Bunnykill

Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Suomalainen metsäjänis.

Jäniksen lisäksi Suomen metsiä häiriköi myös rusakko.

Bunnykill eli käännettynä pupun tappo, on metsästyselokuva jossa on pääosassa tärähtänyt-massamurhaaja-psykopaatti-jänis joka teurastaa joukon viattomia lajitovereitaan, käyttäen suurinpiirtein tuhatta ja kahta eri asetta, samurai-miekkaa ja kung fuuta.

Elokuvan on ohjannut muuan englantilainen nuori julkisuuden nälkäinen herrasmies nimeltään Ronnie James Dio, joka on huhujen mukaan itsekkin jänis. Ronnie halusi väkisin jakaa elokuvaa ilmaiseksi internetissä, koska hän pelkäsi sen muuten joutuvan laittoman piratismin kohteeksi.

Vastoin monien odotuksien Bunnykill nousi alle viikossa internetin yhdeksi ladatuimmaksi ilmaiselokuvaksi, vaikkakin myöhemmin selvisi että lataajia oli houkutellut elokuvassa oleva kohuttu alaston kohtaus. Oli elokuva silti palkittu jo kahdella oscarilla, jotka riittivät juuri sopivaksi maineeksi Ronnielle perustaa kohuttavan bändin, joka voisi jopa kohota listaykköseksi edes muutamaksi vuodeksi.

Jäniksen etymologia[muokkaa]

Artikkelin aiheesta on pätkä tekstiä myös Hiktionaryssa, mutta se on todennäköisesti tätä artikkelia huonompi.

Jänis[1] tulee sanasta jännityseläin, joka oli jäniksen virallinen nimi vielä vuoteen 1988. Tuolloin kielenhuoltopoliisin oli pakko hyväksyä helsinkiläisten pissisten kieleen tuoma termi, koska se oli - jänisten tapaan - levinnyt nopeasti yleiskieleen asti. Esimerkkejä kielestä vielä 1970-luvulta:

tunettu laji nimeltä metsäpenis kasvaaa 50-60 cm pitkä, painaa 2–5,5 kiloa ja sen hännän pituus noin 7 cm

Luuloja[muokkaa]

Bunnykillin päähenkilö, Pupu lataa laasereitaan.

Jänikset ovat metsässä oleskelevia olentoja, joita luultiin vielä 1200-luvulla haltioiksi, tai pahoiksi hengiksi, tästä johtuen alkoi ihminen metsästää jäniksiä. Jänisten turkeista valmistettiin yleensä viittoja, tai taikakaluja, johtuen jänisten aiheuttamasta pelosta syntyneestä karismasta mitä kaikki suurimmat metsästäjät ja soturit haalivat. Vuosisatojen kuluessa ihmiset kuitenkin tottuivat jäniksiin eivätkä enään pelänneet niitä, näin ihminen myös oppi kuinka herkullista jäniksen liha itseasiassa on. Jänikset ovat myös oppineet ihmisistä, ja olisivat varmasti kuolleet jo sukupuuttoon elleivät pystyisi lisääntymään niin kovaan tahtiin.

Tietoja[muokkaa]

  • jänis on miltei kuolematon jumalolento.
  • jäniksen tappamiseen tarvitaan hyvä suunnitelma ja tehokas ase.
  • jänis voi suuttua murhayrityksestä.
  • jäniksillä on yleensä oma mafia.
  • jänikset eivät kuitenkaan ole kovin suosittuja mafian jäseniä.
  • jänis ei ole uhanalainen eikä rauhoitettu eläin.
  • jänikset ovat kovia lisääntymään.
  • jänis on herkullinen ja lihaisa.

Viitteet[muokkaa]

  1. vrt. letkis, pehmis, pissis, penis jne.

Aiheesta muualta[muokkaa]

Wiki-deathstar.png
Tosikoille ja heille, joita aihe lähemmin kiinnostaa, on Wikipediassa artikkeli Metsäjänis.


Bunny icon.PNG Tämä pikku pupujussi on säälittävän pienikokoinen!
syötä sille vähän porkkanoita niin pian siitä kasvaa oikein SUURI Jänis!