Connectthedots

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun


Connectthedotsin kartta

Connectthedots (tunnetaan myös vanhalla nimellä Connecticut tai Se paikka lähellä Nykiä) on Ahdasvaltain osavaltio. Connecticutilaisten kapinassa vuonna 2006 osavaltion rajat korvattiin rykelmällä pisteitä. Sen jälkeen juopuneet kapinalliset alkoivat yhdistää pisteitä ja nimesivät tämän uuden, uljaan osavaltion Connectthedotiksi: Wannabe-Nykiläisten maaksi. Eikö kuulosta uljaalta historiikilta?

Helmikuussa 2007, Connectthedotsia kohtasi kamala trategia. Ilmavoimien koelento joutui yrittämään pakkolaskua Connectthedotsiin, mutta selvisi vain rajalle asti ja putosi. Tässä katastrofissa 2 rajan pistettä menetti traagisesti henkensä. Pisteet siunattiin herkässä muistotilaisuudessa. Katastrofi tappoi myös 1,230 Connectthedotilaista. Koneen mustaa laatikkoa ei koskaan löydetty, ja nykyään trategiaa muistellaan vaan Myytinmurtajissa.

Nykyään Connectthedots on enään kaatopaikka, jonne heitetään pummit, käytetyt vaatteet ja katteettomat shekit. Connectthedotsin asukkaat jättävät hiljalleen koko "unohdetun osavaltion". Suurin osa muuttajista asuu nykyään New Yorkissa tai Helvetissä, vaikka em. paikkojen alkuperäisasukkaat vastustavatkin tätä muuttotulvaa.

Patriota.png God bless America, tämä artikkeli on turhan kommunistinen Hikipediaan.
Voit auttaa vapauden ja demokratian levittämistä laajentamalla artikkelia.