Bolivia

Hikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Bolivian Moraaliton tasavalta
CheGuevaraFlag.jpg
(lippu)
Motto: ”Intiaanit valtaan
*täytä*.jpg
Valtiomuoto tasavalta
Hallitsija Presidentti Evo Morales
Pääkaupunki La Paz
Viralliset kielet Espanja
Pääuskonnot kommunismi
Itsenäisyys 1700 (sopimus)
Valuutta *Dollari* (*Dollari*)
Kansallislaulu *Bolivialaiset, oi armias kohtalo*
*ei pakollinen*

Isä meidän joka olet taivaassa, palauta Che Guevara maanpäälle!”

~Tyypillisen Bolivialaisen iltarukous


Bolivia on eräs länsimaalaisen rappion sortama valtio, joka kärsi 60-luvulla Che Guevaran kommunisti-iskuista. Che Guevarahan oli kommunisti ja sen takia pahis. Che oli tapettava kansan mellakoista huolimatta.

Bolivia on maataloudeltaan omavarainen. Huumausaineet, kuten kokaiini ovatkin Bolivian tärkeimmät vientituotteet. Öljykin on Bolivian vientituote, tai siis oli, mutta Yhdysvaltoijen sotajoukot tuli Boliviaan ja ottivat öljyn itselleen. Syy siihen on ehkä se, että Osama Bin Laden oli CIA:n saamien tietojen mukaan piiloutunut öljytynnyreihin. Niinhän se on aina piiloutunut öljytynnyriin, mutta ei sieltä ole löydetty muuta, kuin rahaa George Bussille.

Nykyisin Bolivia on kommunistiisen puolueen johdossa. Tätä diktatuuria johtaa täysin tunari Evo Morales. Evo Morales on Bolivian hallinnon mukaan täysin moraaliton huijari . Kansa ei enää jaksa arvostaa tätä johtajaa.

Boliviassa kommunistit alkoivat toimimaan, kun ilkeä liberaali hallitus poltti kansalta heidän kokaiininsa. Tälläista sortoa ei voitu kauan katsoa. Eräs pikkumies, joka halusi leikkiä Leniniä päätti tehdä vallankumouksen. Vallankumouksen jälkeen tilanne ei sitten muuttunut yhtään, kansalaiset saattoivat saada leivän enemmän päivässä, tai vaihtoehtoisesti vähemmän.

Vaticanearth.jpg Tämä valtiota käsittelevä artikkeli on tynkä, varaton ja riidanhaluinen.
Voit auttaa Hikipediaa toteuttamalla taktisesti sijoitetun fission sen alueella.