Bukkake

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Bukkake on itämainen taistelulaji. Bukkakessa alistetaan vihollinen kyykkyyn, ja joka tämän jälkeen julmetun painevoimaisella masturbaatiolla kastellaan.

Historia[muokkaa]

Bukkake keksittiin Tannu-Tuvassa, Paskalissa, vuonna nakki ja leipä ennen Minun syntymistä. Ensimmäinen Bukkake-rikostapaus havaittiin vuoden 2006 talviolympialaisissa, Torinossa, jossa uusnatsit tulivat Siperiasta laamoilla ja tappoivat Seppo Hovin raa'asti olympiatornissa lähellä Puolaa. Tekijät kyllä saatiin armeijavoimin kiinni, mutta armeijan yliluutnantti joutui itse uusnatsien uhriksi. Muita kuolemia ei ole sattunut sen jälkeen... Bukkake on myös eräänlainen japanilainen tapa keittää nuudeleita.

Esiintyvyys[muokkaa]

Bukkaken uhri.
Bukkaken suosio on valtavaa myös elokuvateollisuudessa.

Eräänä syysaamuna joukko julkkiksia, Uusis, Jackie Chan, MacGyver ja Doctor Phil tapasivat erään muijan Budapestin pääkaupungissa, Torinon talvisodassa. Uusis sai loistoidean: "Lolz, Bukkaketetaax toi muija?" johon Phil tokaisi "Zomg, miksei". Tätä turhanpäiväistä paskaa tiedotettiin uutisissa 35 vuotta. Tekijöitä ei ole vieläkään saatu kiinni, ja Conan O'Brien on luvannut Bukkaken tekijälle 5 egen palkkion.

Järjestöt[muokkaa]

Bukkaken levittämisestä vastaa maailmanlaajuinen The Worthless Pieces of Shit -järjestö, joka perustettiin Bukkaken yleistyessä 1990-luvulla. Järjestöön kuuluu mm. sinä, Saddam Hussein ja George kaksoisvee Bush.

Triviaa[muokkaa]

  • Bukkakea esiintyy esimerkiksi pohjois-könönpellon alueella joosepin harrastamana
  • Virroilla vaikuttaa sählyjoukkue nimeltään Team Bukkake.

Katso myös[muokkaa]