DERPessio

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Vakavaan derpessioon sairastunut on saanut tartunnan kreationismisivustolla. Potilasta kohdatessa ja sairastumista välttääkseen on tärkeää muistaa nyrkkisääntö ; Herpes tarttuu sukupuoliyhteydessä, derpessio internetyhteydessä.

DERPessio on mielialahäiriöiden ryhmään kuuluva psykiatrinen sairaus. Sitä luonnehtii koettu ja usein muillekin nähtävissä oleva apeuden, melankolian, alavireisyyden, turhautumisen, toivottomuuden ja frustroitumisen tila jonka alkusyynä on joko tosielämässä tai internetissä pyörivä idiootti. Masennuksen syynä on ymmärtämiskuilu jossa vastaan tuleva typeryys lannistaa. Usein DERPessiosta kärsivä on niin paljon älykkäämpi kuin hänen keskustelukumppaninsa että hän ymmärtää mitä vastapuoli tarkoittaa mutta vastapuoli ei ymmärrä häntä. Hämmästyttävän usein tilanne toimii kuitenkin molempiin suuntiin.

Derpessio häiritsee mielenvakautta ja se aikaansaa hankaloitunutta sosiaalista kanssakäymistä ja alentaa elämänlaatua. Derpessio voi aikaansaada myös unettomuutta joka pahimmillaan johtaa SIWOTI -syndroomaan. Derpessioon liittyvät usein myös aggressiiviset tai itsetuhoiset ajatukset. Derpessio on melko yleinen ja se aiehuttaa vakavia tappioita bruttokansantuotteelle. Derpessio syö usein ilon elämästä, huonontaa potenssia, heikentää työtehoa ja mikä vakavinta, synnyttää noin 90% kaikesta internetälyköiden kirjoittelusta.

Katso myös[muokkaa]

Enema.jpg Tämä lääketieteestä kertova artikkeli kärsii kroonisesta lyhytkasvuisuudesta.
Jaa tohtorin maagisesta nappipurkista nannaa kasvuhormonitasojen normalisoimiseksi.