Crossipyörä

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Crossipyörä (Isojen poikien lelu) on ihan h*lvetin ärhäkkä vehje, jonka huippunopeus hipoo lähelle 100 km/h. Crossipyörää voi tietenkin myös virittää, mutta se ei ole suotavaa, koska nopeus olisi tällöin noin 300 km/h. Jos haluat repiä pyörästäsi viimeisetkin tehon rippeet, on aika käyttää ns. jokamiehen helvettiä eli kytkinpommia. Kunhan muistat päästää kytkimen erittäin nopeasti ja samalla vääntää kaasun tappiin asti!

Silloin saat tuntea mitä on vauhti!

Crossipyörä on suunnattu maastoon mutta voit toki ajaa sillä liikenteessäkin. Tosin omalla vastuulla.

Toki jos saat sen kilpiin niin sitten anna mennä vain! Mutta muista tämä... Jos ja kun pyöräsi kulkee niinkin nopeasti, mutta jostain kumman syystä tavallinen mopo ajaa ohitsesi, on aika vääntää kaasukahvaa taaksepäin ja näyttää keskisormea kun ajat sen ohi.

Tämän seurauksena mopokuski voi suutahtaa ja yrittää ajaa taas ohitsesi, mutta huomaakin, että moponsa alkaa laulaa lurittaa hoosiannaa ja sen jälkeen huomaa savua ja helvetinmoista räminää.

Et voi muutakun nauraa räkättää :D MUTTA!

Jos mopoilija pääsee taas rinnallesi, on aika tehdä se mitä jokainen vittuuntunut tekisi... Potkaista niin kovaa mopon kylkeen kun jaloista lähtee voimaa. Ja toista tätä niin kauan kunnes mopopoika menettää hallintansa ja ajaa seuraavaan ojaan tai vastaantulevan auton kylkeen. Sen jälkeen voit joko odottaa poliisin tuloa tai lähteä karkuteille. Minä suosittelisin karkuun lähtöä.. Toivottavasti tästä tiedonrippeestä oli jotain hyötyä.

Wiki letter w.png Tämä artikkeli on syvältä, koska se on tynkä.
Laajentamalla artikkelia voit nostaa Hikipedian lähemmäs pintaa.