Black metal

Kohteesta Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Mustaa Metallia
Hikiaineisto2.png Hikiaineistossa on lähdeteksti Kirkonpolton UKK.

Black metal (myös TRÅÅ BLAK KVLT METULZ) on musiikin(?) tyylilaji, joka hyödyntää mikkiin oksentamista, saatananpalvontaa, vastenmielisen sikamaisia sanoituksia sekä aivopesua. Black metalia pidetään yleisesti turmiollisena, eikä sitä tulisi harjoittaa, ellei äiti anna (lupaa). Nimi black metal tulee taasen siitä, että musiikkia soittavat enimmäkseen Afrikan mustat ihmiset. Black metallia on kehitetty paljon myös Norjassa, Ruotsissa ja Suomessa, jossa nimi viittää lähinnä siihen, että talvella ei näe mitään, kun on pimeää. Tästä syystä alakulttuurin harrastajat joutuvat käyttämään keinotekoista kirkkovalaistusta.

Black metal keksittiin muuan kokouksessa Kuala Lumpurissa vuonna 1981 todella hämärissä ellei jopa sysimustissa olosuhteissa. Tyylilaji levisi pian myös muualle Afrikkaan ja lopulta koko maailmaan. Vuonna 1999 black metalia kuunteli 9 % nuorista ja vuonna 2006 jo 15 %. Vuonna 2005 perustettiin Jeesuksen sanansaattajat -niminen yhdistys, jonka yksi tavoite on black metalin tuhoaminen. Tutkimusten mukaan he valitettavasti epäonnistuivat rankasti.

Alla oleva väite on ote kaikkitietävien uskovaisten ja mummojen asian tiimoilta järjestämästään neljännesvuosikatsauksesta:

Jos nuoresi on alkanut kuunnella black metalia, ota välittömästi yhteyttä psykiatriin. Black metal edistää nuorisorikollisuutta, alkoholismia, sisällissotia, kansantalouden heikentymistä, itsemurhia ja alttiutta Saatananpalvontaan sekä - luoja paratkoon - Sieniin.

Kuinka tehdä oma black metal -kappale?[muokkaa]

Oman black metal-kappaleen teko on helppoa ja vaivatonta. Ensin sinun täytyy ostaa Gigantista kiinalainen halpismikrofooni (vaikkain sen äänenlaatu on keskimääräiseen black metal -kappaleeseen verraten yleellinen), sekä hankkia kissa. Kun kaikki tarvittava on hankittu, kidutat kissaasi ja äänität sen rääkymisen mikrofoonillasi. Sitten vain lisäilet Windows Movie Makerilla taustalle satunnaista kitaran rämpytystä ja rumpujen hakkaamista. On toki suotavaa, että kitara kuulostaa pöristessään 80-luvun Pc-peliltä, ja rummut voi äänittää työntämällä rumpusetti portaista alas. Jos kissan kiduttaminen tuntuu liian kamalalle, voit käyttää paljon itsetuhoisempaa keinoa. Mene oven luokse ja laske housusi alas. Laita hilavitkuttimesi oven väliin ja laita mikki päälle. Seuraavaksi alat paiskoa ovea kiinni, ottamatta hilavitkutinta pois oven välistä. Keinon avulla kuulostat aivan kidutettavalta kissalta. Eikös ole vallan mainiota?!

Tunnettuja black metal -bändejä[muokkaa]

Saatanalliset sävelet-laulukirjasta skannattu esimerkki saatanallisesta black metal-musiikista

Ultimatetrueblackmetal -yhtyeitä[muokkaa]

Kaupallisia jäljittelijöitä[muokkaa]

Katso myös[muokkaa]

Saergh, Blaergh & Seppo.jpg