Demoni

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Kun valehtelet päivänselvästi ansioluettelossasi näyttääksesi paremmalta kuin olet

Demoni eli Ivallius maximus gulo gulo on niin kansantarustossa, Saatanan armeijan yksiköissä ja ullakon rumimmassa komerossa esiintyvä ei-nisäkäs eläin. Demonit ovat tästä päätellen joko matelijoita tai hyönteisiä, mutta mikään ei ole täysin varmaa, sillä tutkimustulokset ovat joko palaneet tai revitty riekaleiksi ja tutkija syöty ja/tai seksuaalisesti häpäisty.

Alalajit, tyypit, rodut jne[muokkaa]

Demoneita on arvioitu olevan n. 12–56 erilaista rotua ja alalajia, joiden ulkonäkö, voimakkuus ja pelottavuus on määräytynyt niiden elinympäristön ja ruokavalion mukaan. Demoiden kehityksen oleellisimmat kulmakivet ovat luonnonvalinta ja polygamia, jotka ovat luoneet mitä erikoisimpia muunnelmia ns. alkuperäsirodusta.

Alkuperäisrotu, reepius xeegius eli "punainen piru", tunnetaan myös nimellä Punainen paholainen, on kaikkien demonilajien ja rotujen äiti. Lajin arvellaan syntyneen n. 274 miljoonaa vuotta sitten. Lajin alkukotina pidetään muinaista Syyriaa. Tuntomerkkejä ovat ehdottomasti punainen väritys, keltaiset sarvet ja pitkä, todella pitkä kuono.

Kiinan ihme, intercontius pucimas on toinen merkittävä laji demonien kehityksessä. Laji on syntynyt itään matkanneiden Punaisten paholaisten ja lohikäärmeiden risteytyksenä. Laji on Max Weggelin luoman taulukon mukaan vaarallisin ja väkivaltaisin tavattavissa oleva rotu. Sen kotialueita ovat mm.Kiina, Japani ja Mongolia. Laji on kauttaaltaan vihreänvärinen ja taipuvainen mielenterveysongelmille, kuten perfektionismille ja rasismille.

Incubus on ihmistä tai sen kaltaista olentoa muistuttava miespuolinen demoni joka raiskaa tai seksuaalisesti ahdistelee nukkuvia naisia, tai miehiä jos on kyse gei-incubuksesta. Useimmat uhreista ovat neitsytnaisia. Älkää siis pojat ihmetelko miksi teidän ensimmäisenä lemmenyönä tyttö ei vuoda verta. Incubuksen naispuolinen vastine on succubus, joka saattaa tulla venäläisestä sanasta 'сука' joka tarkoittaa narttua. Succubukset joko ahdistelevat tai miellyttävät nukkuvia miehiä. Tietenkin ellei kyse ole sapfisesta succubuksesta jolloin nekin ahdistelevat naisia. Incubukset ja succubukset jonkun syyn takia eivät viitsi paritella toistensa kanssa, vaikka ovatkin samaa rotua, vaan ne tekevät sitä mielellään ihmisten kanssa. Näiden demoneiden ja ihmisen sekasikiölapsia kutsutaan cambioneiksi.

Näkyvä juurikasvu on katsottu joskus demoniseksi ominaisuudeksi silkan noituuden sijaan.

Maki Kolehmaisesta emme rohkene puhua.

Aiheesta muualla[muokkaa]

Wiki letter w.png Tämä artikkeli on tynkä. Artikkelin kirjoittajat ovat todennäköisesti myös.
Ole Hikipedian kaveri ja laajenna artikkelia.