansa. Poliisin mukaan tekijät olivat 30-40-vuotiaita miehiä, jotka kutsuivat toisiaan Väinämöiseksi ja Ilmariseksi. Toisella ryöstäjistä oli yllään musta huppari ja toisella harmaa parta. (11.8.)
 • Suomen lehmät ovat voittaneet olympiakultaa ammunnassa Pekingissä. Eläinsuojeluyhdistyksen edustajan mukaan kyseessä on ensimmäinen kerta kun ammunnassa saavutetaan näin upea tulos. Aikaisemmin osallistuminen on ollut lähinnä satunnaista ammuskelua. (11.8.)
 • Koulut ovat taas alkaneet. Opiskelijat ovat lyöneet vetoa siitä, kuka voittaa Kelan tuen takaisinmaksuolympialaiset tänä vuonna. (11.8.)
 • Olympiasoihdun viimeiseksi jäävä matka alkoi. (7.8.)
 • Kiinan pääkaupunkia siistitään 8. elokuuta alkavia Pekingin olympialaisia varten. Vähävaraiset, roskat ja poliittiset ongelmajätteet poistetaan ilmaa pilaamasta. Ilmaoloista odotetaan muutenkin hyviä, sillä Pekingin kisat ovat kaikkien aikojen vihreimmät: jopa vesi on hohtavan vihreää. (5.8.)
 • Nobel-palkittu venäläiskirjailija ja neuvostojärjestelmän sekä vallanpitäjien kriitikko Aleksandr Solženitsyn on kuollut. Presidentti Medvedev ja pääministeri Putin odottavat kirjailijan muiston haihtuvan nopeassa aikataulussa. (5.8.)
 • Järkivaltioiden neuvottelut Iranin islamilaisen tasavallan kanssa eivät ole edistyneet asiatasolla. Iranin edustajat eivät ole suostuneet myönnytyksiin, vaan ovat alkaneet pidättää protestiksi hengitystään, mitä kuitenkin pidetään myönteisenä kehityksenä. (5.8.)
 • Maailman turhin televisiokanava Yle TV1+ on lakkautettu. Kanava oli sama asia kuin Yle TV1, mutta siihen perään oltiin laitettu +. Kanavan merkitys jäi ikuiseksi mysteeriksi. (4.8.)
 • Sotarikoksista syytetty Radovan Karadžić on saatu viimein kiinni. Hänet saarrettiin serbialaisella pellolla, jolla hän oli asunut vuosikausia linnunpelätiksi naamioituneena. (22.7.)
 • Guantánamo Bayn tukikohdassa on alkanut oikeudenkäynti Osama bin Ladenin entistä autonkuljettajaa vastaan. Hän on korkea-arvoisin Yhdysvaltojen kahdessa sodassa kiinni saamista terroristiepäillyistä. (22.7.)
 • Afrikan unioni vastustaa Sudanin presidentti Omar al-Bashirin saamaa kansanmurhasyytettä ja syyttää Haagin kansainvälistä rikostuomioistuinta "tyypillisestä länsimaisesta arvoimperialismista, joka ilmenee toistuvina yrityksinä propagoida ns. ihmisoikeuksista". "Miksi ette vain anna meille rahaa, niin kuin Kiinakin tekee?" kysyi närkästynyt al-Bashir. (22.7.)
 • Maailman maissivarastot ovat ehtyneet miljoonien television katsojien hamstrattua popkornia tulevan Iranin sodan varalta. (22.7.)
 • Kauppakeskusten määrä kasvaa Suomessa ennätysvauhtia. Pääministeri Vanhanen visioi, että pian koko maa on yhtä suurta kauppakeskusta, mikä tuo Keskustan jälleen keskustelussakin keskustaan. (22.7.)
 • Zimbabwen presidentti Robert Mugabe on keksinyt ratkaisun maata piinaavaan ruokapulaan. Ongelma ratkaistaan vähentämällä ruoan kuluttajia opposition keskuudessa. (4.7.)
 • Sampo Pankki on hiljalleen saavuttamassa Hikipedian nauttiman luottamustason asiakkaiden keskuudessa. (4.7.)
 • Adolf Hitlerin ruumis on nostettu ylös haudasta ja asetettu näytille berliiniläiseen museoon. Ruumiin tuonti museoon herätti kohua jo ennen ko. toimenpidettä, sillä jos museossa ryömii lattiatasossa, on mahdollista katsoa Hitleriä ylöspäin, mikä on puolestaan kielletty Saksassa lailla.(4.7.)
 • Kiinan ja Taiwanin välille avattu reittilentoliikenne on todellinen uutispommi. Kansainvälisten uutistomistojen mukaan kyseessä on todellakin matkustajien eikä sotilasteknisen materiaalin kuljetus.(4.7.)
 • Ruoan ja öljyn hinta nousee jatkuvasti, mutta sinua asia ei tunnu hetkauttavan, hra/rva/nti Minulla-on-aikaa-roikkua-kehnoilla-satiirisivuilla. Pah. (Kesätoimittajan katkera purkaus, 3.7.)
 • Venäjän ja Viron välille kehkeytyi diplomaattinen selkkaus Hanti-Mansian suomalais-ugrilaisten kansojen kongressissa, kun presidentti Dmitri Medvedev huomasi olevansa lyhyempi kuin kollegansa Toomas Hendrik Ilves. (3.7.)
 • EU:n puheenjohtajuus siirtyi Slovenialta Ranskalle. Presidentti Nicolas Sarkozy aikoo olla toimissaan aktiivinen. Hän suunnittelee lyövänsä vastustajat Marengossa, Austerlitzissa ja Jenassa ennen tullikiistojen sopimista Venäjän kanssa Borodinon kentillä ennen talven tuloa. (3.7.)
 • Mongolia ylitti kansainvälisen uutiskynnyksen, mikä on jo itsessään uutinen. (3.7.)
 • Pohjois-Koreassa maan ainoan ydinvoimalan jäähdytystorni räjähti 27. kesäkuuta. Yhdysvaltain hallitus kommentoi tapahtumaa sanoin: "Emme me mitään tehneet!". Ydinreaktori ei itsessään ole vaurioitunut, mutta ylikuumeneminen uhkaa voimalaa jäähdytysjärjestelmän tuhoutumisen vuoksi.
 • Espanja julistettiin jalkapallon EM-kisojen voittajaksi ennen loppuottelun alkamista
 • Zimbabwen presidentti Robert Mugabe sanoo olevansa valmis neuvottelemaan tarvittaessa maan opposition kanssa, mutta valittaa opposition haluttomuutta pysyä oppositiossa.
 • Suuret poliittiset puolueet kokoustavat parhaillaan. Keskusta on linnoittautunut Joensuuhun, Kokoomus Tampereelle. Sosiaalidemokraatit ovat huolestuneita tärkeiden perusalueidensa joutumisesta näin vaaravyöhykkeelle, ja vaatii yrityksiltä heti lisää vaalirahaa.
 • Sdp:n uudeksi puheenjohtajaksi on valittu Jutta Urpilainen. Erkki Tuomiojan mukaan kyseessä ei ollut pila, vaikka itse lukeutuu jo veteraanipoliitikoksi olematta silti pilalla.
 • Innovaatioyliopiston nimi on julkistettu; opinahjo on nimeltään Aalto-korkeakoulu. Nimivalinta ei lupaa hyvää ainakaan minkäänlaisen innovatiivisuuden kannalta. (30.5.)
 • Qatarissa solmittu sopimus on palauttanut Libanonin normaalitilaan. Maa sai viimein presidentin, jolla on perustuslain mukaan olennainen asema Hizbollah-järjestön harjoitusmaalina. (30.5.)
 • Islannissa on tapahtunut voimakas maanjäristys. Paikalliset ovat innoissaan siitä, että Islannissa ylipäänsä tapahtuu edes jotain. (30.5.)
 • Mielipidetutkimuksen mukaan kolme neljäsosaa suomalaisista uskoo poliitikkojen olevan ostettavissa. Jäljelle jäävä neljännes tietää asian olevan niin. (30.5.)
 • Zimbabwen kunnioitetun johtajan Robert Mugaben onnistuneen talouspolitiikan ansiosta jokaisesta zimbabwelaisesta on tullut nyt miljardööri. "Tähän ei ihan joka maassa päästäkään" kehuskeli Mugabe. Samalla Zimbabwen inflaatio ylitti miljoonan prosentin haamurajan.
 • Viime eduskuntavaaleihin osallistuneiden ehdokkaiden vaalirahoituksessa on ilmennyt epäselvyyttä ja useita poliitikkoja epäillään lain väljästä tulkinnasta. Monen heistä on nähty myös puhuvan kännykkään ajaessaan autoa. Lainlaatijat ovat innoissaan huomatessaan, että heidän on näin onnistunut saattaa poliitikot kansan tasolle.
 • Teräsbetoni suoriutui Euroviisujen finaaliin Belgradissa. Heti esityksen jälkeen paikalliset heimot ratsastivat paikalle ja huusivat "Täällä!Täällä!"
 • Suomi on voittanut pronssia jääkiekon MM-kisoissa. Joukkue valetaan Senaatintorilla pronssipatsaaksi heti kotiinpaluun yhteydessä ja sen ympärille istutetaan Koivuja.
 • Jääkiekon MM-kisat ovat alkaneet Kanadassa. Uuden pelaamissysteemin mukaan ylivoimainen suosikki Venäjä pelaa ns. kolmoisotteluita. Tänään on vuorossa ottelu Sveitsi-Valko-Venäjä.
 • Sadat ihmiset ovat marssineet eri puolilla Suomea kannabiksen laillistamisen puolesta. Helsingissä noin kolmesataa ihmistä osallistui ns. hamppumarssiin. Tämä hampunvalmistajien tempaus herätti suurta närää keinokuituköysien valmistajien keskuudessa. Heidän mukaansa kyseessä on keinotekoinen yritys saada hampputuotteet näyttämään luonnollisilta.
 • Jääkiekon MM-kisat 2008 saivat alkunsa Kanadassa. Teemu Selänne uskalsi lähteä mukaan, koska Ruotsilla on mukana surkein miehistö vuosiin, joten kotikisojen 2003 tapaista romahdusta tuskin nähdään. (3.4)
 • Vapun juhlinta on työllistänyt poliisia ja hätäkeskuksia. Helsingin poliisilla tehtäviä on ollut viidenneksen enemmän kuin viime vuoden vappuna. Poliisissa ollaan iloisia lisääntyneen ylityökorvauksen vuoksi, ja ollaan jo laatimassa ehdotusta, että vappua pidennettäisiin samaan tapaan kuin meteorologit pidensivät viime vuoden marraskuun säätä aina kevääseen 2008 asti.
 • Ilmaston lämpeneminen tuo Suomeen uusia hyönteislajeja. Suomalaiset tuntevat sen vielä nahoissaan, sillä uusien hyttyslajien pistot aiheuttavat vanhoja verenimijöitä voimakkaamman reaktion. Toisaalta suomalaisilla on jo runsaasti kokemusta horneteista ja muista taivaalla pörräävistä herhiläisistä jo monen vuosikymmenen ajalta.
 • Uusi iloinen teatteri on viellä kolmekymmentä vuotta täytettyäänkin uusi. (25.4.)
 • Pääministeri Vanhasen mukaan urheilu ja politiikka on pidettävä erillään, minkä merkkinä hän aikoo osallistua Pekingin olympialaisten avajaisiin Suomen poliittisen johtajan ominaisuudessa. (25.4.)
 • Genetiikan tutkijoiden mukaan ihmiset olivat kuolla sukupuuttoon 70 000 vuotta sitten. Niin ei kuitenkaan käynyt, ja sen jälkeen maailmanhistoria on ollut yhtä alamäkeä. (25.4.)
 • Kokoomuksen pj Jyrki Katainen syyttää oppositiota härskistä toiminnasta. Oppositio vastaa, että viime aikojen pahimmat härskiydet ovat tulleet ulkoministeriöstä. (25.4.)
 • Autoyhtiö Fordin tulos oli odotettua jyrkemmässä ylämäessä tilivuoden ensimmäisellä neljänneksellä. Ylämäestä selviytymiseksi pääjohtaja ilmoittaa, että uusiin automalleihin asennetaan ykköstä pienimpi ns. alivaihde.
 • Matti Vanhanen ja Slovakian Paska kohtasivat!
 • Espanjassa on sattunut vakava bussiturma, joka johtui siitä kun joku spurgu päätti ohittaa bussin pientareen puolelta. Traagisin seurauksin. (21.4.)
 • Hewa Bora Airwaysin lentokone on syöksynyt maahan Nigeriassa. Nigerian hallitus on huolissaan tilanteesta, jossa Nigerian lento-onnettomuuksien määrä on vähentynyt puolella. (10.4.)
 • Sijoitusklubi WinCapitaan on sijoitettu poliisin tietojen mukaan ainakin 69 miljoonaa euroa. Sijoitusklubi on sittemmin kadonnut, mutta vielä ehdit sijoittaa luotettavaan Hikipediaan. Jopa 10 000 prosentin tuotto sijoitukselle jo kahdessa kuukaudessa! Toimi heti! (10.4.)
 • Olympiasoihdun matka aiotaan korvata helpommin hallittavalla ja vähemmän huomiota herättävällä tikku- ja sytkäriviestillä. (10.4.)
 • Sampo jauhaa nykyisin asiakkaidensa kärsivällisyyttä. Pirstaleiksi. (10.4.)
 • Lontoon Heathrow'n lentoaseman uusi terminaali on avattu. Ensimmäinen kone saapui puoli tuntia etuajassa, mutta onneksi elektroninen matkatavarahihna pelasti päivän ja matkustajat joutuivat odottamaan kolme tuntia matkatavaroitaan. (7.4.)
 • Zimbabwen vaalien ennakkosuosikki on kokemusta edustava presidentti Robert Mugabe, 84. Kulujen karsimiseksi ja inflaation vuoksi äänestyslippuina käytettiin 50 000 Zimbabwen dollarin seteleitä. (1.4.)
 • Joku pieni maapläntti jossain Serbian tienoilla nimeltä Kosovo itsenäistyi, vaikkei kukaan jaksanut laittaa sitä tänne. (17.2.) Uutisen olisi pitänyt olla jo (4.3.)
 • New Yorkin kuvernööri Eliot Spitzer on käyttänyt jopa 50 000 euroa The EMPERORS Club VIP:n seksipalveluihin. (13.3)
 • Taiwaniin on valittu uusi presidentti, vaikkei se kuitenkaan muuta sitä tosiasiaa, että Kiinan tasavalta ei koskaan enää palaa. (vittuako väliä)
 • New Yorkin filharmonikot ovat käyneet liennytyshenkisellä konserttimatkalla Pohjois-Koreassa. Matkan aikana paljastui yllättäen, että ohjelmistossa olleet Wagnerin, Dvořákin ja Gershwinin teokset onkin todellisuudessa säveltänyt ihmiskunnan historian suurin nero, rakastettu johtaja Kim Jong-Il. (29.2.)
 • Venäjällä järjestetään presidentinvaalit. Tsaarina jatkaa kuitenkin Vladimir Putin. (29.2.)
 • Suomi siirtyy lopullisesti digiaikaan. Odotettavissa on yleistä riemua ja juhlintaa, kun tunkkainen, vanha maailma jätetään lopullisesti taakse. (29.2.)
 • Kuuban jefe Fidel Castro, 81, ilmoittaa siirtyvänsä syrjään ja antavansa tilaa nuoremmilleen, kuten veljelleen Raúlille, 76. (19.2.)
 • Itä-Timorin presidentin José Ramos Hortan murhayritystä pidetään pikkuvaltion epätoivoisena yrityksenä saada kansainvälistä julkisuutta. (13.2.)
 • Ranskan parlamentti on hyväksynyt EU:n perussopimuksen, josta kansa äänesti väärin vuonna 2005. (8.2.)
 • Espoossa on ollut tulipalo. Suomi riemuitsee ja juhlii.
 • Rajuilma on tappanut ihmisiä USA:ssa ja presidenttiehdokkaat Hilary Clinton ja Barack Obama ovatkin jo paikalla auttamisen varjolla ääniä kalastamassa.
 • Lihavat ovat muodissa 20 vuotta normaalipainoisia edellä kertoo mtv3:n aamulähetyksessä ollut lääkäri.
 • Saksalaiset ovat vihdoin tajunneet saman asian, jonka Stalin huomasi jo 1940-luvulla, ja todenneet, että saksalainen kuri ei riitä saksalaisten aisoissa pitämiseksi, vaan tarvitaan Siperian opetuksia, jotta saksalaisista kasvaisi henkisesti kunnollisia ihmisiä. Ihan tosi.(18.1.)
 • Pääministeri Matti Vanhanen on vierailulla Yhdysvalloissa, missä hän on tavannut mm. varapresidentti Dick Cheneyn ja Microsoftin Bill Gatesin. Molemmat ovat olleet tapaamisista mielissään, sillä Vanhanen on todiste siitä, että maailmassa on vielä heitäkin tylsempiä henkilöitä. Kalifornian kuvernööri Arnold Schwarzenegger sen sijaan oli tapaamisesta harmissaan huomattuaan puhuvansa vielä tönkömpää englantia kuin Vanhanen. (17.1.)
 • Yhdysvaltojen presidenttikisa pääsee toden teolla vauhtiin New Hampshiren esivaalien myötä. Tähän asti vahvoilla demokraattipuolella ovat olleet Hillary Clinton ja Barack Obama, sillä he pystyvät naiseutensa ja ihonvärinsä avulla vetoamaan amerikkalaisten huonoon omatuntoon. Asiantuntijoiden mukaan USA:n 44. presidentti on kuitenkin republikaanien Mike Huckabee. Hänellä on nimittäin tukijoukoissaan Chuck Norris, joka ei tunnetusti kämmää. Ikinä. (8.1.)
 • George W. Bush lähtee Lähi-idän kiertueelle. Tällä kertaa hän jättää poikkeuksellisesti armeijan kotiin. (8.1.)
 • Britney Spears on ilmeisesti tehnyt jotakin. Kaikesta päätellen kyseessä on länsimaiden perikato. (8.1.)
 • Uusi vuosi tuli ja heitti kondomin roskakoriin.
 • TV-luvan maksajien rajun vähenemisen vuoksi Yleisradio on päättänyt lopettaa toimintansa vuoden 2008 kuluessa. Vain ruotsinkieliset radiokanavat jäävät toimimaan lahjoitusvaroin. So fucking what?!1(3.1.)
 • Kenian presidentti Mwai Kibaki on julistautunut Kenian presidentiksi. Oppositioon jäänyt oppositio on julistanut heimonsa kulttuurin mukaisen sisällissodan. (2.1.)
 • Uudenvuodenaattona pääsevät lapset ja lapsenmieliset taas irroittelemaan ruumiinosiaan ja polttamaan taloja! Kaikki mukaan!
 • Ruotsin Autonimiseen Kauppakuningaskuntaan perustettiin jo 754. Ikeå-liike.
 • Wikipedian suunnitelma Hikipedian tuhoamiseksi on epäonnistunut8 497. kerran. (27. 09.)

¤Suomen pariairosoutajien tie "tyssäsi" airoparin hukkumiseen Peginkissä.

 • Crimson Cherry Blossom on ehkä sokeutumassa Hikipedian vastuulliset muokkaajat ovat keräämässä kolehtia jotta CCB saisi opaskoiran avuksi muokkaamaan wikipediaa jotta sen taso nousisi.
 • Heimopäällikkö Hamid Karzai on valittu uudestaan presidentiksi jossakin päin maailmaa ja samalla YK:N rauhanlähettilääksi. Karzain vaaliteema oli "poltellen rauhaan".
 • Intiassa on muodostunut suuri ongelma siitä, että väestö alkaa olla ylipainoista, kasvaneen talouden takia. Ratkaisuksi on ehdotettu Intian uudelleenliittämistä Ison-Brtitannian siirtomaaksi.

 • Tilanne Irakissa on rauhoittunut siinä määrin, että Turkki on uskaltanut käynnistää hyökkäyksen maan pohjoisosiin. (17.12.)
 • YK:n ilmastokokous Balilla saavutti viime hetkellä merkittävän läpimurron, kun keskustelua päätettiinkin jatkaa. Kokousvaltuuskunnat ovat palanneet suihkukoneilla kotimaihinsa juhlimaan saavutusta. (17.12.)
 • Venäjän armeijan esikuntapäällikkö, hämmästyttävästi Ernst Stavro Blofeldin näköinen kenraali Balujevski varoitti, että Yhdysvaltain suunnittelema ohjuspuolustusjärjestelmä saattaisi aiheuttaa Venäjän automaattisen vastahyökkäyksen. Asiaan saattaa vaikuttaa se, että Balujevski on ollut koomassa 70-luvulta lähtien. (17.12.)
 • Somalia on tekemässä täydellisen romahduksen maailmanennätyksen. Arvioiden mukaan kyseessä on jo ainakin kolmas kerta 15 vuoden sisällä. (17.12.)
 • EU:n uusi perussopimus on allekirjoitettu Lissabonissa. Sopimus varmistaa unionin toiminnan jatkumisen yhtä tehokkaana ja yksimielisenä kuin tähänkin saakka. (17.12.)
 • Wnb-hoppari Aleksi "Allu" Vähäpassi on voittanut Nelosen megamenestysohjelman Talentin. Hän hurmasi tuomariston uskomattomilla sylkemisääni taidoillaan ja katu-uskottavalla elehtimisellään. Voittajan sukunimi on peräisin pakolaisselkkauksista Suomen rannikolla.
 • Trooppinen sykloni Sidr surmasi yli 2 300 ihmistä Bangladeshissa. Suomen valtion johto kommentoi asiaa: "ei hätiä mitiä; ihmiset eivät kuolleet suomalaisen koulukiusatun takia, siellä ei ollut suomalaisia, siellä kuoli niin monta ihmistä, ettei tällainen pieni suomalainen sitä edes yritä näin valtionsa 90-vuotispäivän äärellä ymmärtää, eikä edes Iltalehti uutisoinut asiasta. Ei mitään mikä tekisi hallaa Suomen egolle *Khöhömr*... Mikä koskettaisi suomalaisia niin läheltä, että pitäisi esittää surunvalittelunsa oman maineensa ylläpitäm... öhm, tarkoitan siis että ei kerrassaan mitään mihin valtiolla olisi resursseja ottaa osaa tai auttaa, ei mitään mistä uutisoiminen ei veisi liikaa apurahoja suomalaisien jalkapallostadionejen kunnostamisesta." (15.11.)
 • Hikipediassa on tällä hetkellä 7 168 sivua ärsyttämässä adressien perustajia ja koulujen rehtoreita. (27.09.)
 • Wikipedia oikeusjutun alaisena; artikkelin Jokelan koulusurmat alkuun lisätty malline aiheutti närää tekstillään "Tämä artikkeli tai osio kertoo meneillään olevista tapahtumista - tiedot saattavat muuttua huomattavasti ennen ampumavälikohtauksen päättymistä." Wikipedian käyttäjät ovat joutuneet epäillyiksi rikokseen yllyttämisestä, ja kuulustelut alkavat huomenna. Kun epäilyt oli esitetty, käyttäjä ML poisti mallineen, varmistaakseen, ettei kukaan enää ota vaikutteita ([1]). (16.11.)
 • Rauhanliitto: Aseet aiheuttivat Tuusulan kouluammuskelun
 • Mannerheimin lastensuojeluliitto: Koulukiusaaminen aiheutti Tuusulan kouluammuskelun
 • Luominen-lehti: Evoluutioteoria aiheutti Tuusulan kouluammuskelun
 • Vasemmistoliitto: Äärioikeistolaisuus aiheutti Tuusulan kouluammuskelun
 • Kokoomus: Stalinin esimerkki aiheutti Tuusulan kouluammuskelun
 • Suomen psykiatriliitto: Liian vähäiset mielenterveydenhoitoalan resurssit aiheuttivat Tuusulan kouluammuskelun
 • Teinix: Yx ihan kauhee nörtti aiheutti Tuusulan kouluammuskelun.
 • Opettaja: Internet aiheutti Tuusulan kouluammuskelun
 • Dr. House: Mitä tähän enää voisi lisätä. Humanity is overrated
 • Hallitus suunnittelee huhujen mukaan terveydenhoitoalalle pakkolakia tehyläisten joukkoirtisanoutumisien varalta. Pääministeri Matti Vanhasen mukaan hallitus on valmis käyttämään kaikkia mahdollisia keinoja taatakseen potilasturvallisuuden – paitsi tietysti lisärahoitusta.
 • Puolustusministeri Jyri Häkämies matkustaa tiistaina 6. marraskuuta Ruotsiin viettämään Kustaa II Aadolfin kuoleman ja Lützenin taistelun 375-vuotispäivää. Puheessaan Häkämies vakuuttaa, että Ruotsin suurvalta-aseman kolme suurinta haastetta ovat "Pyhä saksalais-roomalainen keisarikunta, Pyhä saksalais-roomalainen keisarikunta ja Pyhä saksalais-roomalainen keisarikunta".
 • Pakistaniin on julistettu poikkeustila. Ihmismassat vellovat levottomina sotkuisilla kaduilla, äärimuslimit hyökkäilevät keskusvaltaa vastaan, eikä kenelläkään ole aavistustakaan siitä, mitä seuraavaksi tapahtuu, joten elämä maassa jatkuu tavalliseen tapaansa.
 • Belgia on jälleen hajoamassa flaamien ja vallonien riitoihin, mutta ketään ei kiinnosta.
Saksien lippu.png
 • Saksa kielsi sensurointipalkin, sillä se tuo mieleen natsismin. Saksan lain kieltämä materiaali on tästä lähtien peitettävä siten, että sensuuria ei huomata tapahtuneeksi, esimerkiksi taustavärillä, pikselöinnillä tai kirjoittamalla päälle roskaa.
 • Voimme seurata Haaparantawikiin kohdistuneen "svekomaani"multinikkivandalismiaallon jälkimaininkeja. Monen artikkelin korvaaminen tekstillä "wikipedia" tai "asdfghjklöuio" ei parantanut vain Haaparantawikin nautraaliutta, vaan myös huumoriarvoa. Nk. hurripaskåjen sensuurivaltio suunnittelee liputuspäivää tälle kunniakkaalle tapahtumalle.
 • Cristina Fernández de Kirchner (auta Hikipediaa kirjoittamalla artikkeli ja saamalla punainen linkki siniseksi) on päässyt miehensä ohjailtavaksi keulakuvaksi Arizona... ei kun Albaniassa. Naikkonen on suosittu, mutta ei ole kauan, mikäli hallitsee samalla tavalla kuin miehensä. Ja asiasta ei ole epäilystäkään, sikäli, kun häneltä on diagnosoitu oman tahdon puute jo murrosiässä.
 • Käyttäjä:Tämän tästä tukehtuu pullaan on nähnyt Cthulhussa voiman. Valitettavasti ensiksimainitun muokkausten taso on sellainen, ettei sellaisen käyttäjän byrokraattiusehdotuksia oteta tässä suvaitsemattomassa yhteiskunnassa kuuleviin korviinkaan.
 • Turkin pyrkimys osoittaa todella kuuluvansa länsimaiseen sivilisaatioon on päässyt vauhtiin maan kantaessa kortensa kekoon Irakin tuhoamisessa. EU-jäsenyyden edellyttämät 50 000 siviiliuhria ovat "mahdollisuuksien rajoissa", summaa ratsuväen torvensoittaja Abi Göku.
 • Mokkulan luomat suuret tiedosto vrtaukset ovat johtnt sren määrään typoja. Asialle ei tehdä mitään salalliiton vuoksi...
Onnettomuuden eteen tehtiin kaikki mahdollinen
 • SAS:n Crash-tyypin lentokone ei tuhoutunutkaan odotuksista huolimatta syöksyessään Kööpenhaminan lentokentälle. Tämä on jo kahdeksas kerta, kun SAS:n kone ei tuhoutunut. (27.10.)
 • Matti Nykänen osallistuu veteraanien MM-kisoihin kolmen viikon kuluttua. Puolet ekonomeista ennustaa nousua hyppytorniin, toinen puoli taas pitää varmana että mäenlasku on vasta alussa [2]. Matti itse kommentoi asiaa: "Ehkä hyppään, ehkä en".
 • Kimmo Sasi sai liikenteen vaarantamisesta tuhansien eurojen sakot. Tuomari harkitsi myös huomautusta kuolemantuottamuksesta, mutta perui päätöksensä Sasin tarjottua hänelle pullakahvit.
 • Suomessa viritellään talonpoikaiskapinaa 141-tukien takia. Pääministeri Matti Vanhanen johtaa joukkoa barrikadeille ja aikoo antaa lausunnon, jossa ilmaisee olevansa "jokseenkin huolissaan" asiasta.
 • Italian korkein oikeus on vapauttanut entisen pääministeri Silvio Berlusconin korruptiosyytteistä. Korkeimman oikeuden presidentti ilmoitti päätöksestä Roomassa ruskea kirjekuori rintataskussaan.
 • Ferrari-tallin Kimi Räikkönen voitti Formula 1 -sarjan maailmanmestaruuden. Haastattelussa Räikkönen vastasi kysymykseen siitä, miltä nyt tuntuu, seuraavasti: "No en mä tiiä, mä oon vaan töissä täällä". Kilpaileva talli McLaren on jättänyt valituksen, jonka mukaan Räikkösen autossa käytettiin bensaa epäreiluna kilpailuetuna.
Ahvenanmaalainen odottamassa vaalien tulosta.
 • Kiinan kommunistipuolueen puoluekokous pääsi Guinnessin ennätyskirjaan maailman suurimpana vahanukkenäyttelynä.
 • Irakin tilanne on viimeinkin vakautumassa, kun Turkki suunnittelee hyökkäystä maahan.
 • Abiturientti yritti huijata syksyn YO-kokeessa. YO-tutkintolautakunta ei kuitenkaan hyväksynyt toisen kotimaisen ainekirjoitustehtävää tekstiviestimuodossa.
 • Ahvenanmaan maakuntavaalien tulos on ratkennut. Aivan kuin kevään eduskuntavaaleissa, kärsi SDP suuren vaalitappion myös Ahvenanmaan vaaleissa. Eero Heinäluoma onkin jo esittänyt saariryhmän liittämistä Ruotsiin.
 • Vladimir Putin yritettiin huhujen mukaan salamurhata äskeisellä Iranin-vierailullaan. Putin oli asiasta tuohtunut, sillä hänen mukaansa Venäjällä ei tulisi kuuloonkaan, että joku salamurhattaisiin ilman presidentin lupaa.
 • Tuhannet suomalaismiehet ovat sairastuneet vakavasti tuntemattomaan viirukseen ja jonottavat sairaaloihin. Varsinkin vuodepaikat ovat haluttuja.
 • Salainen suunnitelma korvata suomalaiset sairaanhoitajat 16-vuotiailla thaimaalaisilla neitsyillä on vuotanut julkisuuteen.
 • Uusisuomi.fi-niminen verkkolehti on aloittanut toimintansa. Lehti ei edusta mitään ryhmää tai poliittista aatetta, vaan on noussut koko kansan yläpuolelle. Tämän uutisen sponsoroi Helsingin Sanomat
 • Suomen monikulttuuristuminen on vihdoin pääsemässä vauhtiin. Suomalaiset sairaanhoitajat ovat käyneet liian kalliiksi ja vanhanaikaisiksi, joten heidät korvataan pikimmiten ulkomaisella halpatyövoimalla.
 • Suomenkielisen Wikipedian käyttäjien laiskuuden takia on luotu uusi malline, joka laitetaan kielioppi- tai kirjoitusvirheen perään, että joku ahkerampi muokkaaja voisi käydä sen korjaamassa. Malline toimii näin: [mahdullinen kirjoituvihre] typo
 • YK:n turvallisuusneuvosto käsittelee Tietyn Kaakkoisaasialaisen Maan tilannetta. Toistaiseksi neuvosto ei ole saavuttanut yksimielisyyttä siitä, onko kyse Burmasta vai Myanmarista, mutta apu on silti jo matkalla, neuvosto vakuuttaa.
 • Sairaanhoitajat lähettivät jokaiselle kansanedustajalle 30 euroa kirjekuoressa. Kokoomuksen eduskuntaryhmä osti koko rahalla korvatulppia itselleen.
 • Pohjois- ja Etelä-Korean johtajat ovat kohdanneet historiallisessa tapaamisessa. Keskustelu maiden pysyvästä rauhansopimuksesta kuitenkin viivästyi, sillä Kim Jong-Il halusi esitellä Roh Moo-huynille hienoa pienoisrautatietään.
 • Venäjän presidentti Vladimir Putin kantaa huolta maansa demokratiakehityksestä ja suunnitteleekin siirtyvänsä pääministeriksi. Samalla Venäjän järjestelmää voitaneen rukata pääministerivaltaisempaan suuntaan.
 • Suomi käytti poikkeuksellisen kovaa kieltä EU:n sokerineuvotteluiden johdosta. Suomi varoitti, että pian voidaan olla tilanteessa, jossa "kaikilla ei ole enää kivaa".
 • Iranin presidentti Mahmud Ahmadinejad on julistanut vapauttavansa Palestiinan, lyövänsä imperialistit ja keksivänsä viisasten kiven. Hän kertoi myös, että Iranissa ei ole lainkaan homoja. On tiettävästi vain yksi tapa, jolla presidentti on voinut saavuttaa asiasta moisen varmuuden.
 • Haloo! 3 julkaistiin yhdessä Yövissyn uuden albumin kanssa. Tähän mennessä kolme kuollut ja 15 haavoittunut yhteenotoissa ympäri maan kauppakeskuksia. On levinnyt uudenuutukainen idea kaupitella kaduilla paketteja, jotka sisältävät molemmat näistä kahdesta uutuustuotteesta.
 • Venäjä myönsi loukanneensa Suomen ilmatilaa Porvoon edustalla. Suomessa on tekeillä kansalaiskeräys, jolla on tarkoitus hankkia Venäjän ilmavoimille kompasseja ja ammattitaitoista opetusta niiden käytöstä.
 • Naisvaltaisia matalapalkka-aloja kusetettiin jälleen. Onko tämä olevinaan uutinen?
 • Libanonissa räjähtelee niin usein, että parlamentaarikot loppuvat tällä vauhdilla maasta vuoden loppuun mennessä. Suomi haluaa auttaa lähettämällä omia poliitikkojaan pulaa lievittämään. Ainakin Paavo Väyrynen haluttaisiin lähettää, ja presidentti Halonen on väläyttänyt myös puolustusministeri Häkämiehen lähettämistä.
 • Suomen lasten syntyvyys vähenee ja väkiluku kääntyy laskuun, pedofiileille koittaa ankarat ajat.
 • Koroma julisti voittaneensa Sierra Leonen vaalit. Johannes on näin ollen ensimmäinen suomalainen ulkomaalaisen valtion johdossa.
 • Periaate, jonka mukaan alkuperäiskansalla olisi ensisijainen oikeus päättää omista asioistaan omalla alueellaan, on julistettu Ruotsin laissa viharikokseksi muslimineuvoston aloitteesta. Ruotsi on alkanut jo karkoittaa saamelaisia ja suunnittelee Suomen ja Norjan "palautusta".
 • Keskustelu Karjalan palautuksesta on kiihtynyt. Ruotsiin halutaan "palauttaa" myös muut viikinkien hyökkäämät paikat, kuten Häme, Novgorod, Norja ja Bjarmia.
 • Suomessa ja Venäjällä keskustelu Karjalan palautuksesta on laantunut. Helsingin Sanomien mukaan keskustelulle piti laittaa stoppi, sillä pelkkä ajatus, että alkuperäiskansa voisi hallita omia alueitaan, on vakava uhka monikulttuuristuvassa Euroopassa; siitä seuraisi Pohjois-Euroopan palautus suomensukuisille kansoille.
 • Suomeen ollaan perustamassa islamilaista puoluetta. Pääministeri Matti Vanhanen valmistautuu jälleen pyytämään anteeksi.
 • Ihmisoikeusjärjestöt paniikissa: Saksa aikoo kieltää holokaustin kieltämisen myös muslimeilta. "Sanan- ja mielipiteenvapaus on erottamaton osa länsimaista demokratiaa", kiihotti vihaan Iloinen Islam-neuvoston tiedottaja Ahmed Durendajev, ennen pidätystään.
 • Suomen elokuvatuottajat menevät lakkoon, koska valtio ei maksakaan enää heidän kulujaan (riittävästi). Lakko on saanut maan polvilleen, mutta ainakin osa yleisöstä on huokaissut helpotuksesta.
 • Vladimir Putin allekirjoitti asetuksen, jonka mukaan Venäjällä järjestetään parlamentin alahuoneen vaalit joulukuun alussa. Paino sanalla järjestetään.
 • Mauno Koivisto ja Seppo Tiitinen haluaisivat julkistaa itse salaamansa Tiitisen listan, mutta kassakaapin yhdistelmä on unohtunut. Alpo Rusi on ilmoittautunut vapaaehtoiseksi tiirikoimaan tai vaikka räjäyttämään kaapin auki.
 • Yhdysvallat poistaa Pohjois-Korean terroristimaiden listalta. Maa siirretään ei-kivojen maiden listalle.
 • Keräilijän kokoelmista löytynyt valokuva, jossa Hitler on paljain jaloin, on herättänyt valtavan kohun Saksassa. Poliisi on jo pidättänyt kymmeniä paljasjalkaisia, ja loppujen siirtoa valmistellaan. Saksalaiset voivat enää kulkea vain sukkasillaan, ihan hissukseen, sillä saappaat kiellettiin jo 1946.
 • Paljastui valokuva, jossa Hitler syö lihaa. Kasvissyönnin dekriminalisointia valmistellaan Saksassa.
 • Jokamiehenoikeus koskee Suomessa nyt myös naisia. Perinteisesti se on koskenut vain marjoja ja sieniä.
 • Saksan korkein oikeus kumosi lain, joka kielsi buddhalaisia käyttämästä pyhintä merkkiään. Ei nyt sentään, pelkkä höpöuutinen hikipediassa! Todellisuudessa siitä joutuu yhä vankilaan.
 • Prinsessa Dianan kuolemasta tulee täyteen kymmenen vuotta. Oikeasti hän elää pikkumökissä Skotlannissa...
 • George W. Bush vakuuttaa, että Irakissa tapahtuu edistystä. Esimerkiksi Tikritissä autettiin maanantaina vanha naiden kadun yli. Hän kuoli myöhemmin autopommi-iskussa markkinoilla, mutta ajatus on tärkein.
 • Vahvistamattoman tiedon mukaan Venäjän presidentti Vladimir Putin on nauranut tiistaina. Psykologit tutkivat asiaa.
 • Presidentti Martti Ahtisaari on todistanut SUPO-oikeudenkäynnissä. Ahtisaari oli kutsuttu todistamaan, mikä tarkoittaa, että hän saa määrätä itse palkkionsa. Presidentti valitsi 40 litraa hernesoppaa ja viinerin.
 • Matkatoimistot tarjoavat "kuumia loppukesän seikkailulomia" Kreikkaan.
 • Raju ukkosmyrsky pimensi taloja ja katkaisi TV-lähetykset Etelä-Suomessa. Kansalaiset saivat näin ensimakua lähestyvästä digi-TV:stä.
 • Suomessa kohistaan, olisiko 90-luvulla ollut mahdollisuus ostaa Karjala Venäjältä takaisin. Oikeusoppineiden mukaan Suomi olisi kuitenkin kaupassa syyllistynyt varastetun tavaran ostamiseen.
 • Viiksekäs SUPOn vakooja Alpo Rusi hakee vääryyksien oikaisua: "Ihminen on ihmiselle rusi".
 • Pikajuna on saapunut Lahteen aikataulussa. VR tutkii tapahtumaan johtaneita syitä.
 • Ennustettu pörssiromahdus on lykkääntynyt. Maailman pörssit ovat palailleet paniikkitilasta normaaliin päiväjärjestykseen – siis huutamiseen, mökäämiseen, huitomiseen ja paperien heittelyyn.
 • Lentokonekaappaus päättyi Turkissa, kun kahdelle kaapparille tuli riitaa siitä, käsketäänkö koneen lentää Iraniin vai Syyriaan. Lopulta kaapparien välit menivät lopullisesti poikki. "Hän ei ikinä ottanut minun tunteitani huomioon", valitti toinen kaappaajista poliisin kuljettaessa tätä pois lentokentältä.
 • Presidentti Nursultan Nazarbajevin puolue voitti Kazakstanin vaalit ylivoimaisesti. Yhtään opposition ehdokasta ei päässyt läpi. Presidentti kuitenkin lupaa, että opposition ehdokkailla on vielä hyvä edustus maan vankiloiden vapaa-ajan toimikuntien puheenjohtajiston vaaleissa.
 • Tolstoi-juna on pahasti myöhässä Venäjällä rautatielle tehdyn pommi-iskun takia. Junan matkalla ehtiikin nyt lukea suuren osan Tolstoin tuotannosta.
 • Viro aikoo vähentää AIDS-hoitojen rahoitusta. Toimia perustellaan sillä, että ongelma ratkeaa näin nopeammin luonnollisen poistuman kautta.
 • IP-osoitteet ovat loppumassa! Kannattaa siis vaihtaa omansa vandaalinjälkiensä peittelemiseksi niin kauan kun se vielä onnistuu.
 • Koulut ovat jälleen alkaneet. Tämä tarkoittaa sitä, että Hikipediassa nimityhmäilyjen määrä voi nousta pahimmillaan jopa viidenneksen, kun ATK-luokkien ja koulukirjastojen kesäkuukausina käyttämätön potentiaali aktivoituu, varoittaa Groningenin yliopiston peelotutkimuksen professori Erasmus van Daal.
 • Yone Minagawa potkaisi tyhjää. Edna Parker riemuitsee, mutta Hikipedian lisäksi asiasta ei ole viitsitty uutisoida. Ilta-Sanomatkaan saisi uutisen myötä montaa ostajaa lukuun ottamatta niitä vakioasiakkaita, jotka ostavat kuusi kappaletta lehteä, jos vain etusivulla lukee jonkun "KUOLLEEN".
 • NASA suoritti suursiivouksen ja heitti tarpeetonta roinaa menemään. Phoenix-luotain on ollut hyödyttömien listalla, mutta viime aikoina jotkut tahot ovat arvioineet, että sillä saattaisi olla vielä käyttöarvoa. Luotain on nyt lähetetty Marsin vihreiden miesten käytettäväksi. Lue lisää
 • NASA tähtäsi Phoenix-luotaimen huonosti. Se mitä varmimmin sujahti Marsin ohi, sillä Trans-Atlantic Exoplanet Survey -projekti on sen signaaleja kaappaamalla huomannut luotaimen havainneen uuden eksoplaneetan. NASA ei sen sijaan ole tutkinut luotaimen signaaleja, vaan he ovat jättäneet Phoenixin kokonaan pienten vihreiden marsilaisten huolehdittavaksi. Trans-Atlantic Exoplanet Surveyn miehet ristivät planeetan TrES-4:ksi. Nimen alkuosa on 1337-ruotsia ja projektipäällikön tietojen mukaan tarkoittaa numeroa 4; TrES-4 on projektin neljäs eksoplaneetta. Loppuosana on vielä selvyyden vuoksi numero 4.
 • CMX julkaisee uuden 40-sivuisen kirjansa, jonka yhteydessä julkistetaan sivutuotteena myös yhden kappaleen sisältävä CD.
 • Britannian suu- ja sorkkatautiepidemia on jäljitetty prinssi Charlesiin.
 • Digi-TV tulee, oletko valmis? Vain oikeamieliset ja sovittimen ostaneet pelastuvat ja lunastavat paikkansa uudessa digihelvetissä digitaivaassa, Yleisradio muistuttaa.
 • Etelä-Aasiasta kerrotaan, että siellä olisi nyt vettä Etelä-Euroopan metsäpalojen sammutusta varten. Saa tulla hakemaan, Intian pääministeri Manmohan Singh vahvistaa.
 • Subtv:n uusin tosi-TV-idea Uskovaiset vs. ateistit kaatui, koska toinen kilpailuun osaanottava taho vaati ohjelman nimeksi Normaalit ihmiset vastaan uskikset, toinen Jumalan karitsat kerettiläisiä pelastamassa. Lisäksi ohjelmalla ei ollut kysyntää, koska vain ateistijoukkue koostui katsojien eniten rakastamasta kansanryhmästä taviksista - ateistien mielestä.
 • Mikko Alatalon Isäukko haastoi Kuoleman shakkipeliin. Shakkimatti ja häviö kolmen siirron jälkeen ei ollut aivan sitä, mitä Isäukko ajatteli.
 • Ruotsalainen elokuvaohjaaja Ingmar Bergman (s.1918) hävisi shakkipelin Kuolemaa vastaan. Kohtaus oli silminnäkijöiden mukaan vavahduttava.
 • Suojelupoliisi on hukannut Itä-Saksan Rosenholz-aineiston. Rakennuksen roskakoreja ratsataan parhaillaan. Lisäksi väistyvä johtaja Seppo Nevala on unohtanut Tiitisen listan sisältävän kassakaapin numeroyhdistelmän.
 • Ministerit eivät ole vastanneet mielipidekyselyyn, jossa tiedusteltiin heidän kantojaan pääministeri Vanhasen antamaan mielipidekyselykieltoon.
 • Vladimir Putin on kertonut, että Litvinenko-jutun pääepäilty Lugovoi voidaan luovuttaa Britanniaan, jos britit vuorostaan luovuttavat komentajakapteeni Bondin kuulusteluihin Venäjälle.
 • George W. Bush on ollut paksusuolen tähystyksessä, mutta sen paremmin Osama bin Ladenia kuin Irakin joukkotuhoaseitakaan ei löytynyt.
 • Simpsonit-elokuva sai 27.7 ensi-iltansa. 37 kuoli maalattuansa naamansa keltaiseksi, sekä 15 tukehtui donitseihin. Odotimme enemmän kuolonuhreja, joten tätä voi sanoa jo voitoksi, kommentoi sarjan luoja Matt Groeing.
 • Rankkasateet ovat vallanneet pubin Keski-Englannissa. Ison-Britannian juoppoliitto varoittaa kumminkin jäseniään lopettamasta oluen juomista. Pithähä meihähä josthain jhanojhuomaa shaada vhai mithä kääphiöhaastatthelijaa? kommentoi Ison-Britannian juoppoliiton varatoimitusjohtaja Bart Barf Drunkenburg.
 • Kuurojen Miss Maailma valittiin sunnuntaina 15.7. Voittaja sai palkinnoksi Applen iPod-mp3-soittimen ja rajattomat latausoikeudet iTunesiin. Onnittelemme voittajaa.
 • Tutkimuksen mukaan käden työntäminen ruohonleikkuriin on todella huono idea.
 • Live Earth -konserttisarja saatiin päätökseen, 4 kuoli ja 12 haavoittui. Lisäksi ilmastonmuutos pysähtyi ja maailma pelastui.
 • Uusien tutkimusten valossa on saatu selville että kossu desinfioi keuhkot
 • Juhannus meni tänä vuonna tavalliseen rauhalliseen tapaan. Kuusi kuoli asuntoauton ja rekan yhteentörmäyksessä, yksi tukehtui oksennukseensa, kaksi sai häkämyrkytyksen ja jotkut kuoli puukkoon.
 • Odotettavissa saamelaisten kapinointia johtuen alkuperäiskansa statuksen menettämisestä. Suomen poliittisen eliitin sängyistä oletetaan löytyvän ennenpitkää poronpäitä.
 • Tutkimus todisti saamelaiset kallon muotonsa perusteella sittenkin täysin eurooppalaisiksi, joten EU poisti saamelaisten alkuperäiskansan statuksen ja suunnittelee lakiuudistusta, jolla saamelaisia voitaisiin rangaista rasismista, jos he vielä pyrkivät säilyttämään identiteettinsä. Poronhoito-oikeus on siirretty oikeasti erilaisille somaleille ja saamelaisten perinteiset symbolit on kielletty natsismina.
 • Teemu Selänteen ruokkimat ankat voittivat Stanley Cupin.
 • Äskeittäin on havaittu, että Kokis on liian hapokasta
 • G.Bush esintyy tavastialla 11.6.07 jossa hän esittä beatbox klassikoita!
 • Käyttäjä:Black Eagle/ylläpitäjät -sivulla on käynnissä uusien (parin vuoden päästä, jos ollenkaan) ylläpitäjien haku. Laita nimesi listaan.
 • Tappelun maailmanmestaruuskilpailut käynnistyivät Moskovassa, Venäjällä.
 • Venäjän ex-presidentti Boris Jeltsin saatiin vihdoinkin murhattua rukoiltua haudan lepoon
 • Venäjällä Vladimir Putin on tehnyt historiallista yhteistyötä opposition kanssa harjoittelemalla sen kanssa joukkojenhallintaa.
 • Jacques Chirac on vihdoin siirtymässä eläkkeelle Ranskan presidentin virasta. Hän aikoo pysytellä virkeänä välttelemällä korruptiosyytteitä.
 • Windows vista julkaistiin tänään.Järjestelmään kuuluu paljon uusia ominaisuuksia kuten uusi 4D-näkymä.
 • PS3 julkaistiin tänään 23. maaliskuuta. 2000 miestä, 8000 nuorta ja yksi kukkahattutäti saivat surmansa.
 • Työmarkkinauutisia: Jos minä saan päättää, työajalla tehdään töitä! Kahvit juodaan omalla ajalla!!!
 • Venäjällä on taas sortunut kaivos, pudonnut lentokone, palanut vanhainkoti tai räjähtänyt maakaasuputki. Jotain kumminkin.
 • Hikipedian käyttäjien keskimääräiseksi ÄO:ksi on määritelty 37.
 • Tarmo Lähikauppias-ketju on laajentanut toimintaansa Etelänavan pohjois-osiin.
 • George W. Bushin päästä on mahdollisesti löytynyt ensimmäinen hänen päässään tunnettu järkisolu. (Normaaleilla ihmisillä niitä löytyy arviolta miljardi.)
 • Shokkipaljastus: Irakissa ei itsemurhaiskua.
 • Helvetti on jäätynyt.
 • Prison Break : ista 19 tuotanto kausi.
 • Jari Sillanpää kiidätettiin sairaalaan aamuyöstä homokaveriltaan saamansa virustaudin takia.
 • Somaliassa rakkaita taisteluja.
 • Uusi tekijänoikeuslaki ei lisännyt laitonta musiikin lataamista.
 • Pirate Bay aikoo ostaa koko Venäjän valtion ja pitää siellä tekijänoikeusvapaata elämää.
 • Pukista on tullut impotentti kuten kerrotan laulussa "jos ei jouluna ole lunta, voiko joulupukki tullakaan"
 • Ruotsissa Håmån kaupungissa on rikkoutunut valtatie siemennestettä kuljettaneen rekan suistuessa alas, kiitos ruotsalaisten ajo- ja rakennustaitojen
 • Ammattikoulu on voittanut "Suomen paskin koulu -tittelin". Lautakunnasta myös ilmoitettiin, että ammattikoulu sopii etenkin lukihäiriöisille idiooteille, joilla lentelee kirjaimet päänsisällä vimmatusti, ja jotka eivät voi saavuttaa ikinä mitään muutakuin lyödä vasaralla itseään päähän!
 • Maajussille morsian sarja päättyi siihen että maajussista tuli morsian. ----Jokerifani--^ 18. joulukuuta 2006 kello 13.10 (EST)
 • Toinen versio: Irakilaiset ovat keksineet uuden joulukuusenkoristeen.
 • Nigel riehui kännissä Helsinkiläisessä baarissa.
 • Ruotsin ensimmäinen hetero on löytynyt!
 • ruotsalaiset joutuvat lisääntymään keinohedelmöityksellä kun ei heillä ole heteroja
 • ruotsalaisia ei ole olemassa kun sielä ei tehdä lapsia
 • tarja halonen on myyrä ja joutui ydinaineelle alttiiksi ja hänestä tuli myyrähumanoidi
 • FPS ( finland police security) lopettaa vuonna 2008.nyt pääsevät graffittien teikjät valloilleen.
 • Olli Hokkaselle soitetaan pila puheluita
 • Paris Hilton hankkiutui tahallaan vankilaan, mutta pettyi suuresti huomattuaan että naisille on omat vankilat.
 • USA:n sotilaille murhasyytteitä (taas vaihteeksi)
 • ruotsin ensinmäinen hetero on paljastunut homoksi.
 • Luciano Pavarotti kuollut, manageri äärimmäisen närkästynyt.
 • Aika hitaan tiedonkulun vuoksi Hikipedian käyttäjät saavat viimein tietää, että paperi keksittiin.
 • Joku tekee jotain. Tämän kiinnostavampaa uutisaihetta ei löydetty.