Courtney Love

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Courtney Love
Courtneybutterflies.jpg
Courtney ja mauttomat 90-luvun muotirintaliivit.
Koko nimi: Courtney Michelle Harrison
Syntymäaika: 9. heinäkuuta1964
Syntymäpaikka: bordelli
Uskontokunta: vaikea alkoholismi ja huumeriippuvuus
Kuolintapa: hakkasi päätään niin kauan betoniseinään, että kaali halkesi
Hiusten väri: blondi (tosin sitäkin tyhmempi)
Saavutukset: yksi tunti selvin päin
Miksi mainitaan
Hikipediassa:
Missä hiki(läikät), siellä Courtney
Pilkkanimet: hupakko

Courtney Harrison, taiteilijanimeltään Courtney Love on seonnut psykopaatti, joka kastelee lakanansa vielä yli nelikymppisenäkin.

Courtneyn lapsuus[muokkaa]

Courtney oli vaikea lapsi, joka puri muita lapsia ja hakkasi heitä nyrkit verillä. Tiettävästi Courtney saattoi raastaa leikkikavereitaan tukasta ja kiskoa heidät jonnekin piiloon, missä Courtney paloitteli ja söi heidät. Joskus hän saattoi uhrata ystäviensä ruumiinosia saatanalliselle taholle yletäkseen sanansaattajasta itse pääpiruksi.

Courtney vihasi äitiään ja kävi usein aamuisin keittämässä vettä kaataakseen sen nukkuvan äitinsä päälle. Yksinhuoltajaksi jäänyt rouva Harrison oli kaulaansa myöten kusessa, kun 8-vuotias Courtney paiskoi häntä hernekeittopurkeilla ja sylki irronneita maitohampaita tämän päälle. Rouva Harrison myi tyttärensä sirkukseen, jossa Courtneysta tuli tirehtöörin huora.

Courtneyn nuoruus[muokkaa]

Nuori Courtney pääsi huorasta nuorallatanssijaksi, kunnes putosi nuoralta ja alas pudotessaan kolkkasi sutenööri-tirehtöörinsä kuoliaaksi. Sirkuksen väki kivitti Courtneya useita tunteja tapauksen jälkeen, mutta kuin ihmeen kaupalla Courtney selvisi vain muutamalla mustelmalla. Courtney päätti lähteä soolouralle ja haistatti sirkuksella vitut.

Courtney vaihtoi nimensä Harrisonista Loveksi, jonka jälkeen hän päätti ryhtyä prostituoitujen pesäpaikan pomoksi. Pesäpaikassa Courtney toimi sutenöörinä, joka keräsi voitot pienehkön naislauman sekstailuista. Prostituoitujen noustua kapinaan, Courtney päätti perustaa rockbändin näiden kanssa. Kukaan heistä ei osannut soittaa, mutta Courtney vakuutti olevansa maailman etevin laulaja.

Courtney Love and The Hole[muokkaa]

Bändin nimi Hole tarkoitti suomeksi reikää, joka kuvasi erinomaisesti bändin vakaata uskoa prostituutioon. Courtneyn reikä vilahtikin usein lavaesityksissä naisen innostuessa tyydyttämään itseään kesken kitarasoolon ja kerran hän jopa poisti alapääkarvoituksensa mehiläisvahalla yleisön katsellessa jättiscreeniltä. Bändin suursuosio perustuikin Courtneyn elähtäneeseen lärvään ja ruskeina roikkuviin häpyhuuliin.

Bändin superhitti oli Celebrity Pimp (suom. Julkkiksen Pimpura), joka kertoi Courtneyn elämästä huorana, joka unelmoi Hollywood-huoruudesta. Courtney tapasi megahitin levytyksen yhteydessä Kurt Cobainin, josta oli tuleva hänen aviomiehensä. Nirvana-bändissä musisoinut Cobain kirjoitutti lähes kaikki biisinsä Courtneylla, koska Cobain keskittyi niin ankarasti ylläpitämään imagoaan sex, drugs and rock 'n' roll äijänä.

Courtneyn suhde Kurt Cobainiin[muokkaa]

Courtneyn ja Kurtin avioliitto alkoi lemmiskellen, jatkui nussien ja miltei päättyi sukisukiin Kurtin meinatessa tukehtua kondomiin. Kurt piti Courtneya jumalattarena, jota piti palvoa päivin ja öin. Kurt uhrasi jopa äitinsä ja rakkaan lemmikkiiguaaninsa Saatanalle, jotta saisi Courtneylta sen maagisen ensisuudelman. Kuusi vuotta kului ja Courtney imaisi Cobainin kanssa sellaisen kielitornadon, että Loven tyttö pamahti hetimiten raskaaksi.

Courtney kertoi lehtihaastatteluissa pettäneensä Kurtia niin muusikko Marilyn Mansonin, Dubain sheikki Anaksullah da la Shakim Ur Ghalibun kuin pääministeri Matti Vanhasenkin kanssa. Vanhanen kiisti tapahtuman vedoten siihen, että Courtneyn ajatusmaailman takana oli vain ja ainoastaan Venäjä, Venäjä, Venäjä. Courtney taas väitti, että Vanhasella on mielessä vain Susan, Susan, Susan.

Courtneyn äitiys[muokkaa]

Courtneyn tytär Frances Papunen oli monsteri, jota Courtney vihasi ja piti epäarvossa. Usein Courtney löydettiin pahoinpitelemästä Francesta mitä eriskummallisemmilla tavoilla. Courtney kusi nokkamukiin ja juotti sen Francesille omenamehuna, heitteli lastaan roskilla ja käytetyillä WC-paperin paloilla, sylki tämän ruokaan ja hakkasi tämän päätä ovilla, uuninluukuilla ja ikkunanpuitteilla.

Frances oli tyhjäpäinen idiootti, joka silpoi äitiään siinä missä Courtney häntä. Frances muistutti ulkoisesti isäänsä, mutta käytökseltään Courtneya kaksikymmenkertaisena. Kerran Frances järjesti äidilleen yllätyksen ulostamalla liedelle ja piirtelemällä kirkkoveneitä sohvan päällysteisiin. Courtney sai tästä hyvästä niin pahan raivarin, että mursi Francesin kallon lyömällä tätä sinappituubilla päälakeen.

Courtneyn alamäki[muokkaa]

Frances huostaanotettiin Cobainin kuoltua vuonna 1994 ja Courtney yritti itsemurhaa salmiakin yliannostuksella. Nainen sai salmiakista korkean verenpaineen ja saatuaan lääkäriltä reseptin verenpainelääkkeisiin, Courtney kopioi reseptin ja haki eri apteekeista satoja lääkepakkauksia. Aluksi hän sai lääkkeistä kunnon kaasut, mutta hänen elimistönsä tullessa immuuniksi lääkkeelle, Courtneyn oli pakko ostaa huumeita.

Courtney käytti heroiinia ja kuunteli Kirkaa niin kovalla, että hän vaipui koomaan kuudesti päivässä. Hän laihtui anorektiseksi ja tuli tunnetuksi julkisilla paikoilla jälleen roikkuvista häpyhuulistaan, sekä polvissa roikkuvista tisseistään. Courtneyn hourailukavereiksi löytyivät mm. Playboy-malli Anna Nicole Smith ja seurapiiriperijätär Paris Hilton. Courtneysta tuli Hollywoodin oma stupid spoiled whore, mistä hyvästä Paris Hilton itki lohduttomasti monta kuukautta.

Courtney nykyään[muokkaa]

  • Courtney saa jälleen tavata teini-ikään varttunutta tytärtään, kunhan lupaa harrastaa tämän kanssa seksiä vain poliisiaseman valvotussa sellissä
  • Courtney on saanut elämänilonsa takaisin. Hän nauraa ja hoipertelee ympäriinsä hokien koko ajan jotain Hitleriin liittyvää.
  • Courtney on valittu yhdeksi Hollywoodin erikoisimmista valokuvamalleista ja tyyli-ikoneista. Hän kummastuttaa muotiväkeä käyttämällä pikkuhousuja ja rintaliivejä.