CAPS LOCK

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun


”mITEN HELVETISSÄ SAAN TÄMÄN POIS PÄÄLTÄ?”

~iKÄIHMINEN TIETOKONEELLA

”äLÄ SOITA TÄNNE ENÄÄ KOSKAAN!”

~uLTRA BRA

”mINÄ VIHAAN caps locK-NÄPPÄINTÄ. kOKO SINÄ 15 VUODEN AIKANA, JONA OLEN KÄYTTÄNYT TIETOKONETTA, EN OLE TARVINNUT caps lockIA. mUTTA MONTA KERTAA SE ON AIKAANSAANUT KIUSAA, KUN OLEN PAINANUT SITÄ VAHINGOSSA. tÄYTYY OLLA JOKIN KEINO RAMPAUTTAA TUO KAUHEA, ÄRSYTTÄVÄ kapine! jOS JOSSAIN MYYTÄISIIN caps lock:ITTOMIA NÄPPÄIMISTÖJÄ, OSTAISIN SELLAISEN heti!”

~NPOV palautteessaan tietokoneliikkeelle.
111capsno9sv.jpg

cAPS LOCK ON NÄPPÄIMISTÖSSÄ SIJAITSEVA NÄPPÄIN. sEN PAIKKA ON VASEMMANPUOLEISEN VAIHTONÄPPÄIMEN YLÄPUOLELLA.

nÄPPÄIMEN AVULLA SUURAAKKOSET LUKITAAN OLETUSARVOKSI JOLLOIN NÄPPÄIMISTÖN YLÄNURKKAAN SYTTYY VALO. sAMALLA VAIHTONÄPPÄIMEN(shift) VAIKUTUS KÄÄNTYY PÄINVASTAISEKSI. pIENAAKKOSET PALAUTUVAT OLETUSARVOISIKSI KUN caps lock -NÄPPÄINTÄ PAINETAAN UUDESTAAN. sAMALLA SAMMUU MERKKIVALO.

sEN OLEMASSAOLON SYYTÄ EI TIEDETÄ, MUTTA JOTAIN SE KAIKESTA PÄÄTELLEN NÄYTTÄISI TEKEVÄN. cAPS LOCK ON ILMEISESTI TARKOITETTU VITUTTAMAAN KAIKKIA FOORUMEILLA KÄVIJÖITÄ. aNTROPOMORFINEN kUOLEMA (SE MIES HUPUSSA JA VIIKATTEESSA) KIRJOITTAA Caps Lock PÄÄLLÄ (JA PUHUU MYÖS); oNKIN MAHDOLLISTA, ETTÄ NÄPPÄIN ON OLEMASSA HÄNEN TOIMIAAN HELPOTTAMASSA. mERKKIVALON VILKKUMISTA ON MYÖS ERITYISEN MUKAVA KATSOA PIMEINÄ SYYSILTOINA.

Caps Lock.jpg

kUN CAPS LOCK -KIRJOITTELUUN YH-DIS-TÄÄ TA-VU-VII-VO-JEN KÄY-TÖN, NIIN KIR-JOIT-TA-JAA YM-MÄR-RE-TÄÄN TAA-TUS-TI!

iTALIALAISISSA NÄPPÄIMISTÖISSÄ EI OLE CAPS LOCKIA OLLENKAAN, MUTTA NIISSÄ ON SEN SIJAAN TEIPATTU SHIFT NÄPPÄIN OLETUKSENA POHJAAN.

cAPS LOCK ON ANAGRAMMI SANASTA COCK SLAP.

Questionmark.jpg onko sivistyksessäsi aukko?
tÄMÄN SIVUN VITSI PERUSTUU SIIHEN, ETTÄ SE ON KIRJOITETTU KÄSITTELEMÄNSÄ HENKILÖN TAI AIHEEN TYYLILLÄ PARODISIN TAVOITTEIN. mIKÄLI ET TAJUA TÄTÄ SIVUA, JOHTUU SE TODENNÄKÖISESTI SIITÄ, ETTÄ OLET SIVISTYMÄTÖN BARBAARI, JOKA EI TIEDÄ MISTÄÄN MITÄÄN. eHKÄPÄ SINUN KANNATTAISI LUKEA ENEMMÄN WIKIPEDIAA.

kATSO MYÖS[muokkaa]