Christian Wulff

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Stop hand.png Christian Wulff on julistettu idiootiksi, sillä hän ei ole osallistunut julkiseen elämään,
kuten vapaan kansalaisen velvollisuuksiin kuuluu.
Christian Wulff
WulffChristian.jpg
Wulff tuppautumassa nolostuneen Saksan lipun (vas.) seuraan
Saksan liittopresidentti
vallassa 2. heinäkuuta 201017. helmikuuta 2012
edeltäjä Horst Köhler
seuraaja Joachim Gauck
syntyi 19. kesäkuuta 1959
Osnabrück
kuoli 17.2.2012 (poliittinen kuolema)
Schloss Bellevue, Berliini
puolue Christlich Plutokratische Union Deutschlands

”Vittu jos kirjotat musta ni mä hakkaan sut.”

~Christian Wulff puhelimessa, todennäköisesti joskus aamuyöstä

”Millä poliittisilla lihaksilla?”

~vastaus

”Mä kerron susta Angelalle.”

~Christian Wulff

”Mä kerron SUSTA Angelalle.”

~vastaus

”No haista paska sit!”

~Christian Wulff

Christian Wilhelm Valtteri Wulff (s. 1959) oli Saksan liittopresidentti 2010–2012, häirikkösoittaja, wannabe-teutoonimafioso ja idiootti. Vähäpäinen Ala-Saksin osavaltiopresidentti oli Angela Merkelin huippulöytö Saksan liittotasavallan valtionpäämiehen virkaan kesällä 2010. Tuolloin maassa oli vielä valtionpäämies, joka sentään ymmärsi erota tehtyään edes jotain etäisesti hölmöä,[1] ja elettiin muutenkin kriittisiä aikoja, kun talous Saksan maajoukkuetta koeteltiin MM-kisoissa Etelä-Afrikassa. Merkel kiskoi pakastaan Wulffin, joka ei ainakaan menisi virassa ajattelemaan ääneen. Puhtaaksi jalostetulla CDU-poliitikolla kun ei ole minkäänlaista ajattelutoimintaa. Perisaksalaiseen tapaan hän vain noudattaa käskyjä.

Kaikki Saksan liittopresidentin merkityksettömään virkaan kuuluva valokuvissa näyttäytyminen ja Schloss Bellevuen kylpyhuoneen siistinä pitäminen sujuikin Wulffilta hienosti aina siihen saakka, kun hän ensimmäistä kertaa poliittisella urallaan joutui ajattelemaan itse niin, ettei kukaan voinut käskeä, mitä tehdä. Vuoden 2011 lopulla lehdistö huomasi, että Wulff oli valehdellut yrittäjiltä saamistaan taloudellisista eduista. Liittopresidentti Christian Wulff teki ainoan hänelle itselleen täysin lahjattomana kusipäisenä mulkkuna järkeenkäyvän ratkaisun eli soitti ao. lehdelle ja uhkaili käyttävänsä poliittista vaikutusvaltaansa lehteä ja sen päätoimittajaa vastaan – kaikki vielä nokkelasti puhelinvastaajaan, että asiasta varmasti jäisi kelpo näyttö.[2] Wulff uhkasi lehteä "sodan julistamisella"[3], mikä on ollut eräiden muidenkin Saksan valtionpäämiesten ratkaisu kaikkeen. Pari päivää aiemmin Wulff oli örveltänyt jonkun samusirkkamaisen alaisensa kirjoittamassa puheessa vapaan ja riippumattoman median merkityksestä Saksan demokratialle. Kaiken kaikkiaan Wulff onnistui hoitamaan keskisuureksi uutiseksi muuten jäävän asian jättiuutiseksi vankkumattoman valtiomiesmäisellä tyylillä.

Wulff ei kyennyt tekemään skandaalista mitään johtopäätöksiä ennen helmikuun 2012 loppua, koska Merkel ei antanut ohjeita. Lopulta Wulff osasi sentään edes antaa eroilmoituksensa 17.2.2012 ilmoittaen lähtevänsä hoitoon, jossa kantasolumenetelmillä hänelle yritetään kasvattaa joko aivot tai selkäranka.[4]

Shemale.jpg Tämä henkilöä käsittelevä artikkeli kaipaa tukevampaa ruokavaliota.
Voit auttaa Hikipediaa syöttämällä artikkelin henkilölle lisäkiloja.

Viitteet[muokkaa]

  1. Horst Köhler piti puheen, jossa esitti, että Bundeswehrillä voi olla rooli myös Saksan taloudellisten etujen saavuttamisessa. Tällä lausunnolla Köhler mosautti itsensä keskelle Saksan julkisen keskustelun miinakenttää ja luovutti, kun ei jaksanut ryhtyä haravoimaan.
  2. http://yle.fi/uutiset/ulkomaat/2012/01/saksan_liittopresidentin_skandaali_paisuu_-_uhkaili_toimittajaa_3143531.html
  3. http://www.hs.fi/ulkomaat/Saksan+presidentti+uhkaili+p%C3%A4%C3%A4toimittajaa/a1305552604550
  4. Todettakoon myös tässä, että tätä viheliäistä räkäpäätä käsittelevä artikkeli on kielellisesti hieman aggressiivinen mahdollisesti siksi, että tämä ko. mätä runkkupelle saattanee toimia korvikkeena eräiden suomalaisille lähempien samansuuntaisten tapausten kommentointiin. Mahdollisesti ja saattanee.