Charles Cullen

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Wiki-deathstar.png
Tosikoille ja heille, joita aihe lähemmin kiinnostaa, on Wikipediassa artikkeli Charles Cullenista.


Charles de Suicide Cullen (s. 22. helmikuuta 1959) on amerikkalainen sarjamurhaaja ja yksi maailman surkeimpia itsemurhaajia. Cullen ei kestänyt sitä, että oli toivottoman surkea riistämään itseltään henkeä, joten hän päätti alkaa tekemään sitä muilla ihmisillä. Cullen teki lähinnä henkilökohtaista murha-aaltoaan ollessaan hoitaja.

Nuoruus ja ensimmäiset itsemurhayritykset[muokkaa]

Charles Cullen syntyi katolilaiselle äidille ja satanismia kannattavalle bussikuski-isälle. Isä kuoli järkytykseen melkoisen nuorena kuultuaan Red Socksin hävinneen mestaruuden baseballissa.

Cullen yritti ensimmäisen kerran itsaria 9-vuotiaana myrkyttämällä itsensä huonolla runoudella. Muutaman muun yrityksen jälkeen Cullen liittyi Yhdysvaltain laivastoon toivoen, että saisi rynnäkkökiväärin käteensä ja näin voiden ampua itseltään päänsä irti, mutta mitä tapahtuikaan! Cullen ei osannut nimittäin ladata rynkkyä ja sekosi tästä niin, että alkoi hurjasti hyppiä ympäri laivaston tukikohtaa. Cullen todettiin hulluksi maaliskuussa 1984 ja erotettiin. Niinpä Cullen kävi kirjekurssin kouluttautuen hoitsuksi ja sai töitä jostain sairaalasta New Jerseystä.

Alkuun kaikki menikin ihan hyvin uudella työpaikalla ja pian Cullen sai vaimonkin ja pari lasta. Hyvän työn ja perheen innoittamana Cullen yritti jälleen itsaria pistämällä itseensä yliannostus ulostuslääkettä, mutta eihän siitä tullut muuta kuin iso kasa paskaa.

Murhat ja lisää itsemurhayrityksiä[muokkaa]

Sairaalassa ollessaan Cullenin työtehtävät olivat lähinnä rajoittunut kahvihuoneeseen, jossa Cullenin piti pitää aina huolta, että pirisevän kuumat kupposet olivat valmiina, kun ylilääkärit tulivat tauollensa. Tätä jatkui, kunnes kesäkuussa 1988 Cullen sai ensimmäisen virallisen työtehtävänsä. Tuomari John W. Yengo Sr. kärsi ilmavaivoista ja Cullen määrättiin hoitamaan tätä. Silloin Cullenin päässä naksahti jokin ja silmät hullusti päässään pyörien Cullen tunkkasi piikillä syaniidia Yengon kehoon. Tapahtumassa Cullen nauroi räkäistä nauruaan, kun asiasta mitääntajuamattoman Yengon viimeisiksi sanoiksi jäivät: "Herranen aika, oletteko te ihan terve?". Pian tapauksen jälkeen Cullen oli onnessaan ja yritti riistää itseltään hengen epäonnistuen.

Lähiaikoina Cullen tappoi samalla tavalla 11 muutakin potilasta, mutta silti Cullen teki ainakin yhden hyvän työn elämässään, sillä hän myrkytti kuoliaaksi AIDSia sairastaneen ruotsalaisen. Oikeastaan edellämainitun murhan takia Cullen välttikin kuolemantuomion.

Vuonna 1992 Cullen muutti muualle jonnekin toiseen sairaalaan Philipsburgissa. Heti paikalla oltuaan Cullen tappoi kolme seniiliä mummoa. Viimeinen noista mummoista ei ollutkaan ihan niin höppänä, kuin kaikki olivat luulleet ja yritti kertoa viimeisinä sanoinaan, että Cullen oli myrkyttänyt tämän, mutta kukaan ei ottanut mummelin sanoja todesta. Tämän jälkeen Cullen yritti itsemurhaa, siinä yllättäen onnistumatta.

Armon vuonna 1993 Cullen erosi vaimostaan (tai siis toisinpäin), koska vaimo teki valituksia perheväkivallasta ja sovinismista. Lisäksi Cullen oli lisännyt asiaankuulumattomuuksia toisten ihmisten drinkkeihin, yrittänyt hirttäytyä vähän väliä ja soitellun pilapuheluita hätänumeroon.


Under construction.png Alla rakentamisen!
Tämä artikkeli on harvinaislaatuisen perseestä, koska se on keskeneräinen.
Ota rukkaset ja vasara käteen ja rakenna sitä hieman valmiimmaksi.