Bob Marley

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Raivo.JPG
Raivo Records omistaa tämän sivun! Jos sivun sisältöä löytyy koneeltasi, saat syytteen piratismista!

Bob Marley (s. 1666) on Ruotsalainen Hip hop-artisti, joka asui Maarianhaminassa. Marleyn soittimet ovat haitari sekä sitar. Öisin Marley harrastaa Kitaran soittoa, eikä kannabiksen polttelua, niinkuin ehkä luulit. Bobia ammuttiin hyväntekeväisyyskeikalla Muumimaassa vuonna 2003 kun Haisuli halusi kuunnella gospelia eikä hiphopia. Bobilla on 5 lasta joiden nimet ovat Strömforssin Tomppa sekä pari muuta.

Historia[muokkaa]

Bobin äiti, englantilainen teinityttö, synnytti Bobin 14-vuotiaana. Pienenä Bobia koulukiusattiin tämän haisaapasfetissinsä takia. Bobin isää ei ole tiedossa, mutta suurimmat fanit näkevät Marleyssa jotain samaa kuin vapaustaistelia Esko Ahossa, ja epäilevätkin tätä hänen isäkseen. Marley on vieraillut Suomessa 2 kertaa, toisen kerran paikallisissa munakarnevaaleissa, ja toisen kerran Rihannan keikalla. Marleyllä oli VIP-Passi Rihannan keikalle, ja takahuoneessa saattoi tapahtuakin jotain, mutta ei marley tule pillua saamaan.

Nykypäivä[muokkaa]

Nykyään Marley kuuluu koptilaiseen kirkkoon, ja kutsuukin itseään mielenvikaisesti Pyhän kolminaisuuden valoksi. Marley on tehnyt suomalaisen Hip-Hop artisti Sibeliuksen kanssa dueton: "Olen Landespede". Marley levyttää tällä hetkelle Studio Kakkonen on Ykköselle.

Shemale.jpg Tämä henkilöä käsittelevä artikkeli kaipaa tukevampaa ruokavaliota.
Voit auttaa Hikipediaa syöttämällä artikkelin henkilölle lisäkiloja.