Olet hakenut lupaa lukea artikkelia "Byrokratia". Lupahakemuksesi on hylätty. Odota kuukauden päästä tapahtuvaa uudelleenkäsittelyä, kiitos.

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun


Allergiajaastmaliitto.PNGSeal of approval1.pngGreen seal.pngPlantronicsSeal.png


Star.svg
Tämä artikkeli on kouluesimerkki siitä, miltä hyvä sivu voi näyttää. Älä yritä olla luova, tee vain tasan kuten tässä.

Mitä teet jotta pääsisit lukemaan artikkelia "Byrokratia"?[muokkaa]

Hae vihreä lomake alimman kerroksen kolmannelta punaiselta tiskiltä ja täytä sen kohdat huolellisesti. Muista lukea kaikki ohjeet tarkasti. Jätä vihreä lomake osasto A:n vihreälle tiskille 4. Kun olet jättänyt vihreän lomakkeen, käsittelemme sen heti kun ehdimme ja saat käsiisi valkoisen lomakkeen, johon sinun pitää täyttää kaikki vaaditut henkilötiedot. Mikäli et tee tätä oikein, hakemuksesi hylätään uudestaan ja siirretään jonon hännille. Täytettyäsi ja palautettuasi valkoisen lomakkeen portti K:n luona olevaan oranssiin aloitelaatikkoon, odota kaksi viikkoa, niin lähetämme sinulle kaavakkeen, johon vaaditaan sen ehtojen mukaisen täyttämisen lisäksi kolmen (3) toisistaan riippumattoman todistajan allekirjoitukset. Kaavake on palautettava kolmannen kerroksen harmaalle ilmoitustaululle ennen sen saamista seuraavan päivän iltaa klo 20:00, koska toimistomme sulkeutuu silloin, eikä yövahti ota vastaan kaavakkeita, ainoastaan lomakkeita. Kaavakkeesi käsitellään seuraavan kuukauden 20. päivään mennessä. Tämän jälkeen sinun on tultava kolmen päivän kuluessa osasto 4-G:n huoneeseen 12-A haastatteluun. Mikäli suoriudut haastattelusta kiitettävästi, sinut asetetaan artikkelin "Byrokratia" jonotuslistalle, ja pääset katsomaan artikkelia aikasintaan joulukuussa 2023.

Artikkelin kanssa toimiminen[muokkaa]

Saatuasi luvan saat katsoa artikkelia "Byrokratia" enintään kolme minuuttia klo 8:00 ja 20:00 välisenä aikana ja vain arkipäivänä. Artikkeliin ei saa koskea, sitä saa vain katsoa yli yhden (1) metrin (m) etäisyydeltä. Hikipedia ei vastaa artikkelin tasosta, sillä Hikipediaan kuka tahansa saa raapustaa. Artikkelin katsomisen lopetettuasi paina Alt+F4 antaaksesi vuoron seuravalle käyttäjälle. Artikkeli on korjaustöiden vuoksi suljettuna kokonaan 1. maaliskuuta 2006 ja 5. helmikuuta 2014 välisenä aikana, ja osittain vielä kaksi viikkoa ilmoitetun ajan jälkeen ja sitä ennen. Artikkelissa saattaa olla tappaviakin virheitä tai epätarkkuuksia, joista Hikipedia ei vastaa. Emme vastaa myöskään artikkelin mahdollisesta suojaamisesta liiallista vandalismia vastaan, emmekä siitä, kuinka monta ihmistä täällä käy, tai minkälaisia roskia heiltä jää jälkeensä. Artikkelin ylläpidosta vastaava henkilö ei ole tavoitettavissa arkisin klo 8:00 ja klo 16:00 välisenä aikana, eikä öisin klo 21:00 jälkeen tai Hikipediassa erotukseksi siitä erkaantuneista MediaWiki-pohjaisista projekteista, joista tai joissa annetun asiakaspalvelun sisällöllisestä tosipohjaisuudesta tai käytöstavoista Hikipedia ei vastaa. Viikonloppuisin hän on tavattavissa paitsi päivällä ja yöllä.

Artikkelista valittaminen[muokkaa]

Artikkelista voi valittaa vastuuhenkilölle tai yleiselle artikkelia käsittelevälle palstalle. Valittamista ei sen sijaan voi toteuttaa ilmoittamalla Helsingin Sanomiin tai muuhunkaan sanoma-, iltapäivä- tai aikakauslehteen. Myöskään valitus A-studiossa, Ajankohtaisessa kakkosessa tai muussa televisio-ohjelmassa ei ole sallittua. Valituksesi asetetaan jonoon muiden ilmoitusten kanssa. Sen perillemeenoon tarvitaan lisäksi punainen kaavake (jonka saa A-käytävän keskimmäiseltä luukulta) ja tarkat perustelut A4-kokoiselle paperille printattuna, käyttäen Arial- tai Times New Roman -fonttia. Valitus on palautettava artikkelin katsomista seuraavan päivän iltaan klo 20:00 mennessä. Valitus käsitellään aikaisintaan vuoden 2525 aikana, mikä luonnollisesti on mahdollista vain, jos valituksen anoja tilaa B-lomakkeen, jonka täytettyään ja katsastettavaksi laitettuaan saa kolmen vuoden kuluessa virallisen todisteen siitä, että hänellä on oikeus käydä hakemassa valitukseen oikeuttava lomake kellarista, arkistokaapin alimmasta hyllystä käytöstä poistetussa vessassa, jonka ovessa lukee VAROKAA LEOPARDIA. Emme vastaa kellarin valaistuksesta, sinne johtavasta portaikosta tai paikallisista rauhoitetuista villieläimistä. Johtavalta organisoijalta voi pyytää avaimen arkistokaappiin lainaksi joka tiistai klo 12:15–16:50 välisenä aikana joskus ennen vuotta 2009. Avaimen palauttamiseen on aikaa kaksi (2) tuntia, eikä sitä saa venyttää, naarmuttaa, tahria, tahmata, vandalisoida, sotkea, töhriä tai muuten vahingoittaa säännöksien vastaisesti, sekä tarkka laina-aika täytyy merkitä ylös avaimenkäyttölistalle. Avaimen käyttöä koskevien ohjeiden kulmakivi on yhteisössä vallitsevan kollektiivisen mielipiteen mukaan avaimen tarkoituksenomainen käyttö.

Artikkelin kanssa samankaltaisiin kategorioihin luokiteltuja artikkeleita; kyseinen luokitus ei edusta Hikipedian virallista elämänkäsitystä[muokkaa]