Britney

Hikipediasta
(Ohjattu sivulta Britney Spears)
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Dunce.png Britney on valittu kuukauden nutipääksi heinäkuussa 2009, sillä hän on antikristus.
Britney pienenä äitinsä käsillä.

”Röh röh!”

~Britney

Britney (2. joulukuuta 1981) on (tätä nykyä) Duudsonien lemmikkiporsas, joka suorittaa näiden kanssa stuntteja. Se painoi syntyessään kahdeksan kiloa, mutta nykyään sen painoksi on arvioitu hulppeat 250kg. Duudsonit kutsuvat Britneytä "porukan aivoiksi", ihmis- ja eläinystävälliseksi pikkunassukaksi.

Elämä[muokkaa]

Lupaava nuori naskilaulaja

”Röh!”

~Britney elämästään

Britneyn vanhemmat olivat komea karju nimeltä Billy ja huomionkipeä emakko nimeltä Monica Lewinsky. Sen isä lähti ikävä kyllä heti Britneyn syntymän jälkeen teuraalle, mutta sen äitimamma jäi pitämään siitä huolta. Lewinsky avioitui myöhemmin erään tuntemattomaksi ja lyhytikäiseksi jääneen urossian kanssa, ja vajaat 11 vuotta Britneyn jälkeen syntyi perheeseen toinen tyttöpossu, Britneyn sisko(puoli), Hannah Montana.

Koska Britney oppi jo varhain, mikä kohtalo on silavapossuille varattu, se harrasti ahkerasti kuntoilua, kuten tanssia ja voimistelua, koko nuoren ikänsä. Se halusi olla oikein ahkera possu välttääkseen joulupöydän.

Britneyn äidin sanotaan olleen ensimmäinen, joka pisti merkille Britneyn todellisen lahjakkuuden: laulutaidon. Hän teki pari koetta ja tuli siihen tulokseen, ettei ollut koskaan kuullut yhdenkään toisen possun röhkivän yhtä tarkasti ja kauniisti kuin Britney. Lewinsky soitti välittömästi muutamille tuottajille ja laulunopettajille, ja tästä lähti käyntiin Britney-possun ura ihan oikeana poptähtenä.

Laula, possu vienoinen[muokkaa]

Ei se ole possunkaan elämä aina ruusuilla tanssimista.

”Röh!”

~Britney laulu-urastaan

Britneyn ura eteni sellaisten musikaalien ja lastenelokuvien kuin Kolme pientä porsasta sekä Eläinten vallankumous kautta kohti omaa levytystä, joka viimein julkaistiin vuonna 1999 nimellä Babe – One More Time. Albumi nousi jo ensimmäisellä viikolla Töpselikärsien Top 100 -listan kärkeen, ja siltä julkaistiin lukuisia singlejä, kuten iloinen rillutus Pork to Make You Happy ja mollisävytteisempi (You Drive Me to the) Slaughterhouse.

Huikean suosionsa myötä Britney joutui hirvittävään mediaryöpytykseen. Keltainen lehdistö riepotteli tuoretta possutähteä laskemalla liikkeille ilkeitä juoruja ja ottamalla kuvia Britneystä sopimattomissa asennoissa. Vuonna 2001 lehdet huhusivat hänen jopa menettäneensä päänsä.[1] Britney ei kestänyt jatkuvana silmätikkuna olemista, ja hänen psyykkeensä alkoi rakoilla. Britney lihosi yli sata kiloa vajaassa puolessa vuodessa. Vuonna 2002 Justin Timberlake, johon popin possukuningattarella oli ollut jo neljättä vuotta avoin suhde, ei enää kestänyt katsoa rakastettuaan siinä kunnossa ja erosi tästä. Britney oli maassa, ja hän purki tunteitaan avoimesti uudella albumillaan "I'm Food for You :(".

Seksiaddiktio ja huumeet[muokkaa]

”Röh!”

~Britney huumeista
Britneyn taksataulukko

Paitsi syömisestä koki Britney saavansa lohdutusta myös seksistä. Hän myöhemmin, addiktionsa jo laannuttua, kertoi ettei voinut sille mitään. Jatkuva seksinnälkä johti lopulta siihen, että häntä alkoi panettaa kaupan lihahyllyilläkin. Tuolloin Britney sanoo kamelin selän katkenneen. Hän alkoi hakea seuraa ja seksikumppaneita kaikkialta; lehdistä, internetistä, kirjastoista... Viimein hänen addiktionsa saavutettua huippunsa Britney pestautui bordelliin hyläten musiikkiuransa.

Aluksi Britney koki uuden työpaikkansa mielekkäänä. Hän sai tehdä sitä mitä tahtoi, ja siitä vielä maksettiinkin. Addiktiprostituoituna hän kuitenkin vajosi aina vain alemmas. Himot alkoivat vähitellen kaikota, ja tilalle tulivat rumat asiakkaat, heiltä saadut sukupuolitaudit sekä hirvittävät kivut ympäri kehoa. Niitä Britney hoiti narkoottisilla lääkkeillä, joista hän ajan myötä tuli riippuvaiseksi. Liikakäytön seurauksena kuurit menettivät nopeasti tehonsa, ja Britney siirtyi aina vain kovempiin aineisiin. Lopulta lääkkeet jäivät kokonaan pois kuvioista, ja tilalle tulivat huumeet. Britney vajosi syvään narkkarin velkahelvettiin pölyn ja tahmean kuonan peittämässä asunnossa, jossa oli aina hämärää ja johon vain ulkona räpättäen palava katulamppu loi kalpeaa valoaan.

Kabbalan enkeli[muokkaa]

”Röh!”

~Britney kabbalasta

Vuonna 2007 Britney tutustui Madonnaan palveluntarjoamisen yhteydessä. "Popin kurpaksikin" kutsuttu ikänainen oli etsimässä jännitystä ja seikkailuja Britneyn toimipaikalta. Niiden sijasta Madonna löysi puolitonnisen sian rötköttämästä alastomana valtavalla, sisäänpäin taipuneella parisängyllä huumeneulojen ja viinapullojen ympäröimänä. Häneltä kesti pari minuuttia tunnistaa takavuosien possulupaus kaiken sen keskeltä. Hän[2] raahasi sen jälkeen Britneyn välittömästi vieroitushoitoon. Sekopäisiä lauseenpätkiä jokeltava Britney luuli tulleensa kidnapatuksi. Niinpä hän selitteli Tukholma-syndroomalla ihastustaan Madonnaan, joka avullaan onnistui kuin onnistuikin saattamaan Britneyn eroon huumeista. Seuraavaksi hän joutui vierottamaan Britneyn, joka kulki kärsä kiinni Madonnan säädylliseksi leikellyssä takamuksessa, irti itsestään.

Elämä Duudsoneilla[muokkaa]

Britney voi nykyään ihan hyvin.

”Röh!”

~Britney Duudsoneista

Madonnan potkittua Britneyn pois luotaan sillä ei ollut paikkaa minne mennä. Katuja aikansa tallattuaan se eksyi maaseutumessuille. Siellä se otettiin kiinni ja suljettiin yleiseen karsinaan, sillä sen luultiin karanneen joltakin onnettomalta maajussilta. Kun sitten messujen loputtua kävi ilmi, ettei Britneyllä ollut omistajaa, se rahdattiin paikalliselle kauppakamarille huutokaupattavaksi. Huutokaupasta se päätyi Duudsoneille, suomalaiselle reikäpääporukalle, joka on siitä asti pitänyt huolta nassusta. Huumeiden käyttö jätti jälkensä Britneyyn, mutta nykyään sen tila on ollut aina vain parempaan päin. Joskin Duudsonit kertovat, että eräs hevonen onnistui huijaamaan Britneytä niin, että possu luuli osaavansa lentää. Se ei kuitenkaan loukkaantunut rytäkässä ja saattoi jatkaa lokoisaa elämäänsä Duudsonien parissa.

Katso myös[muokkaa]

Viitteet[muokkaa]

  1. Tämä oli monelle possufanille niin shokeeraava feikkiuutinen, että koko vuoden potkaa oli saatavilla enemmän kuin kukaan pystyi syömään.
  2. Tai no itse asiassa hän ja paikalle soitettu palokunta.